utorok 26. marca 2013

Gabriella Salvete: Stars - 02 Sapphire /recenzia + mini giveaway/

Ahojte!
Dnes to bude opäť jeden z lakových postov:) Tie máte u mňa najradšej, aspoň moje štatistiky to tak vykazujú, tak pevne verím, že si prídete na svoje. Priznám sa s dekoratívnou kozmetikou Gabriella Salvete nemám veľa skúseností. V minulosti som mala jeden, či dva laky, mamina ceruzku na oči, ale inak neviem prečo sme sa Salvetke, ako ju ja volám vyhýbali. 
Na facebooku som žalostne plakala, nadtým že som prepásla šancu stať sa testerkou týchto náádherných lakov, ktoré sú z limitovanej kolekcie STARS - laky sú prenádherné, neobyčajné, pútavé, lákavé, jedným slovom sa ich charakter ani vysloviť nedá. 
Na moje veľké šťastie som včas zbadala druhú výzvu, ktorá umožňovala nám opozdilcom opätovné zapojenie sa do testovania. Priznám sa, neodolala som :) Až tak, že som veľmu túžila po viacerých odtieňoch a teraz mám doma dva rovnaké laky. Preto som sa rozhodla, že jeden venujem do takej menšej rozdávačky. Ale viac info o tom až v závere článku :)
Veľmi sa mi na prvý pohľad zapáčili odtiene 02 Sapphire a 04 Mistero Grey. A práve 02 Sapphire mi prišiel na testovanie. Všetky 4 odtiene z limitovanej kolekcie dodajú vašim nechtom lesk hviezdneho prachu. Laky sú výnimočné svojou  špeciálnou štruktúrou, ktorá vytvára na povrchu netradičný efekt, vďaka čomu sa stanú vaše nechty neprehliadnuteľné!
02 Sapphire
Na prvý pohľad vás lak upúta nekonečným množstvom perlete, ktorý rozpoznáte už spoza skla flaštičky. Flaštika, v ktorej sa ukrýva tekutá fialová perleť nie je ničím výnimočná. Klasický štvrcový tvar flaštičky je vyrobený zo skla, ktoré sa dá ľahko obiť.  Domov mi prišiel už trošku obitý lak, to však nič neuberá na jeho kvalitách. Vrchnáčik sa mi veľmi páči. Matný čierny vzhľad v kombinácii so strieborným textom "Gabriella Salvete" pôsobí veľmi elegantne.
Štetček pôsobí obyčajným klasickým dojmom a veľmi mi vyhovuje. Síce mám rada zdvojené hrubšie aplikátory, ale aj s tým klasickým sa nedá nič pokaziť. Lak vo flaštičke je takej hustejšej, no riedkej konzistencie čo majú za následok perleťové čiastočky, ktorých lak obsahuje požehnane. Na štetček sa dá preto nabrať dostatočné množstvo laku, s ktorým mi nerobili problém naniesť na necht jednu hrubšiu vrstvu. Táto vrstva laku prekvapivo rýchlo uschla. Nečakala som, že silnejšia vrstva laku dokáže tak rýchlo uschnúť. Lak sa na necht nanášal veľmi jednoducho, nebolo nutné prechádzať štetčekom po nechte viackrát, vrstva bola primerane rozložená po celej ploche a aj sýtosť bola nadmieru slušná. Neskúšala som nanášať ďalšiu vrstvu, nebolo to potrebné, k dokonalému efektu naozaj stačí jedna silnejšia vrstva, viď nižšie na fotkách.
Veľmi ma prekvapil efekt, ktorý sa mi vytvoril na nechtoch po uschnutí laku. Niečo podobné som ešte nezažila. Nechty sú prekrásne, nádherne sa trbliecu. Vzhľad, ktorý sa mi na nechtoch vytvoril je skôr matnejší, na niektorých blogoch som sa dočítala, že sa jedná o tzv. pieskový efekt. Veľmi sa nevyznám do odbornej terminológie, ale môže byť. Povrchn nechtu, nie je klasický hladký, skôr  akoby na ňom boli jemné zrniečka. Lak sa na nechtoch našťastie nikde nezapiera, aj keď si prejdem prstom po povrchu, nie je to nič nepríjemne, čo by sa nedalo zniesť, taká jemnejšia drsnosť :)
Nechty mám nalakované od včera, zatiaľ sa na nechtoch krásne drží, i keď mi už jemne zvrchu na ukazovákoch začína schádzať. Výdrž teda odhadujem na také 3-4 dni, v závislosti od toho, čo robíte. Ja sa pernamentne hrabem v papieroch denno-denne, takže s nechtami často zabŕdam kde-kade.
Čo sa týka odlákovávania laku, to som mala možnosť si už vyskúšať, keďže som tvor veľmi zvedavý a hneď  ako mi alk prišiel musela som si ho natrieť aspoň na jeden necht :) Lak išiel trošku ťažšie dolu, to som viac menej aj očakávala, ale nie je to žiaden horor, aký prežívam, keď dávam dolu trbliče. 
Páčia sa vám nové limitované laky od Gabriella Salvete? Nestihli ste sa zapojiť a získať tak lak na otestovanie? Celkovo som s lakom veľmi spokojná a rada si zaobstarám minimálne odtieň 04 Mistero Grey.
Ja vám dávam možnosť získať lak Stars - 02 Sapphire, o ktorom som vám písala dnešný článok.
Nemusíte robiť preto nič zvláštne, postačí ak ste GFC členom môjho blogu, byť zo SR a ČR. Kliknúť na PÁČI SA MI TO  pod článkom. Do komentáru okrem svojej mailovej adresy napíšte aj to, ktorý z odtieňov vás zaujal najviac. Či ste sa už stretli s podobne efektnými lakmi, ak áno akej značky a kvality, či dostupnosti na našom trhu. Napísať môžte skrátka niečo, čo sa týka lakov Gabriella Salvete: Stars
Čas na zapojenie sa máte do 31. marca 2013
Dňa 1. apríla 2013 vyberiem jednu z vás, ktorá lak získa, a to nie je žart! 
Prajem veľa šťastia :)

