štvrtok 26. decembra 2013

Christmas nails po druhé

Ahojte!
Mám tu pre vás ďalší vianočný nail art, podobne ako ten prvý, je aj tento druhý vytvorený za pomoci nálepiek :) A do tretice si pre vás chystám aj silvestrovký nail art, taktiež za pomoci nálepiek, ale ten bude taký honosnejší, nápaditejší a efektnejší, snáď sa mi podarí :D  Vždy keď sa na čosi veľmi teším, tak to nejako domrvím, celá ja :))
Christmas Stickers
Podobne ako pri prvom nail arte, som aj tu siahla po tých istých lakoch na nechty. Takže najskôr som si nalakovala nechty podlakovou bázou značky Dermacol. Potom som naniesla dve vrstvy červeného laku od Essence - Fame Fatal, na prostenník a palec som nanášala jednu vrstvu Art Base od Pupa Milano. Nechala som nechty dôkladne zaschnúť, potom som už len opatrne nalepila vianočné motívy na biely podklad, zvyšky nálepky som odstrihla a jemne zbrúsila pilníkom. Tieto dva nechty som ešte pre istotu pretrela Top Coatom, taktiež od Essence.
Páčia sa vám nálepky s vianočným motívom? Používate nálepky na nechty, alebo sa im vyhýbate?  Ak by ste rady zaexperimentovali, skúste si objednať z bornprettystore.com, kde je široký výber dekorácií a ozdôb na nechty, dokonca mám pre vás aj 10 %, ktorú získate uplatnením kódu: "PMBQ10". Poštovné je zdarma a zásielku máte cca o 14 dní doma :)

4 komentáre:

  1. Já ještě nálepky nikdy nezkoušela a asi bych dala přednost trochu jinému vzoru, než tomu vánočnímu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nailart se mi moc líbí, ale těmto celoplošným nálepkám moc nedůvěřuji, sice jsem je nikdy nevyzkoušela, ale po pravdě mě to ani moc neláká.. radši zůstanu u ověřené klasiky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné nehty..:))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nálepky sú krásne, len neviem, či by sa mi ich podarilo tak pekne prilepiť, pretože s tým mám vždy veľký problém :-).

    OdpovedaťOdstrániť