nedeľa 3. marca 2013

Fialová Pupa Degrade..

Ahojky!
Momentálne ma skolila akási viróza, takže sa mi nič riadne nechce, ale nuda prevládla a rozhodla som sa, že spravím aspoň nejaké príspevky, ktoré už majú nachystané fotky. Vybrala som si tento set na nechty od Pupa Milano, ktorý bol limitkou dakedy v novembri, ale čuduj sa svete, ešte vo februári mi ho super Sonička zohnala, čomu som veľmi rada! Nechty som si s ním nalakovala raz, na fotkách však môžete vidieť nechty mojej sestry, ktorá už tiež stihla otestovať! 

Pupa Degrade je celkovo dostupná v šiestich odtieňoch:
* 001 BLUE DEGRADE
* 002 VIOLET DEGRADE
* 003 GREEN DEGRADE
* 004 TERRACOTTA DEGRADE
* 005 TAUPE DEGRADE
* 006 PINK DEGRADE
002 VIOLET DEGRADE
Ako už podľa fotiek môžete vidieť u mňa zvíťazila moja veľmi obľúbená fialová farba. Degrade set od Pupy obsahuje dva laky, ktoré sú zabalené v štýlovej čiernej krabičke, podobne ako to bolo aj u Nail Art Kit. Vzadu na krabičke je vyobrazený návod na použitie, ja som pre vás stiahla lepšie vyobrazenie z netu pre lepšiu viditeľnosť.



Prvým krokom je nanesenie podkladovej respektíve základnej farby v dvoch vrstvách. Medzi jednotlivými vrstvami nám výrobca odporúča vyčkať päť minút, aby lak dostatočne uschol.
Lasting Color - v krásnej jemnej levanduľovej farbe
Keď už máme dve vrstvy dokonale zaschnuté môžeme prejsť k nanášaniu Top Coatu. 
Odporúčaná doba čakania medzi jednotlivými vrstvami sú tri minúty. Začíname od prstenníka k palcu a každou vrstvou vynechávame jeden necht. Takže poslednú štvrtú vrstvu nanášame už len na palec..

Degrade Top Coat

Očakávala som trošku výraznejší efekt na nechtoch, neviem možnože som nanášala jemnú vrstvu Top Coatu, ale pri tej predstave koľko vrstiev / podkladový priesvitný, 2 vrstvy Lasting Color a 4 vrstvy Degrade Top Coat/ som to nechcela veľmi preháňať.... Bála som sa, aby mi vôbec nechty uschli, aby sa mi ešte po polhodine dakde neťukli a podobne. Ale musím uznať, krásne rýchlo uschne, nechty sa mi perfektne  leskli, lak sa neotieral, odlakovávanie nebolo nič strašideľné. Musím pochváliť nápad, namiesto piatich  lakov podobných odtieňov postačí mať jeden základný + Top Coat. Ešte som neskúšala ako by Top Coat vyzeral napríklad na klasickej bielej alebo ružovej pastelovej, ale podľa mňa bude využiteľný aj s inými lakmi. Čo sa týka výdrže, tak cca 3 dni skvelá forma, potom sa už začal zvrchu akoby vymazávať a na mojich ukazovákoch sa aj olupoval. 

Cena: 7, 90 €.
Objem: 2x 5 ml -> taká Pupa klasika.

Čo vravíte na Pupa Degrade? Zaujal vás nápad vytvoriť si takto krásne odstupňované nechty za pomoci dvoch lakov?  Máte doma niektorý z týchto setov aj vy?

15 komentárov:

  1. to je zaujímavé... a konečne chápem, ako to funguje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerajú skvele, pôjdem ich omrknúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. waaaau to vyzerá skvele!! :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. waw, naozaj super, že postačia 2 laky...aj keď aj mňa trošku desí ten počet vrstiev, ale keď vravíš, že to uschlo v pohode, tak potom je to úplná BOMBA!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi sa mi páči Tvoj fialový ale u mňa aj tak na plnej čiare vyhral hnedý, môj obľúbenec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéj super, že si to takto vysvetlila, lebo som netušila, ako to funguje :D ja si podobnú manikúru robievam, ale teda s piatimi lakmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si parkrat chcela vyskusat ale nenasla som az tak vela pribuznych lakov v mojom suflicku :)

      Odstrániť
  7. super, ze prisli v poriadku ;) a vypada to luxusne. zajtra si kupim aj ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásna fialová a celkom dobrý nápad. Ale tak...ja sa rada piplem s tým postupným primiešavaním bieleho laku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jeej toto je sranda! :) ani som o tom nepocula, ale hej troska slabsi efekt to robi :-/ ale roziel palca a inych je velky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mohla by som Vas poprosiť , kontakt , kde sa to objednava , je to super , dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne to jedna znama kupova a v OC v Bratislave...treba najst pupa predajnu, cez net sa asi neda

      Odstrániť
  11. Alena , dakujem za informaciu

    OdpovedaťOdstrániť