73 komentárov:

  1. Nejvíc mě zaujal lak Mistero grey,jeho tajemná barva s nádechem šedé a fialkové. To je moje! :)
    Mé oblíbené laky jsou od Catrice, jinak občas seberu nějaký od Essence :)

    simonka-td@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tieto laky obzeram na blogoch a su uzasne:)) este som sa s takymi lakmi nestretla,ale urcite aspon jeden chcem! paci sa mi 02 Sapphire a 04 Mystero Grey....od GS nemam nic,ale pokukujem okrem tychto lakov aj po riasenke Diamante
    barbora.staregova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa najviac páči odtien Lila a Intense Coral,ale ani tento fialový nie je zlý,vyzerá super na nechtoch,trblietavé laky veru nemám,len klasické,bola by to moja prvotina :)
    lu-cinda@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vera.p@centrum.cz
    Taky jsem tento lak dostala k testování, odstín Mystero Grey. Lak je úžasný, jsem s ním maximálně spokojená :)
    Ale víc by se mi líbil nějaký výraznější odstín jako Sapphire (miluju fialovou!) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mám pocit že aj rimmel má niečo podobné teraz (možno len s menšími trbličmi)... ale je super, že sa súťaží o tento odtieň, lebo sa mi zo všetkých páči najviac :D

    veronika.bejdova163@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mas pravdu Rimmel ma trblietave laky, konkretne
      Cocktail Colour , ale na povrch posobia hladky dojmom a ich sytost nie je taka ohurujuca

      Odstrániť
  6. Nejvíc se mi líbí Sapphire a Mystero Grey, ale všechny mě zaujali, hlavně jejich efektem. Dlouho jsem nepotkala nic, po čem bych okamžitě tolik toužila si koupit. :)
    stefankova.aneta@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jednoznačne LILA! :) s takýmito lakmi (výraznými) som sa ešte nestretla ale každopádne ma zaujali! :))
    michaela.mackova11@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Podľa mňa sú krásne, nikdy som na trblietavé veci nebola ale v poslednej dobe sa mi veľmi zapáčili, mám od GS dva laky, jeden taký zlatý, druhý strieborný a som s nimi spokojná :) z týchto sa mi najviac zapáčil ten Mistero Grey :)
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Líbí se mi Mistero Grey, šedá lak mám jen jeden.. Fialových mám nejvíc, růžové už moc nenosím a v červených se necítím dobře :)
    wr55@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tieto laky vyzeraju bohovsky :) sledujem ich na blogoch a len slintám :) ani neviem , ktorý sa mi páči najviac, brala by som ich všetky :D ale keby si mám vybrať, tak asi práve tento, o ktorý sa súťaží :) tak možno sa prišťastí a ked nie tak si určite niektoré zaobstarám keď sa bude dať :o)

    jannnka1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, tak mně se nejvíc líbí odstín 02
    california50@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj mě se nejvíc líbí tento fialový který máš na nehtech.
    Nekupovala jsem si laky se třpytkama,kvůli odlakovávání.Většinou je to náročné.
    Laky mám od různých značek Miss sporty,Oriflame ale i od Gabrielly Salvete nemám žádnej nejoblíbenější
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. me se libi ten koralovy :-) od Gs jeste zadny lak nemam ale tyhle jsou krasne
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. najkrajší je práve 02 ;)

    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ja som sa s podobnými lakmi ešte nestretla, a čo sa mňa týka mne sa nejako páčia všetky odtiene tých lakov.. neviem či si vybrala práve tie naj ale vážne sa mi páčia všetky :)
    veronika.zorska@centrum.sk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Páčia sa mi Sapphire a Lila...určite si zaobstarám minimálne tieto dva odtiene, mimochodom nevieš náhodou, kedy sa budú dať kúpiť? (Asi piaty krát si už obzerám ten lak na tvojich nechtoch:)...predpokladám, že v skutočnosti bude ešte lepší) michaelagilanova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Líbí se mi ten Mistero Grey, taková krásná barva :)
    nemám s laky od GS zkušenosti..ale ráda bych je vyzkoušela :)
    terzah@atlas.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahoj :-)
    Mne sa najviac páči práve tento lak 02 Sapphire, ale brala by som hociktorý z nich :-) A určite si nejaký ten zaobstarám. A keď sa naň tak pozerám, mám pocit že sa dosť podobá na lak od Pupy, glitrové laky. Ja mám doma 821 red glitter a tiež kryje v jednej vrstve, je úplne božský. Pevne verím že sa mi podarí zakúpiť si nejaký aj od GS z kolekcie Stars :-)

    misa.nemethova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. strašne chcem tento fialový!!!! alliknowaboutcosmetics@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. perfektná farba :) trblietky sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Vypadají nádherně, už jsem o nich četla, hned si půjdu nějaké koupit! makyna.polakova@seznam.cz mistero gray.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Nejvíce mě zaujal odstín Sapphire, je úplně okouzlující, fialovou naprosto miluji. S takovou texturou laku jsem se ještě nesetkala, vypadá velice dobře, většinou dávám přednost hladkým lakům, ale tento je naprosto famózní. Mám doma sice pár laků, které se mu malinko podobají, většinou jsou to laky Essence, ale tam tvoří drsnou strukturu glittry ne lak samotný. Opravdu mě tento lak velice zaujal, vesměs všechny odstíny jsou velice povedené - takové příjemné jarní barvy. Určitě si je hned zajdu koupit, jakmile se objeví v drogeriích.

    waliszewska.lucie@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  23. mě se líbí fialový a červený :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  24. najviac sa mi páči Intense Coral... ale všetky vyzerajú super... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Takový už dlouho scháním!! Všechny co jsem si zatím koupila dělají mezi třpytkama mezeri takže si musim dát nejdřív obyčejný lak stejné barvy aby to nějak vyadalo. :/ ... a tenhle vyadá uplně úžasně! :)

    martina.dushek@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Nejvíc se mi líbí Sapphire a Mistero grey. Podobný lak mám od Flormaru, ale stejně se srovnat s tímto nedá, takový jako tento lak od GS jsem ještě neviděla :-)

    veronika.pastorkova@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Najviac sa mi páči ten 4,, ale samozrejme že ma poteší aj ten fialový ,, pretože taktiež má zujimaví vzhľad. Ja s lakmi od Salvatore skúsenosť nemám, takže by ma veľmi potešilo ak by som ho náhodou vyhrala ;)

    Radoslavastrbkova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Nejvíc se mi líbí asi ten stříbrný a pak ten fialový :)
    Nikdy jindy jsem se stakovým lakem nesetkala,podle toho co se píše.
    SLEDUJI,jak přes gfc,tak fb.

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Tak to sú vskutku nádherné laky. Najviac sa mi páči práve odtieň Sapphire, o ktorý sa súťaží. Laky GS som zatiaľ nemala možnosť vyskúšať, zatiaľ vlastním len riasenku GS. Efekt týchto lakov je nádherný ako nočná obloha alebo pohľad do vesmíru. Proste krása. :)

    sueandcolours@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Tak já jsem také měla štěstí a už v prvním kole testování jsem se dostala mezi testérky:) Přišel mi růžový lak (lila), který na nehtech vypadá fakt nádherně! Ani jsem nečekala, kolik lidí mi ho pochválí... Dalším plus je velká rychlost uschnutí laku na nehtu, snadné odlakování a docela dlouhá výdrž na nehtu...
    Tahle kolekce laků mě zaujala natolik, že bych chtěla vyzkoušet i další 3 STARS laky, včetně tohoto, o který se soutěží, ten vypadá taky moc krásně.
    Jinak s Gabriellou Salvete mám jen samé pozitivní zkušenosti:))

