sobota 26. januára 2013

Špirála Prima Visione + naked líčenie

Ahojte!
Dávno pradávno som dostala na otestovanie špirálu dosiaľ pre mňa neznámej dekoratívnej kozmetiky Diego Dalla Palma. V tom čase o nej písalo viacero blogeriek, tak som recenziu odkladala na neskôr, nech ju ostatným dievčatám neznechutím, pretože sama niekedy cítim nechuť k niečomu, čo sa na mňa valí zo všetkých strán. Špirálu som testovala trošku dlhšie než je zrejme zvykom, ale ja si potrebujem k špirále získať vzťah. Naučiť sa s ňou manipulovať a taktiež ju aj trošku rozpoužívať. Teraz však už viem naozaj objektívne posúdiť všetky jej za a proti a pokúsim sa vám to v globále zhrnúť. 


Prima Visione Mascara 
od luxusnej značky diegodallapalma je inovatívna a high-tech riasenka, ktorá dodáva vašim očiam okamžitý a prekvapivý efekt. Vaše oči sú hlbšie, farba je intenzívnejšia a riasy sú pevnejšie, s väčším objemom a dokonalejšie definované. Revolučný aplikátor z mäkkého latexu je perfektný nástroj pre maľovanie rias, dodáva im výnimočný celkový efekt. Riasenka Prima Visione má dvojitý účinok. Časť s kratšími štetinkami, medzi ktorými sú väčšie medzery, naberie viac farby, takže vaše riasy budú výraznejšie, s lepším tvarom. Časť s dlhšími štetinkami zase zaistí mimoriadne predĺženie a vaše riasy natočí. Riasy budú bez hrudiek, silné a výrazné.

Zloženie
Vitamíny E, C – dodávajú riasam elasticitu a chránia ich.
Olej zo sladkých mandlí.
Špeciálne pigmenty – pre väčšiu intenzitu farby.
Vosky a ochranné polyméry – pre ultra-flexibilné riasy bez vysúšania.


Špirála ma veľmi prekvapila. Jej názov mi evokuje prírodnú kozmetiku Oriflame, zdá sa mi, že majú nejaký ten rad s podobným názvom, hranatejší a strieborný vzhľad obalu riasenky mi zase pripomína špirálu L`Oreal - Lash Architect 4D. Toľko k prvému dojmu, prejdime k skúsenosti, ktorú som časom nadobudla :)
Po otvorení špirály na vás vykukne kefka zložená v kombinácii s kratších a dlhších štetiniek. O tom sa môžete viac dočítať na internete. Ja osobne mám radšej oveľa väčšie kefky a chvíľu mi trvalo, kým som sa s ňou naučila manipulovať. Chcelo to len trocha cviku a hneď sme sa spriatelili. 
Špirála mi krásne pozdvihne  a vytočí riasy, dodá im aj na objeme. Riasam dodá sýtu čiernu farbu, pri vrstvení mi riasy nelepí ani nezanecháva na nich hrudky, či kopec špirály. Riasy nezaťažuje. Čo sa týka odličovania ide dolu veľmi ľahko a prirodzene. Odličujem na 2x. Prvýkrat na hrubé odlíčenie špirály a  iných šminiek. V druhej fáze už len dočistím pre istotu nejaké tie zbytky pre môj lepší pocit, nie je to totiž nutné. 
Špirála má rýchlo-schnúci efekt, ktorý sa však prejavil až po rozpoužívaní, spočiatku bola trošku mokrá. 
Špirálu vám môžem odporučiť, avšak každej z nás vyhovuje čosi iné. Moje riasy sú dlhé, rovné bez objemu, ak ste sa v nich našli, určite si vás získa. Osobne ma však trošku dosť odrádza jej cena.
Odtieň: Deep Black 10 ml.
Cena: 23,50 €.
Na nižšie uvedených fotkách máte možnosť vidieť špirálu Prima Visione priamo v akcii.


V krátkosti vám popíšem aj priebeh naked líčenia a predstavím vám použité produkty:
Najskôr som si na pleť naniesla zmiešaninu dvoch produktov od Biodermy: Hydrabio Sérum + Matriciane Multi Défense. Pod oči som naniesla ešte gél krém Sensibio Eye. 
Začala som s líčením očí a to tak, že som si na celé viečko naniesla Eye Primer od Zoevy a začala som s aplikovaním tieňov. Použila som paletku Ueban Decay Naked - konkrétne odtien Buck nanesený do vnútorného kútika a odtieň Smog smerovaný k vonkajšiemu kútiku. Do prechodu oboch odtieňov som naniesla ešte odtieň Toasted. Pod obočie som naniesla ešte odtieň Virgin. Obočie som si zvýraznila odtieňom Half Baked, z paletky Naked. Na líčenie som použila štetce Fräulein 3°8. Líčenie očí som zavŕšila špirálou Diego Dalla Palma - Prima Visione - Deep Black.
Na tvár som si naniesla bázu pod make up Rimmel Fix & Perfect a následne naniesla make up Max Factor - Smooth Effect v odtieni 50 Natural. Pod oči som ešte naniesla korektor Mastertouch under eye concealer 306 Fair. Líčenie som zafixovala Loose Powderom tiež od Max Factor - Translucent. Potom som už len zvýraznila líčka Rimmel lícenkou Match Perfection - 004 Medium/ Dark.



Páči sa vám moje naked líčenie s použitím špirálky od Diego Dalla Palma? Ja osobne veľmi často volím práve takéto prirodzené líčenie, s ktorým cez deň nič nepokazím. Na večerné líčenie odporúčam do vonkajšieho kútiku naniesť tmavší hnedý respektíve čierny tieň. 

4 komentáre:

  1. na tebe vyzera ta spirala akosi lepsie ako vyzerala na mne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na kazdom ukaze inak, zavisi od rias..trosku som si na nu zvykala prve razy to vyzeralo uplne inak, takmer rok som vylucne pouzivala obrovske maxi kefky

      Odstrániť
  2. keby bola trošku lacnejšia vyskúšala by som ju pretože táto kladná recenzia aj po dlhšom testovaní by ma proste presvedčila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vypadá, že řasy natočí a celkově namaluje dost pěkne:) ale stále si trvám na tom, že svoji favoritku mám a jen tak se jí nevzdám:)

    OdpovedaťOdstrániť