pondelok 25. marca 2013

NIP+FAB: Scrub Fix

Ahojte!
Dnes by som vám rada predstavila peeling na tvár, ktorý mi na zrecenzovanie poskytla spoločnosť NIP+FAB. Väčšina z vás sa mohla s produktmi NIP+FAB stretnúť v krabičkách krásy. 
Ja osobne nie som zástancom takýchto krabičiek krásy, príde mi to ako mačka vo vreci. Áno, môžete byť príjemne prekvapená, ale aj totálne sklamaná. Radšej si sama kúpim čosi, čo ma láka, a rada by som to vyskúšala. Toľko ku krabičkám krásy, aj keď by som toho mala na srdci viac, no dnes tu nie sme od toho :) V nasledujúcich riadkoch vám bližšie predstavím už spomínaný Scrub Fix.
Scrub Fix
Trojnásobne účinná mikroexfoliačná kozmetika, ktorá kultivuje, rozjasňuje a obnovuje Vašu tvár. 
Tento zázračný čistič zanechá pleť mimoriadne čistú a osvieženú.
Odstraňuje odumreté pleťové bunky, stimuluje vytváranie nových buniek a dodáva 
tak Vašej pleti prirodzený jas.
Pri používaní 1 - 2 krát týždenne Vám táto starostlivosť zaručí odstránenie nečistôt, mazu a odumretých buniek, aby tak zanechala Vašu pleť čistú a žiarivú.
Scrub Fix obsahuje:
 bambusové mikročastice - na prečistenie, vyhladenie a udržanie vlhkosti.
 kyselinu salicylovú - známu pre jej schopnosť obnoviť a rozjasniť pleť.
 rastlinné polysacharidy - regenerujú a znižujú prekrvenie pleti.
Objem: 50 ml.
Cena: 13,69 €.
Na prvý pohľad vás zaujme krásny dizajn balenia, ktorý sa mne osobne veľmi páči. Mám rada také tie drobnosti, ktoré robia náš svet krajším a geometrické vzory, ktoré zdobia balenie peelingu, sú veľmi štýlové a atraktívne. Geometrické vzory zdobia každý jeden produkt NIP+FAB, nie nadarmo sa vraví, že aj obal predáva. I keď sa nesnažím dávať na prvý dojem, ale darmo atraktívny vzhľad človeka zaujme. 
Dôležitejšie je však to, čo sa skrýva pod povrchom. Peeling, ako môžete vidieť aj na spodných obrázkoch, je jemnej krémovej konzistencie, ktorá je prekvapivo mastnejšia ako iné peelingy, ktoré som v minulosti používala. Ako každý peeling aj tento od spoločnosti NIP+FAB obsahuje peelingové zrniečka /zmes menších a väčších zrniečok/, ktoré účinne odstraňujú nečistoty, maz a odumreté bunky a pleť tak zostáva čistejšia a žiarivejšia. 
Použitie peelingu je veľmi jednoduché, ako pri každom inom peelingu. Na vodou navlhčenú tvár som si naniesla odporúčané množstvo peelingu /vo veľkosti hrášku/ a postupne som ho krúživými pohybmi masírovala do pokožky. Opatrne som sa vyhla oblasti očí, aby som predišla k nepríjemnostiam, a potom som už len zvyšky opláchla vodou. 
Pri prvom použití sa mi ťažšie rozotieral peeling po pleti, odporúčané množstvo sa mi javilo nedostatočné, ale časom som si zvykla. Peeling je totiž hutnejšej a aj mastnejšej konzistencie, na aké som bola doteraz zvyknutá. Veľmi ma však potešilo, že pleť po použití peelingu nepôsobila suchým, či napnutým dojmom, práve naopak! Po použití peelingu som už len naniesla na tvár hydratačný krém, i keď to vôbec nebolo potrebné. Ale je to pre mňa už taká sila zvyku pri mojej skôr suchšej pleti. 
Veľmi ma prekvapila intenzívna vôňa, ktorá sa šírila okolo mňa počas používania peelingu, no už aj na prvý čuch cítim parfemáciu produktu. Neviem presne, či som ju rozoznala správne, no pripomína mi vôňu lipových kvetov. To len, aby ste si ju vedeli lepšie predstaviť:) Vôňa však krátko po použítí nie je cítiť, aspoň ja ju nevnímam. Produkt by som celkovo hodnotila ako veľmi dobrý a vhodný aj pre citlivejšiu a suchšiu pleť, akou je tá moja. 
***
Ak máte záujem uskutočniť objednávaku využite zľavu 10 %. Zľava sa vám automaticky odčíta po zadaní zľavového kódu: "DANKA123" na stránke www.nipfab.sk :)
Máte skúsenosti s produktmi NIP+FAB? Spoznali ste produkty prostredníctvom balíčkov krásy alebo ste si ich zaobstarali na vlastný popud? Ako ste s nimi spokojné? Ktoré ďalšie produkty by ste mi odporučili?

2 komentáre:

  1. NIP FAB znám z LadyBoxu a jsem s tělovým máslem moc spokojena :) dokonce přemýšlím o koupi celého balené :)

    Jinak ráda bych Tě pozavala na mou GA:
    http://www.lore-madalena.blogspot.cz/2013/03/prvni-rok-zivota-tohoto-blogu-giveaway.html

    :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, pozývam ťa ku mne na blog na moju prvú giveaway, bude veľmi rada ak sa zapojíš. :)

    http://ishardbeme.blogspot.sk/2013/03/giveaway-i.html

    XX

    OdpovedaťOdstrániť