utorok 31. decembra 2013

L`oreal Paris: samolpeky na nechty Color Riche

Ahojky :)
Dnes pre vás ešte druhý a nie posledný nechtový post! Internetový obchod krasa.cz mi poskytol na zrecenzovanie tieto krásne samolepky a hneď ako som ich uvidela som si pomyslela, že toto si zaslúži špeciálnu príležitosť, že ich neminiem len tak z nudy. Rozhodla som sa použiť ich na Silvestrovský nail art.
 samolepky 015 a 009
Rozhodla som sa dnešnému večeru obetovať samolepky číslo 009. Najskôr som si nalakovala nechty krásnym lakom z upírskej kolekcie Essence: Vampire`s Love - 01 Gold Old Buffy v dvoch vrstvách, potom som sa rozhodla nalepiť si samolepky. Postupovala som podľa návodu, v ktorom sa píše nasledovné:
- zvolila som nálepku, ktorá najlepšie veľkosťou zodpovedala môjmu nechtu,
- nálepku som aplikovala na čistý necht, priložením zaobleným koncom dolu na spodnú časť nechtu a postupne som ju zatláčala na celý necht smerom nahor,
- zvyšky nálepky som zapilníkovala dostratena.
Musím podotknúť, že ma trošku prekvapila matná čierna farba, nečakala som, že pod lesklým obalom bude matná čierna. Celkom sa mi manikúra zdá nezladiteľná, ale už nebolo veľa času na fotenie nových nechtov. Na laku od Essence pribudli zlaté trblietky na celom nechte a už to vyzerá vcelku fajn. Som rada, že môj lakovací šuflík má v ponuke toľko lakov, ktoré ma vždy zachránia od nudy :)
Poznáte samolepky na nechty. Používate ich? Priznávam vždy mám v sebe takú nejakú neistotu, či to neprepísknem, či nálepku nalepím pekne rovnomerne. Ale musím povedať, že som bola nešikovná a lepila som si nálepku na jednom nechte na dva razy a vôbec sa nepoškodila ani nejakou časťou neprilepila na necht a neodrapila od zvyšku, a podobne. Pekne krásne bez nehody som ju jemne odlepila a nalepila nanovo.  L`oreal Paris má v ponuke naozaj krásne kombinácie a kúsky samolepiek, stoja za vyskúšanie.

2 komentáre:

  1. Tak přesně takové bych si přála, třeba se k tomu dokopu a pořídím si je:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som po samolepkách na nechty už dávnejšie pokukávala, ale nejak som sa k nim ešte stále nedostala:P

    Pozývam ťa na môj blog a aj na práve prebiehajúcu giveaway dawnielicious.blogspot.sk :)

    OdpovedaťOdstrániť