streda 25. decembra 2013

Dermacol: dvojfázový jemný odličovač očí + Vampire riasenka

Ahojte!
Dnes som si pre vás prichystala recenziu na dva produkty, ktoré mi na zrecenzovanie poskytol Dermacol :) Jedná sa o produkty určené na oči, konkrétne riasenka Vampire, a potom dvojzložkový odličovač očí, ktorý odstráni aj vodeodolný make up. 
Dvojfázový jemný odličovač očí aj na vodeodolný make-up
Jemný odličovač očí efektívne a šetrne odstráni aj vodoodolný make-up. Unikátne zloženie obohatené o extrakt z nevädze tonizuje a osviežuje pleť.
Objem: 120 ml.
Cena: 4,59 €.

Odličovač ma veľmi príjemne prekvapil, mala som síce už skúsenosť s produktami obdobného charakteru, ale aj tak som bola zvedavá, ako si s odličovaním poradí tento od Dermacolu. Zvyknem sa odličovať s micelárkou, ktorou si očistím aj celú pleť, ale prečo nepoužívať produkt, ktorý je priamo určení na odlíčenie očí? Asi som lenivá a mám rada všetko v jednom. Odličovač je citlivý k očiam a mal by odlíčiť aj vodeodolný make up. S tým môžem len súhlasiť, moje oči sú dosť citlivé a niektoré produkty ich vedia rozdráždiť, ale tento odličovať, ich šetrne  a jemne odlíčil. Zostal mi síce chvíľku na pleti  v okolí oka taký mastnejší kĺzavejší povrch, ale ten sa po chvíli vsal do pokožky. No neprekvapilo ma to, nakoľko zložkou dvojfázových odličovačov zvykne byť olejček. 
Riasenka Vampire
Dodá riasam mega dĺžku a fantasticky je oddelí. Jemná krémová textúra obalí riasy od korienkov po celej ich dĺžke, predĺži ich a dodá im silu a plnosť. Pružný plastový kefka je špeciálne navrhnutý pre dokonalé vykreslenie, fantastické oddelenie a rozčesanie rias. Špeciálne polyméry a vosky fixujú zvodný tvar rias po dlhé hodiny. Nevytvára žmolky a neopadáva.
Objem: 8 ml.
Cena: 6,49 €.
Druhým produktom, ktorý vám dnes predstavím je riasenka, ktorá sľubuje dodať riasam mega dĺžku. Musím ju pochváliť naozaj to zvládla, i keď ja mám svoje riasy od prírody dosť dlhé, no trošku mi chýbal objem, na aký som zvyknutá a po ktorom túžim pri líčení svojich rias. Samotná riasenka nie je zlá, ale každá čakáme od tej svojej určite vlastnosti. Musím ju však pochváliť za ten sľubovaný efekt dlhších rias. Tým, že je kefka taká užšia sa krásne dostane od jedného kraja k druhému, skvele sa mi s ňou napríklad líčia aj spodné mihalnice. Riasy nelepí, síce bola spočiatku trošku taká mokrá, ale to sa rozpoužívaním stratilo. 
Pridávam ešte fotku rias s použitím riasenky Vampire.
Poznáte nové produkty od Dermacolu? Mali ste možnosť sa s nimi stretnúť a vyskúšať ich na vlastnej koži, respektíve očiach?

4 komentáre:

  1. Tyhle výrobky ještě neznám, na odličování očí už mám zajetý jiný speciální odličovač, který mi sedí, ale řasenka se mi zamlouvá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja som spokojna s tymito vyrobkami.. riasenka ma svoje plusy aj minusy.. inak mas velmi pekne farbu oka.:) O mojej spirale sa mozete docitat TU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooo dakujem, ja vzdy vravim ze mam zvlastne oci, cez leto skor take sivo-zelene, v zime viac zelene a ta hnedasta v strede neviem tu som si vsimla az ked som sa pozorne zadivala na fotku teraz, nezvyknem sa studovat v zrkadle:DD

      Odstrániť