štvrtok 23. mája 2013

Rimmel: Salon Pro lak na nechty

Ahojky :)
Všimli ste si, že laky Lycra Pro nnahradil v Rimmel stojane Salon Pro? Podľa mňa ani o takú veľkú zmenu v lakoch na nechty nejde, dokonca aj odtiene sú si podobné, ale čím sú vynimočné? Niektoré odtiene navrhla samotná Kate Moss, známa to ikona tejto londýnskej značky. Neviem presne, ktoré odtiene to sú, ale je tu pre vás jedna malá pomôcka...pod nadpisom sa vyníma ešte podpis Kate, takže ak chcete pridať k rúžu od tejto modelky aj lak, jastrite zrakom na jej podpis :)
Ako môžete vidieť flaštička lakov prešla výraznou zmenou, vrchnáčik nabral na rozmeroch. Rimmel korunka, ktorá zvykne zdobiť niektoré produkty si na veľkom vrchnáčiku našla svoje uplatnenie a krásne sa na ňom vyníma. Vrchnačik ma krásny matný elegantný vzhľad, podobne ako aj rúže od Kate.
Ako som už spomínala  v úvode, odtiene Salon Pro lakov, ktoré nahrádzajú moje obľúbené Lycra Pro sa veľmi nezmenili. Nájdeme medzi nimi priesvitný lak, širokú škálu červenej až po ružovú /pastelové aj perleťové/, fialový pastelkový, pepermintový, slivkovo-čierny a sýty modrý. Aspoň taká je ponuka, čo som mala možnosť vidieť v dm. Nie všetky laky si však zachovali svoj pôvodný vzhľad napríklad taká moja obľúbená Velvet Rose už nie je fialovo-ružová, ale skôr hnedo-fialová, takže si dajte pozor, ak budete hľadať za svojho miláčika náhradu medzi novinkami. 
312 Ultra Violet
Laky sú teda inoované Lycra Pro, nová kolekcia lakov vám zaručí efekt gélového vzhľadu nechtov. Zloženie lakov Salon Pro kombinuje benefity piatych krokov salónnej manikúry v jednom produkte! Jedna flaštička laku na nechty v sebe skrýva podkladový lak, vrchný lak, ktorý ti navyše dodá farebnú gélovú vrstvu laku len v jednom ťahu. 
Laky sú obohatené o farebnú gélovú textúru, ktorá obsahuje mikročastice pre vysoký lesk laku. Zloženie, ako už smaotný názov laku napovedá obsahuje flexibilnú Lycru, ktorá zaručuje tvojim nechtom perfektný tvar, lesk a odolnosť, ktorá by mala vydržať až 10 dní! Širší štetček navyše zaručuje rýchlu a bezchybnú aplikáciu. 

Laky ma nejako neuchvátili, keďže nevídim nejaký markantný rozdiel medzi Lycra a Salon Pro, no musím podotknúť, že staré Lycra laky boli moje obľúbené laky od Rimmelu. Doma som vlastnila asi 8 odtieňov, cez pastelky, ale aj perleťové laky. 
Nový a nečakaný vzhľad lakov je príjemným prekvapením, avšak priznám sa nejako si neviem zvyknúť na hrubší vrchnáčik laku, ťažšie sa mi s ním lakujú nechty, neviem sa tak prirodzene pohybovať štetčekom po nechte, snáď si časom zvyknem. Štetček je už klasicky taký širší akoby zdvojený, takže jedným ťahom pekne pokryjem celú plochu nechtu. Dokonca ma prekvapila sýtosť farby pri takejto jemnej fialovej. V pohode stačila jedna silnejšia vrstva na nechtoch. Lak ma navyše prekvapil, ako šikovne uschol na nechtoch a to nie je ani nejaký rýchloschnúci lak! Čo sa týka výdrže, je fakt skvelá, ale 10 dní to nie je cca 4 dni v pohode, časom začne lak tak nenápadne schádzať zo špičiek, zaleží aj od odtiena, na niektorom to vidno skôr, pri takomto jemnulilinkom to nijako extra nekričí. Neviem však ako je to pri perleťových odtieňocj, nakoľko mám skúsenosť s Lycra Pro, že tam sa mi lak rýchlejšia olupoval z nechtu.
Ako sa vám páčia nové Salon Pro laky od Rimmelu? Máte už nejaký úlovok na svojich nechtoch, alebo si na ne ešte len brúsite pazúriky. Poznali ste staré Lycra Pro laky? Je medzi nimi a novinkou podľa vás nejaký výrazný rozdiel, alebo ho nevidíte podobne ako ja?

8 komentárov:

  1. Pane bože, ta barva je nááádherná!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekná farba :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love this color, it's perfect for Summer time!
    What about following each other? Just let me know!
    Xxx

    Carolina

    www.the-world-c.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluji tyto laky a tahle barva je naprosto úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tento príspevok som mala vidieť pred pár dňami a nie až dnes.. Včera som totiž mala promócie a prišiel sa samozrejme pozrieť aj môj priateľ a vzal si svetlofialovú kravatu so vzorom no a ja som bohužiaľ nemám žiadny lak vo fialovej farbe.. :( :D Ale aspoň už viem, kde hľadať pekný odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť