streda 7. augusta 2013

Rimmel: Scandaleyes Retro Glam


RETRO JE SUPER.....Najmä v  módnych trendoch...sa vracia mončičokoľvek!!! 

Ahojte!!!
Dnes sa pozrieme na zúbok novinke, ktorú si pre nás prichystal Rimmel, neviem či príde na náš trh linka, no riasenka tu bude, to je jasné ako facka. Pred pár dňami sa mi totiž dostala do rúk a ja som sa zamilovala :) Bližšie vám prezradím pár info, ktoré sú o riasenke dostupné na internete a pozrieme sa aj na moju skúsenosť s touto novinkou, ktorá má aspoň pre mňa hypnotický obal :) 
Rimmel novinky
 Riasenka Scandaleyes Retro Glam
Si pripravená na neuveriteľný vejár rias. Rimmel Londom predstavuje novú riasenku Retro Glam. 60-te roky sú späť a s nimi plnšie a hustejšie riasy. Uži si retro look s kvapkou súčasnosti. Vytvor si škandálny sexy vzhľad!!!Preži i ty nezávislosť 60-tych rokov: slobodu prejavu a hlavne slobodu zvádzania. S krivkami na tých správnych miestach ti to pôjde tak ľahko. Dôležité sú i tvary samotnej riasenky Retro Glam, ktoré predstavujú presýpacie hodiny a riasy sú skelo nadvihnuté a rozsprestreté do hustého vejára. Jedinečný tvar kefky je navrhnutý tak, aby zachytil aj tie najjemnejšie riasy. Za pomoci riasenky Retro Glam bude hračka vykúzliť si extra objem a rozžiarený uhrančivý pohľad.
Riasenka: Scandaleyes Retro Glam
Linka Scandaleyes Thick&Thin
K linke Thick&Thin mám len stručné info, ktoré je dostupné na rimmellondon.com:
- unikátny 3D šikmý hrot dokonale nakreslí ako tenké, tak aj hrubé linky;
- intenzívna farba vydrží až 24 hodín;
- linka je vodeodolná a odolná voči oteru a rozmazaniu sa.
Linka: Scandaleyes Thick& Thin
Riasenku som testovala už zopár dní, väčšinou chvíľu trvá, kým si nájdeme k sebe cestičku a vytvoríme si nejaké to puto. No s touto riasenkou som bola spokojná hneď. Pýtate sa prečo? Mám rada väčšie kefky, ale nemám rada keď si vďaka nim pomaľujem aj celé viečko :) No s touto riasenkou som nemala od prvej chvíle žiaden problém. Nie je mokrej konzistencie, takže neotláča, krásne sa ňou líčí. Na vrstvenie je super a to keď už ja ako antitalent na nezlepenie rias konštatujem, tak to berte ako fakt :) Tvar presýpacích hodín, ktorým kefka disponuje je super, krásne si viem nalíčiť ako spodné riasy, tak aj vrchné. Super zájdem od jedného kraju, až ku druhému. Trošku som mala obavy, ako sa skamošíme nakoľko jej predchodkyne oranžová a zelená Scandalka síce neboli zlé, ale ani som z nich nepadala na zadok. skrátka patrili do takej skupiny, že neurazí, ale ani nenadchne. Skôr sa mi nepáčili aj pre ich škandalózne krikľavý vzhľad. Tento ťah bol síce pre nich originálny nápad, no vo mne to skôr vyvolávalo nechutenstvo. Keď som niekam šla a balila si pár šminiek, siahla som po inej riasenke, obyčajnejšej, takej čo nekričí na kilometer. Asi som stará konzerva, ale čo už so mnou. Retro Glam teda podobne ako jej predchodkyne je ukrýta v trošku objemnejšej tube, skrýva v sebe objemnejšiu kefku, ktorá však získava plus body vďaka inovovanému tvaru presýpacích hodín. Celkový zovňajšok riasenky sa mi páči. Myslím, že čierno-biela kombinácia je nesmrteľná a tvorcovia dizajnu riasenky ním nič nepokazili. Veľmi ma nadchla myšlienka spojiť novinku s retro štýlom. Celá reklamná kampaň, ktorú som zatiaľ mala možnosť vzhliadnuť na internete sa mi veľmi páči.
Riasenka mi prišla na testovanie v klasickom odtieni a teda čiernej farbe. Predávať sa však bude aj v extrémne čiernej či vodeodolnej verzii, aspoň podľa informácií dostupných na internete.
Objem riasenky: 14 ml
Cena riasenky:  predpokladám sumu 7,50 €, po toľko idú jej staršie sestry.
odtieň 001 Black
Pridávam ešte líčenie očí, ktoré som sa rozhodla poňať v štýle "sixties." Po ulici by som asi takto nešla, ale toto retro líčenie sa mi na doma celkom aj páčilo :) Použila som tiene Gosh, fixku Dermacol + špirálu Retro glam od Rimmelu. Na pleti mám nanesený nevidiaci CC krém a púder od Max Factoru. Obočie som zvýraznila  ceruzkou od Max Factor a zafixovala transparentným gélom od Alverde.



Ako sa vám páči nová riasenka od Rimmelu? Uvítali by ste na našom trhu aj linku? V jednom zahraničnom článku som našla aj popis líčenia a produkty, ktoré mala Georgia na sebe, ale nepredpkladám, žeby k nám dorazili Scandaleyes Shadow Paints, no pevne dúfam, že linka si miesto v našich stojanoch nájde :) Najlepšie sa mi totiž kreslia linky s fixkou. Aký produkt preferujete vy pri kreslení liniek. A ktoré máte radšej hrubšie či tenšie? Pretože táto nová by mala zvládnuť oboje. A multifunkčné produkty, tie ja môžem :)

7 komentárov:

  1. pekné líčenie :) ja som tiež na blogu kedysi podobné robila. inšpiroval ma film single man
    http://muffinsisters.blogspot.sk/2012/01/retro-licenie-back-to-60s.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rimmel má nejlepší řasenky a linky! Zrovna od nich obojí mám.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nadherne si sa pohrala s licenim! Prekvapila si ma nim samozrejme kladne :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné líčení :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/08/prazdninova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jéé to musím mít! :D Mám zelenou "sestru" :D

    Lucy Enne

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Riasenke je super, mám ju doma, riasy nádherne zvýrazní, doposiaľ som lepšiu nevyskúšala. Toto sa značke neskutočne podarilo

    OdpovedaťOdstrániť