    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Sledujem ako vik ppop. Mne sa páčia asi všetky odtiene :) ale laky GS som ešte nemala...
    vik.ppop@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Mna najviac zaujal tento tvoj Sapphire. Kedze mam momentalne fialove obdobie, asi by som siahla po nom :) Vyzera pekne a lak s podobnym efektom nemam este ziadny.
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Zaujal mě odstín Lila, ale Sapphire je elegantnější :). Ted jsem si hodně oblíbil laky Rimmel.
    janicka165@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  34. GFC Naty Sweet
    naty.sweett@gmail.com
    S laky zkušenosti nemám,ale ráda bych je vyzkoušela :)).Nejvíc mě zaujal odstín Lila.Ale je pravda,že růžových laků už mám ve sbírce hodně :D

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Jéé, tak ten je nádherný! :) .. Ten fialový je z nich stejně asi nejhezčí. Žádný podobný doma nemám, takže nemám s čím srovnávat, ale ty jeho odlesky vypadají na fotkách vážně skvěle! :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Tak moji favorité jsou 02 Sapphire a 04 Mystero Grey, vypadají úžasně!
    Obecně mám ráda laky od GS, dobře se lakují a drží.
    Efekt liquid sands má OPI a hrozně moc chci ten jejich zlatohnědý z nové kolekze The Wizard of Oz!
    kamilabrazdova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Páči sa mi Sapphire, ale aj ten koralový :)
    lama.guanako@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Sleduji :)
    Nejvíce mě zaujal asi odstín 04 :) S těmito laky nemám absolutně žádnou zkušenost. Odstínu 01 mám podobný od Maybelline :)

    laughtingsmile@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  40. nejvíce se mi líbí 02 Sapphire a 04 Mystero Grey.
    Začala jsem si kupovat laky od Enamel, jako první jsem si vybrala zlatý... :)
    katkamullerova123@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Nejkrásnější je asi 01 ;) ikdyž všechny jsou pěkné ;)
    S touhle značkou jen se ještě nepotkala, a tak bych jí chtěla vyzkoušet ;)
    anulka96@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  42. nejvíce mě nadchnul právě asi ten tvůj fialový odstín a a také mistero grey :) soutěžím asi proto, že mám doma docela dost laků od Gabriella Salvete a všechny mi nadmíru vyhovují a hrozně dlouho vydrží na nehtech :) bohužel mi právě nějaký takový třpytivý lak chybí :) můj mail: loving.pavlinka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  43. 04 Mistero Grey je úžasná, zapojuji se ! :)
    Rebecca.fuhller11@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. MiuskaJ@gmail.com
    01 Lila je krásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  45. MiuskaJ@gmail.com
    01 Lila je krásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  46. m.dercova@gmail.com
    mistero grey vyzerá úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Splňuji. Nejvíce se mi líbí ta šedá, ale fialová je moje srdcovka ve všech směrech! :)

    runa.ars@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Odstín "Sapphire" je nádherný, naprostá trefa do mého vkusu. :-)
    VerKotlarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Nejvíce mě zaujal lak MISTER GREY.
    simona273@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Sleduji :)
    andie002@seznam.cz
    Všechny odstíny jsou krásné.

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Všechny odstíny jsou kráné a ta fialová je perfektní. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  52. ojojoj tak ho chceem :DD: ale najviac mna tusim ocaril ten koralovy, ale aj sivy..ale vlastne mi to je aj jedno :P testovania sa mi nepodarilo zucatsnit, tak skusim u teba ;) splnujem vsetko ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  53. mail: dada.barokova (at) trojversie.sk

    Asi som tak trochu "úchylná" na fialové laky, keďže tých mám v zbierke akosi najviac, takže odtieň, o ktorý sa súťaží, sa mi - prirodzene - veľmi ľúbi! Ale ten Mistro Grey je zasa veeeľmi... svojský, takže tuším vyhráva práve on. :)

    Pieskové laky inak poznám od OPI (http://www.ohmynails.sk/liquid-sand) - teda, reálne som žiaden ešte nevyskúšala, ale v tom červenom (http://www.ohmynails.sk/liquid-sand/opi-lak-na-nechty-the-impossible) sú aj hviezdičky (óóó! :D).

