štvrtok 18. júla 2013

Max Factor: Lipfinity Lip Tint

Ahojte :)
Ako sa mi máte? Ja som si dneska toľko naložila do denného plánu a ešte mi rodičia, čo to pridali, že ani neviem kde mi hlava stojí :) Ale nič to, povedala som si ráno venujem sebe...ale obed už som uvarila :) Aj som sa napapala, voda na kávu sa mi varí, takže už mám kvázi dlhé poobedie pred sebou...a ešte dlhšiu nočnú, ale na to teraz myslieť nebudem, pre istotu... Pripravila som si pre vás článok  na rúž v podaní fixky, ktorý má vo svojom portfóliu Max Factor. Ja síce vlastním len tester, no na kvalite to nič nemení..
 Max Factor - Lipfinity Lip Tint
Ľahunký, bozkom odolný rúž, ktorý ledva pocítite. Pôsobí na pery ako rúž, ale odlišuje sa od neho revolučnou formou. Má profesionálne vytvarovanú špičku pre precíznu aplikáciu, ktorá zvýrazní a krásne zafarbí vaše pery. Na rozdiel od bežných rúžov využíva namiesto pigmentov farbu na báze vody. S ľahučkým zložením sa farba jednoducho vpíja do vrchnej vrstvy pier namiesto toho, aby ju len prekryla. Vaše pery tak ostanú zahalené matným prívalom ľahkej, bozkom odolnej farby. Inovatívny rúž vo forme fixky využíva výhody jemnej špičky aplikátora, ktorý efektne tvaruje kontúry pier, zatiaľ čo plochá strana aplikátora precízne farbí ich objemnejšiu časť.
Cena: 9,90 €
odtieň 04 Berry Burst
V prvom momente, som si myslela, že je to fixka na pery a nie rúž, ktorý sa maskuje za zjav fixky, ale rada vyskúšam prečo nie...som síce konzerva, ale zároveň zvedavý tvor :) Takže k obalu, rúž sa skrýva v tube, ktorá naozaj vyzerá ako fixka, takže ho v spleti ostatných rúžov raz dva nájdete. Spodná časť fixky, obal a logo na strednej časti sa nesú v znamení odtieňa rúžu, ktorý sa nachádza vo vnútri. 
nahé pery
Ako vlastne rúž funguje? Za pomoci hrotu fixky si vyrabíte pery. Ja som si najskôr obkreslila kontúry pier a zvyšok dofarbila. Je to veľmi jednoduché, aplikácia je vynikajúco presná. Keď pritlačíte trošku plochou stranou hrotu o pery farba je intenzívnejšia. No to ani nie je potrebné, pretože rúž po čase naberie intenzívnejší odtieň. Najskôr som si myslela, že vlastním peknú jemnú ružovo-červenú farbičku, no pri pohľade do zrkadla o pár minút som si nemohla nevšimnúť zintenzívnenie odtieňu. 
Bála som sa, aby som pery nemala ešte suchšie ako pred aplikáciou, dosť ma totiž trápi ich suchosť. No zostala som príjemne prekvapená, rúž pery super hydratuje. Rúž je krásne matný, čo oceňujem. Neviem ako vy, ale ja som už asi vyrástla s nejakých vyblýskaných, lesklých a perleťových odtieňov, leskov, či rúžov. Takže takýto matný efekt na perách je pre mňa prijemným plusom. Rúž je dlhotrvajúci, krásne sa drží na perách aj niekoľko hodín, no jedením, či pitím sa jemne vymýva predovšetkým z vnútornej strany pier. Ak máte suché pery ako ja, tak vás asi neprekvapí, že práve v tejto časti pier sa môže rúž trošku nazbierať a intenzívnejšie ho vidieť, ako na fotke nižšie. Ale to je však moja vada, nie vada rúžu. Ja som s ním veľmi spokojná.
s použítím Lipfinity Lip Tint
Ste fanúšičkami takýchto nazvime to netradičnými prevedeniami produktov, alebo zostávate verná klasike. Priznám sa ja osobne mám radšej klasické rúže na pery, ale tento produkt ma príjemne prekvapil. Ako ste na tom vy?

4 komentáre:

  1. Fixka na rty?O tom slyším prvně.Ale vypadá to fakt zajímavě,brala bych:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Farba je to pekná, no na mňa trošku výrazná :) Mám už odskúšanú fixu od NYC ale to bola podľa mňa katastrofa.... suché pery a nenanášalo to rúž rovnomerne :/ Takže ja už po žiadnej fixe nesiahnem, zostanem verná klasickému rúžu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá super a už dlouho si plánuju ji koupit :)
    tinyinworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. som verná klasike ale tento vyzerá naozaj dobre:) ..možno vyskúšam

    OdpovedaťOdstrániť