štvrtok 2. mája 2013

Objednávate zo zahraničných e-shopov?

Ahojte moje :)
Rozhodla som sa prijať spoluprácu s jedným zahraničným e-shopom, ktorý by som vám dnes trošku bližšie rada predstavila. E-shop je prevažne zameraný na svadobné šaty, šaty pre družičky a podobne, ale nájdeme medzi ponukami aj klasické oblečenie a doplnky.
Ja sa nechystám vydávať, ale nedalo mi nepozrieť si aj ponuku svadobných šiat, len tak pre oko sa pokochať. I keď svadobné šaty by som si určite na diaľku neobjednávala. Zaujali ma tieto jednoduché biele šaty áčkového strihu. Vôbec by som nemala nič proti tomu, keby boli aj na bežné nosenie. Vedela by som sa v nich predstaviť na nejakej letnej oslave.
Wedding Dresses
Ako som už spomínala v e-shope môžeme nájsť aj klasické oblečenie. Keďže ide leto zameriavala som svoju pozornosť predovšetkým na také kúsky oblečenia, ktoré by som si vedela predstaviť, že ich aj využijem a s radosťou budem nosiť. 
Na týchto kraťasoch ma zaujalo ich nezvyčajné ukončenie v podobe vlniek. Navyše sú vyrobené z bavlny a nie žiadnej umeliny, ktorá by mi v lete nehorázne prekážala na rozpálenom tele. Sama neviem, ktorá farba je krajšia obe majú niečo do seba. Ktoré by ste si zvolili skôr modré, či červené?
shorts for women
V poslednej dobe si ma veľmi získali takéto šnúrkové náramky, alebo ak chcete Infinity Bracelets. Mám doma jeden, ktorý som si dala vyrobiť na objednávku. Priznám sa výsledná suma sa tak navýšila, že odtiaľto by som mala náramok lacnejšie, keby ponúkali viac ako len jednoradový. Navyše môj objednaný mi je trošku väčší a aj krajné šnúrky dlhšie ako stredná, takže si ho tak či tak musím sama upraviť ešte namieru. No, ale nechcem kritizovať, veľmi som po ňom túžila a je fakt vytvorený na moje prianie (farba, druh šnúrky ako aj prívesky).
My Infinity Bracelet
Tento červený s príveskom nekonečna sa mi veľmi páči. Nie som síce z tých, ktoré sú poverčivé, nemám žiadnu červenú šnúrku na ruke ani nič podobné...ale uznajte samé nepôsobí na vás magicky?

Druhý náramok, ktorý ma zaujal je tento s príveskom kotvy. Osobne mám veľmi rada hnedú farbu a podobný náramok už doma mám, len nie je ladený do námorníckeho štýlu. Avšak ide leto a na toto ročné obdobie mi príde náramok ako stvorený. V jednoduchosti je krása :)
wholesale style jewelry
Aké sú vaše skúsenosti s objednávaním oblečenia zo zahraničia? Ja som zatiaľ nemala veľmi dobré skúsenosti z objednávaním vecí zo zahraničia, očakávanie často predčilo realitu. No z bižutérie by som si vedela vybrať to teda hej.  V ponuke je strašne veľa krásnych čačiek mačiek :)

8 komentárov:

  1. Ja som si nejake to oblecenie uz objednala, dokonca aj svadobne saty. Teda velkost dobra, akurat jeden rozmer, na ktorom som sa s predajcom nedohadovala, lebo ten ma vazne nenapadol, ze nebude sediet, tak ten nesedi, ale su spravene tak, aby sa dali rozsirit ci zuzit... takze kamaratkina mama rozsiri a stale ma vyjdu polovicnu sumu ako tu na SVK v salone... Dokonca aj menej, ako za pozicanie... Oblecenie mi sadlo vsetko, ale napr. rifle neobjednavam, lebo ja mam smiesne rozmery... Siroke boky a dost uzky pas.. teda k tym bokom...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A já si raději všechno odzkouším, protože se mi tisíce věcí líbí na věšáků, či obrázku , ale jakmile to mám oblečené jsem zklamaná:D.
    - náramky jsou parádní !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já objednávám často a ráda. Ebay je klasika pro malé japonské "vychytávky" nebo pak modcloth.com, kde se dají sehnat krásné doplňky, i když se na ně musí přišetřit (ale stojí to za to) ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zo zahraničia neobjednávam, moc sa mi to neoplatý kvôli poštovnému :) pozývam ťa na giveaway u mna na blogu--> http://for-beautyblog.blogspot.sk/2013/05/1giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Priznám sa, že ja som teraz chcela priateľovi a sebe kúpiť tie kabbalah náramky proti urieknutiu, a presne infinity, alebo srdiečko a kľúčik, ale stále váham, či mám do toho ísť. Mimochodom, keď jeden stojí len 3€ tak to je fajn, len to poštovné je prehnané(myslím sashe.sk)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja najčastejšie objednávam z amazonu a ebay, z amazon mám len dobré skúsenosti, na ebay som sa občas dočkala zdržania ale koniec koncov, všetko došlo. Neviem ako je to so svadobnými šatami ale bežné oblečenie sa dá chytit za skvelé ceny..
    Poslende som pred pár dňami objednávala v zľavách odtialto http://www.lacne-tipy.sk/moda-a-oblecenie/zlavy-na-amazon-co-uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja najčastejšie objednávam z amazonu a ebay, z amazon mám len dobré skúsenosti, na ebay som sa občas dočkala zdržania ale koniec koncov, všetko došlo. Neviem ako je to so svadobnými šatami ale bežné oblečenie sa dá chytit za skvelé ceny..
    Poslende som pred pár dňami objednávala v zľavách odtialto http://www.lacne-tipy.sk/moda-a-oblecenie/zlavy-na-amazon-co-uk/

    OdpovedaťOdstrániť