utorok 23. júla 2013

Avon: Mega Effects Mascara

Ahojky,
dnes som sa rozhodla priniesť vám recenziu na riasenku Mega Effects, ktorá je horúcou novinkou Avonu, ktorá je netradičná, ale predovšetkým revolučná svojim aplikátorom :)  
Mega Effects Mascara
Riasenku som veľmi túžila otestovať, takýto netradičný aplikátor, ako to funguje, čo je to zač, budem mať s ním krajšie riasy, alebo si ich skôr dolepím? Tak to je pár z množstva otáznikov, ktoré mi výrili havou, kým som nedočkavo čakala na špirálku. 
Špirála ako môžete vidieť na vrchnom obrázku sa skladá z viacerých častí. Celá pekne zložená mi strašne pripomína ružovú zvýraznovačku. Po otvorení ružového vrchnáčiku sa vám naskytne pohľad na "rúčku," ktorá je ohýbateľná, vďaka čomu si môžete aplikátor nastaviť do správnej polohy, ktorá vám vyhovuje pri líčení rias.  Samotný štetec alebo teda aplikátor sa skladá zo silikónových štetiniek, ktoré sú dostatočne husto naukladané vedľa seba. Kefka je mierne zaoblená, aby mohla krásne kopírovať tvar viečka. V spodnej časti tuby sa nachádza špirála, ktorej objem tvorí 9 ml.
Ako sa špirála používa?
1. Pevne uchopte tuu a uvoľnite aplikátor. Niekoľkokrát pootočte aplikátorom, aby sa uvoľnil. 
2. Podľa potreby si prispôsobte aplikátor do požadovaného uhlu. Naneste špirálu na riasy od korienkov po končeky.
3. Po nanesení vložte aplikátor do tuby. Zatlačte, kým celkom nezapadne na miesto. 
Poznámka: Ak na aplikátor potrebujete naniesť viac farby, vložte ho do tuby (uistite sa, že je pevne uzavretá) a následne tubu jemne stlačte.

Priznám sa na prvýkrát to teda nebolo nič extra, ale dala som riasenke ďalšiu šancu. Netradičný aplikátor je super navrhnutý, krásne zachytí líniu rias a pekne ich zvýrazní, jediný problém, ktorý so špirálou mám je ten, že si nemám kde otrieť prebytočnú farbu na aplikátory a to malo za následok, že som si na prvý pokus krásne zlepila riasy ;) Nakoniec sme sa po pár použitiach dosť dobre skamarátili, nedodá riasam až taký objem, ako by som uvítala, no riasy nádherne vytočí a predĺži - za to má u mňa plus body. Nemusíte sa obávať, že by sa vám začala "rúčka" sama od seba pohybovať počas líčenia rias, je dosť pevne uchopená, navyše je skvele navrhnutá. Je tenšej hrúbky a na svojom povrchu má aj mini vystúpené časti, ktoré bránia šmýkaniu sa medzi prstami. Špirála je vo svojej podstate dobrá, avšak neviem prečo som od nej čakala čosi, z čoho padnem ľudovo povedané na zadok. Nič také sa nestalo, ak chcete vo svojej zbierke vlastniť nejaký netradičný kúsok, nebojte sa po nej siahnuť, nič ňou nepokazíte. Ja som vyskúšala, nesklamala, no neohúrila ma, vracať sa k nej asi nebudem. Moja konzervatívna povaha zostáva na strane klasických špirál, navyše mám radšej klasické ako silikónové kefky.
Mali ste možnosť skúsiť revolučnú riasenku od Avonu? Čo na ňu hovoríte?

4 komentáre:

  1. ..určite je zaujimavá, ale moc ma jej kúpa neláka, zatiaľ sa mi páči klasický typ riaseniek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fotky, ktore som zatial videla na blogoch ma vobec nepresvedcili. Taka inovacia za kazdu cenu, povedala by som.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No to vypadá skvěle,asi to někdy zkusím:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som s ňou spokojná, ale tiež si myslím, že nedodáva až toľko objemu.

    OdpovedaťOdstrániť