    Od Salvetky som žiaden lak ešte nemala tú česť vyskúšať, takže k jej lakom asi nemám moc čo povedať... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Mistero grey se mí líbí nejvíc, zatím takový lak jsem ještě nevyzkoušela, tak by se šiknul :)
    lena.hulova@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Ahoj, sleduju jako Haňule Strakovic. Nejvíc se mi zalíbil odstín Mistero Grey. S těmito laky ani s žádnými jim podobnými zkušenost zatím nemám, ale musim říct, že mě velmi zaujaly.
    Strakova.H@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Nejvíce se mi líbí ten fialkový a taky 04 :3 Mám doma podobný jak je ten šedý, ale je mi na nehtech nepříjemný a strašně smrdí :D Je to nějaký obyč tak od toho nemůžu ani nic čekat. Tyhle vypadají moc dobře.
    indrakova96@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  57. mě se nejvíce líbí ten šedivý!:))
    christina.deneuve@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Mně se nejvíc líbí ten 03, ale tenhle fialkový vypadá taky moc dobře:) Soutěž s GA jsem bohužel nestihla:(
    mrs.luczynka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  59. ten fialový je úplne NAJ :D nadherny lak!
    sofia.gumanova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  60. sleduji jako Tess V.
    te.vybiralova@seznam.cz

    jinak nejvíce mě zaujal asi mystery grey a potom hned sapphire.. opravdu nádherný lak, budu si ho muset pořídit.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  61. nejvíce mě zaujal odstín číslo 02 ^^
    belamour@seznam.cz
    sleduji jako: Anež Ston.

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Najviac ma zaujal tento odtieň, pretože aj v mojom šatníku prevláda fialová farba, takže by bolo super vyhrať ho :)
    didala270@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Si úžasná,že si spravila súťaž pre nás,ktoré o tej akcii nevedeli :)) Mne sa tie laky tak veľmi páčia,že si asi jeden kúpim keď sa bude dať.Najviac sa mi páči tento a ružový,no všetky sú kúzelné.Naozaj sa im podarili
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  64. mystery grey ma zaujal asi najviac :) je naozaj krásny
    pera.fejova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  65. GFC: karmenka
    FB: Lucia Csanková Kukurová
    mail: karmenka@centrum.sk

    Ahoj, som lakova maniacka podobne ako ty :) nechty lakujem vkuse a stale skusam nove farby, napr. minule som v Pupe skoro zamdlela, ked som videla to mnoztvo odtienov :) Z tychto lakov ma najviac zaujal ten koralovy odtien, ale objektivne su vsetky nadherne. Nevidela som nazivo efekt tohto laku, ale nieco podobne mali kedysi v DM-ke, S-he lak predtym, nez ziskal novy dizajn. Je to taky ruzovy lak s trblietkami, kt. krasne menia farbu a ligocu sa na svetle a na slnku. Odtien c. 427, viem to presne, lebo som ho prave vyhrabala zo zbierky mojich lakov a vytesujem sa, lebo som prave zistila, ze mi este nezaschol :D
    Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Najviac sa mi páči Mistero grey, ale všetky sú naozaj krásne ;) milujem laky na nechty. mám ich doma kopu, aj tie, čo nepoužívam, ale je mi to jedno. A do týchto som sa zamilovala na prvý pohľad... a potom že taká láska nexistuje :D
    strakovmaa@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  67. že som ja o tomto testovaní nevedela veľká škodaaa, krásne si ho popísala, ešte som nečítala tak detailnú a zaujímavú recenziu na lak :)tento, ktorý si aj dala do súťaže sa mi najviac páči, milujem fialovú a prekvapilo ma, že takýto trblietavý lak stačí nalakovať len jednou vrstvou, ešte som nemala žiadny taký, skôr len nejaký lacný neznámej značky, ktorý bolo hororo fakt odlakovať, aj ostatné odtiene vyzerajú úžasne, s takýmto trblietajúcim efektom musí snáď každá farba vyzerať super
    lola181@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Podle mě je nejkrásnější Sapphire, připomíná mi Galaxy :D No a nevím jestli jsem nějaký takový už viděla, ale v lavičce vypadá podobně jako některé laky od Essence, přesněji jeden z limitky Breaking down ;)http://3.bp.blogspot.com/-6VoKux4u9aA/ULMqdi2sddI/AAAAAAAAAc8/eBLjbPMwBEI/s1600/lak1.JPG
    kaci.ticha@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Najviac sa mi páči odtieň Lila, ale aj ten Sapphire je krásny :)
    Sledujem ťa, aj som lajkla článok, je totiž veľmi podarený.

    kristinanemila@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Sleduji
    Odstín Lila
    katerina.z.1998@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  71. Škoda, že som zmeškala GA, ale neva, ten červený je krááásny, aj ten fialový... chcem všetky!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť