utorok 24. decembra 2013

My christmas nails

Ahojky!
Ako sviatkujete? Dúfam, že prežívate krásne chvíľky v kruhu svojich blízkych :) Neviem ako vy, ale u nás doma sviatkujeme pri stole vo veľkom štýle. Keď som počula, že kolegyňa večeria v  čistých, ale teplákoch a na záver dodala, že veď si potom aj tak skúša to, čo jej Ježiško doniesol, len som očami prekrútila. Ja musím mať aj nechty nalakované, na očiach aspoň špirálku, keď náhodou nestíham. 
Tento rok som si zvolila nechtíky vo vianočnom duchu, ladené do vianočnej červenej farby. Dokonalý nail art na nechtoch mi pomohli vykúzliť tieto nálepky.
Christmas Stickers
Nechty som si nalakovala najskúr podlakom od Dermacolu - Base Coat, potom nasledovali dve vrstvy laku od Essence, odtieň Fame Fatal, číslo mám už sošúchané. ale určite viete, ktorý mám namysli :) Na palci a prstenníku mi postačila jedna vrstva Art Base od Pupy. Na tieto dva nechtíky som sa totiž rozhodla nalepiť nálepky, ktoré mám z e-shopu bornprettystore.com. Zvyšok nálepky som odstrihla, jemne zapilníkovala a pretrela pre istotu Top Coatom. tu už môžete vidieť výsledný efekt :)
Ak by ste si chceli náhodou objednávať e -shopu nejaké tie pomôcky a ozdôbky na nail art, využite zľavový kupón: "PMBQ10" v celkovej hodnote 10 %. Akými nechtíkmi ste sa pýšili vy pri sviatočnom stole?

2 komentáre:

  1. Tiez som si robila vianocnu manikuru http://bynicka.blogspot.sk/2013/12/vianocna-manikura.html
    U nas sme taktiez zvyknuty, ze sa na pekne oblecieme a nachystame k stedrovecernemu stolu, predsa len je to krajsie a patri sa to :)

    OdpovedaťOdstrániť