nedeľa 6. októbra 2013

Genera: regeneračný zábal na vlasy

Ahojky!
Ako sa mi máte? Ja mám takú všeliakú náladu. Vonku je chladno a ponuro, som sama doma, takmer.. nič sa mi nejako riešiť nechce, venujem sa sebe :) Práve som si zmyla z hlavy túto masku a napadlo mi, že však by som ju už mohla konečne aj zrecenzovať :) Mám s ňou predsa už nejaké tie skúsenosti. Regeneračný zábal je značky Genera, čož je talianska kozmetika a bol mi ponúknutý na zrecenzovanie vrámci spolupráce s eshopom nádherný obchod
Regeneračný kokosový zábal na vlasy
S obsahom kokosového oleja. Pôsobí do hĺbky vlasu, posiľňuje poškodené a oslabené vlasy od korienkov, až ku končekom. Chráni a vyživuje vlas, spevňuje jeho štruktúru. 
Po aplikácii sa vlasy ľahko rozčesávajú, sú jemné a lesklé.
Aplikujeme po použití šampónu, necháme pôsobiť 15 minút a následne opláchneme.
Objem: 500 ml.
Cena: 2,90€.
Regeneračný zábal na vlasy, podobné ako iné masky je ukrytý vo veľkom kelímku, pri jeho aplikovaní do vlasov, je nutné zaboriť si doňho prsty, čo nemám veľmi rada, ale čo už. Maska krásne vonia po mojom obľúbenom kokose :) Takže si ma hneď získala, bez toho, aby som ju čo i len použila! Masky nepoužívam často, väčšinou takto po víkendoch, raz za dva týždne, to je asi tá spravna intenzita. Cez týždeň na to proste nikdy ani len nepomyslím. Poznáme to asi všetky, doba je hektická. Okrem toho si myslím, že toto je ideálne rozpätie na používanie takýchto produktov :) Možno sa mýlim neviem, je to len môj laický pohľad na vec. 
Zábal sa aplikuje do vlasov po umytí a necháva pôsobiť 15 minút, to je pre mňa človeka, ktorý neznáša mokré vlasy dlhá doba. Vlasy si vždy vypnem so štipcom a niekedy dosť časo sa zabudnem a nechám si pôsobiť zábal aj polhodinu, počkám do reklamy, alebo dopijem kávu, a tak nemám oči na stopkách :) Prvýkrát som sa bála, čo to na hlave spraví, či nebudem musieť hlavu umývať ešte raz a tak, či mi nezostanú vlasy nejako moc spľasnuté, či nebodaj mastné,.. Ale všetko bola asi iba taká paranoická obava. Zábal šiel z vlasov krásne zmyť, a hneď som cítila na dotyk, že sú vlasy krásne jemnulilinké. Po uschnutí sa pekne leskli, bolo vidieť na nich zmenu. Okrem toho, podobne ako aj pri kondicionéri, o ktorom som vám písala v  minulom článku. Neskutočne krásne cítiť kokosovú vôňu. 
***
Používate masky na vlasy, či rôzne zábaly? Ako často si ich aplikujete?

2 komentáre:

  1. V živote som o tejto značke nepočula ale znie to veľmi dobre :) Mne sa totiž vlasy veľmi nelesknú :/
    L a - S i s s i

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super značka, len ju ťažko dostať na Slovensku. Zbožňujem penu do kúpeľa s rastlinnými proteínmi. Kupujem cez: http://www.webareal.sk/dada

    OdpovedaťOdstrániť