utorok 30. júla 2013

Sally Hansen: 470 Bubblegum Pink

Ahojte!
Máte rady žuvačky? Ja na nechtoch, ani veľmi nie, ale aby som to upresnila, žuvačkami nazývam také tie zhustnutejšie laky, ktoré sa ťažko krásne lakujú a väčšinou ani neuschnú... Tie smerujú rýchlo do koša. Ale dnes to bude o inej žuvačke a inom laku na nechty. Konkrétne sa dnes bližšie pozrieme na jedne lak od Sally Hansen z rady Xtreme Wear, ktorý sa hrdí príznačným názvom zodpovedajúcim k odtieňu laku - 470 Bubblegum Pink
Nemusíte mať ani veľmi veľkú predstavivosť, aby ste si domysleli, že odtieň laku je ružovej pastelovej farby. Tento od Sally Hansen ma v sebe ešte aj taký jemnulilinký shimmer, ktorý dodáva konečnému vzhľadu na nechtoch taký chladný podtón. 
Lak je dostupný predpokladám asi v každej DM-ke nakoľko tam už nejak ten čas nájdete stojan plný krásnych lakov :) Mne tento ružovučký došiel na testovanie z portálu krasa.cz Cena laku sa pohybuje okolo 4 Eur a objem je úctyhodných 11,8 ml. 
Lak na nechty sa veľmi príjemne lakuje, jediné čo mi na ňom prekáža je dosť dlhý aplikátor, po ktorom sa lak steká dolu, takže musím viacej otierať štetček o hrdlo flaše. Mám malinké prsty, takže sa mi tak ťažšie drži v ruke vrchnáčik, ale to je len detail. Taktiež som asi rozmaznaná širšími štetčekmi, ale to je tiež len o sile zvyku, poznám kočky, ktoré zase neznášajú hrubší štetček :) Lak trošku dlhšie schne, ale potom stojí to za to. Takže, ak máte naponáhlo radšej siahajte po nejakom rýchloschnúcom laku na nechty. Odtieň je vcelku dosť jemný. Tu ma prekvapilo, že postačí jedna silnejšia vrstva, ktorá krásne prekryje celý necht a nie je nutné nanášať vrstvu druhú. Lak schne pomalšie ako som už spomínala, ale zase sa mi páči aj to že sa časom akoby tak viac prispôsobí nechtu, stalo sa mi totiž aj to, že palec som si veľmi šikovne trošku odžubla o roh stola a reku však počkám a skúsim prekryť druhou vrstvou alebo to odlakujem a prerobím. A čuduj sa svete počas schnutia sa lak krásne akoby rozlial a celkom skvele zamaskoval nedokonasť jemného oderu. 
P.s.: ten prstenník nie je dodžubaný, podarilo sa mi počas fotenia zachytiť popod necht kúsok rastlinky, pri ktorej som fotila :) Zbadala som to až vnútri  v izbe a už sa mi nechcelo fotiť nanovo :) 
Máte skúsenosti s lakmi Sally Hansen? Ako sa vám páči odtieň laku? Máte rady takéto žuačkové odtiene alebo vám to príde mierne infantilné? Ja sa čas od času nechám uniesť, väčšinou takto v letných mesiacoch siaham po takýchto farebnejších a bláznivejších lakoch na nechty. 

8 komentárov: