sobota 26. októbra 2013

Skvelá pomôcka na dots nail art

Ahojte!
Dnes som si pre vás pripravila menšiu recenziu a tak trošku ju spojila aj s nail artom. Priznám sa chystala som sa na to už dlhšie, no žial moje nechty  asi tak skoro dlhé nebudú, ale premohla som sa a skúsila čosi vyčarovať aj na takýchto kratších :) Bodkovače som dostala na zrecenzovanie od eshopu "bornprettystore", za čo im veľmi pekne ďakujem!

Bodkovače som si vybrala, pretože som už dlho túžila, po takejto poôcke, ktorá mi raz-dva umožní vytvoriť si na nechtoch krásny nail art, bez toho, aby som hľadala všeliaké zlepšováky kade-tade po izbe. Poznáte to aj vy, aspoň si myslím. Skúšala som zápalky, špendlík, vlásenku, no najviac sa mi osvedčilo asi pomarančové drievko. Ale..problém bol v tom, že bodka bola na môj vkus malinká, nemohla som si vytvoriť také rôznorodé kreácie a tak. Kúpila, teda objednala som si aj bodkovač z Avonu, ktorý má z jednej strany štetček a zo strany druhej akože bodkovač. To je taký výsmech bodkovačov, že až. Tie, ktoré ho vlastníte asi viete, aký je mrňavý, s tým sa nedá spraviť riadna bodka, to je skôr dierka :D 
Bodkovače boli jasnou voľbou, pokukovala som po nich už aj na ebay, takže nebolo o čom rozmýšlať. Vybrala som si sadu piatich bodkovačov, ktoré sú obojstranné, z jednej strany je bodka na všetkých rovnako veľká, z druhej sa rôznia. Viď nasledujúce fotky...
Ako prvý nail art, ktorý som vytvorila a nafotila aj vrámci prezentácie bodkovačov som si vybrala jednoduchú voľbu. Na nechty som si naniesla podkladovú bázu od Dermacolu, potom dve vrstvy laku telovej nude farby od Maybelline - Colorama  v odtieni 254. Postupne som za pomoci najväčšieho bodkovača nanášala na nechty od stredovej línie smerom nahor tri bodečky. Laky som sa snažila vybrať "tón v tóne." Zvolila som O.P.I. - Pamplona Purple, Rimmel - Salon Pro, odtieň 306 Velvet Rose a nakoniec ešte ďalší rimmelácky lak, konkrétne 60 Seconds - 405 Rose Libertine. Nail art som potom pretrela ešte Top Coatom  Quick Dry od Essence.
Bodkovače si samozrejme získali aj moju sestru, ktorá po nich musela siahnuť hneď zarovna mnou :) Vyskúšala si retro manikúru, ktorou sa inšpirovala na nete. Ako podklad zvolila sivý lak od Essence, z Twins edície, konkrétne siahla po Rómeovi :) Za pomoci bodkovačov potom nanášala tyrkysovozelené a biele bodky. Použila pritom starú dobrú minicoloramu od Maybelline - 120 Urban Turquoise a pečiatkovací lak od Essence v krásnej sýtej bielej farbe. Celé to potom pretrela Top Coatom Quick Dry od Essence. Z najmenším bodkovačom tiahla aj spojovacie linky od bodky k bodke.
Vyskúšala som si jemnejší fialkový nail art. Na nechty som naniesla lak od Rimmelu Salon Pro, v odtieni 312 Ultra Violet. Potom som za pomoci bodkovačov naniesla veľké a malé trblietavé fialové bodky, na ktoré mi poslúžil lak od Gabriella Salvete z edície Stars - 02 Sapphire. Do väčších bodiek som spravila o trošku menšie s podkladovým Rimmel lakom. Celé som to ešte pretrela Top Coatom od Essence. 
Bodkovače sú super. Veľmi som si ich obľúbila, sú multifunkčné, nemusím rýchlo odlakovať zvyšky laku z bodkovača, jendoducho ho otočím z druhej strany a idem ďalej, alebo chytím do ruky ďalší a môžem kúzliť a čarovať koľko sa mi zachce. Sú ideálne tvarované, nešmýkajú sa, nie sú veľmi tenké, ako ten shit od Avonu, takže nechytám kŕč do ruky. 
Máte svoje bodkovače, alebo používate podobné pomôcky ako kedysi ja? :) Ak by ste si ich chceli objednať, dávam vám do pozornosti zľavový kupón - PMBQ10
Ja som ho už stihla využiť a objednala som si také perá s dlhými štetinkami na pekné kreslenie línií a ešte ozdobnú pásku na nechty, teším sa až mi prídu. Určite sa vám pochválim s nejakými kreáciami :)

7 komentárov:

  1. Přesně tuhle sadu mám taky, ale z ebay asi za dolar a půl. Fajn a šikovná věcička, práce s nimi je jednoduchá a přitom efektní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám doma ten najmenší z Avonu sa mi zdá, aaale akosi som sa s ním nenaučila pracovať, ale tvoje nechtíky sú krásne :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten z avonu je velmi zlastny to ani nie je bodka to je skor nejaka tycka, sklamana som bola aj ta konstrukcia je labilna, nekreslilo sa s tym krasne a precizne

      Odstrániť
  3. Ty poslední fialové jsou nádherné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Přesně něco takového momentálně potřebuji:)
    jinak nehty se ti moc povedly!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urcite si zaobstaraj, tazko sa zhanaju dakde v obchodoch, ale eshopu ich ponukaju jedna radost..

      Odstrániť