nedeľa 18. augusta 2013

Astor: Fashion Studio laky na nechty

Ahojte!
Dnes tu mám ešte jeden nechtový post. Predstavím vám takú "jamajskú" kombináciu dvoch lakov, ktoré nájdete v portfóliu Astor. Okrem nich je v ponuke ďalších 26 šťavnatých, ale aj pastelových odtieňov, kde si každá prídete na to svoje.

Fashion Studio
Ste pripravená na farebnú mániu? Udržujte krok s módou a najnovšími trendmi a doprajte tie úžasné farbičky aj vašim nechtom! Predstavujeme novú kolekciu lakov na nechty Fashion Studio od Astor: 28 výrazných odtieňov, ktoré vám dodajú sýte farby, ktoré naozaj vydržia. A navyše, za veľmi prijateľnú cenu! Teraz môžete meniť váš vzhľad nechtov každý týždeň, každý deň, každú hodinu. Nechajte svoje nechty vyjadriť svoju náladu! Módne farby si zaslúžia aj štýlový vzhľad. Zamilujete si roztomilé zaoblené balenie lakov Fashion Studio. Cez transparentnú sklenenú fľaštičku môžete okamžite vidieť odtieň vnútri. Čierny uzáver s logom a bielou grafikou zakončuje elegantný vzhľad. Čaká nás sezóna všemožných farbičiek. Nechajte sa pohltiť explóziou farieb a inšpirovať módnymi mólami. Vyskúšajte trendy farbičky od Fashion Studio od Astor.
Objem: 6 ml.
Cena: 2,99 €.
                                                                                                                                            220 Lagoon Lace   239 Yellow Daffodil 
Musím sa priznať, sú to moje prvé Astor laky, takže nemám veľmi s čím porovnaváť. Laky sa mi veľmi páčia, sú to krásne živé odtiene, ako stvorené na leto. Neviem ako vám, ale mne okrem Jamajky evokujú aj Veľkú Noc, takže sa o rok určite vybláznim, ak mi dovtedy vydržia :) Ale zrejme áno, keďže také výraznejšie odtiene si lakujem predovšetkým v lete, vtedy sa rada nechám uniesť farbami. Vyzdvihla by som pri týchto lakoch sýtosť farieb, skúšala som na jeden necht aj watermarble, kde väčšinou pre krajší efekt a intenzitu farieb nalakujem nechty najskôr bielym lakom. Skúšala som len na jedne prst na takú rýchlovku ako sa ukážu. Na holom nechte krásne vynikali oba odtiene, nail art nebol priehľadný, či priesvitný a nepôsobil mdlým dojmom. Avšak táto skúsenosť odkryla, i to že treba použiť najskôr podklad...Pri odlakovávaní totiž po sebe zanechali nepekný zažltnutý necht ;( Čo sa týka, ale samotného lakovania nechtoch, lakujú sa jedna radosť. Síce mám radšej hustejšie štetčeky, celkom fajn som si aj s týmto nalakovala nechty. Vrchnáčik so štetčekom je dosť dlhý, takže sa ním skvelo manipuluje. Na nechty odporúčam naniesť 2 vrstvy laku, nakoľko jedna slabo kryje, v dvoch vrstvách sa ukáže nádherná farba laku, presne kopíruje odtieň vo flaštičke. Lak vydrží na nechtoch cca 4 dni, potom sa mi už začal olupovať zo špičiek.
***
Máte aj vy skúsenosti s Astor lakmi? Páčia sa vám ich krásne farebné kreácie?

7 komentárov:

  1. Astor lak ešte nemám, ale tieto majú nádherne sýte farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mají krásné barvičky, ale já bych je asi neunosila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež mám Lagoon Lace a ešte Lily Rose a rovnako som spravila chybu, že hneď ako som ich priniesla domov som ich aspoň na jeden necht musela skúsiť a po odlakovaní Lagoon Lace som bola teda nepríjemne prekvapená.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teda to sú farby!!! Krásne sýte a jasné!
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi su krasne tie farby astor som ešte neskušala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj ja mam akurat na sebe ten lagoon lace , ale iba na dvoch prstoch na ruke a musela som dat minimalne tri vrstvy, na jeden dokonca az styri aby nepresvital! :D toho odlakovania sa uz popredu bojim, lebo ma nechutny zlty zaklad, co som si vsimla pri stampingu, bo biely ornament mi zozltol!... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sestra fotila...mala dve silnejsie vrstvy a no ta zlta pri odlakovavani ale mala podklad ruky umyla nezostalo to

      Odstrániť