nedeľa 1. decembra 2013

1st Dec :: Christmas Tree

Ahojky!
1. december je zároveň aj prvým dňom lakovacej výzvy, do ktorej som sa pustila. Krásne nám to otvára adventné obdobie, ktoré práve dnes začalo :) Témou dnešného nail artu je vianočný stromček. Priznám sa táto tématika sa mi veľmi páči a da sa vo viacerých obmenách striedať: strieborno-modrá, strieborno-zelená alebo tá moja červeno-zlatá :)
Klasicky, ako je už u mňa zvykom som si najskôr nalakovala nechty s podkladovou bázou od Dermacolu. Ďalej som postupovala s vytváraním nail artu. Na nechty som naniesla 2 vrstvy laku Maybelline Colorama v odtieni 16. S druhým lakom od Maybelline, taktiež Colorama odtieň 108 som nalakovala na nechtov trojuholníkový stromček v zlatej farbe. Aby som dodala vianočnému stromčeku dávku elegancie a luxusu, použila som pečiatku a prvý použitý červený lak odtieň 16. Pečiatkovací vzor vytvoril na stromčeku naozaj krásne zdobenie, no chýbala mu ešte povestná zlatá hviezda. Tú som nahradila okrúhlym zlatým kamienkom zo sady glitrov na gélové nechty. Nechty som ešte pretrela Top Coatom od Essence - Quick & Dry. 
Pridala som viacej fotiek, trošku blbo sa mi to fotilo. Snáď sa vám nechtíky páčia. Zajtra ich v robote zoderiem a na utorok si pre vás prichystám baliaci papier, alebo čosi také. Uvidím ako chytím tému za pačesy :) Inak by ma aj vcelku dosť zaujímalo, čo vy a takéto kreácie na nechtoch, ste za, či proti?

4 komentáre:

  1. Jeeeej to je krasne. Velmi sa ti vydarili ;)Aj ja sa chystam na vianocne nechtiky, ale musim pockat kym mi dorastu, lebo som mala mala malu nehodu na dvoch nechtoch :D
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/11/christmas-home-decor-inspiration.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne ! :) mne sa to velmi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť