utorok 15. januára 2013

Perfect Cleanser 2 in 1

Ahojte,
dnes by som vám rada bližšie predstavila odličovaciu a čistiacu pleťovú vodu 2 v 1 od Dermacolu. Táto pleťová vodička je určená pre mladú pleť, takže s ňou my slečinky nič nepokazíme.
Aká teda pleťová voda naozaj je? V nasledujúcich riadkoch sa to dozviete :)


Perfect Cleanser 2in1 je odličovacia a čistiaca pleťová voda, ktorá je určená pre mladú pleť. Účinne odstraňuje všetky typy make-upu, vrátane vodeodolných, a všetky nečistoty. Vďaka extraktu z uhorky a morskej riasy pokožku dokonale chráni a hydratuje, dodáva jej sviežosť a jemný vzhľad. Výsledkom použitia je perfektne odlíčená tvár i oči, tonizovaná a hydratovaná pleť. Výrobok je dermatologicky testovaný, neobsahuje konzervačné látky.

Použitie: Odporúčame aplikovať ráno a večer na tvár, oblasť očí, krk i dekolt.
Obsah: 200 ml
Cena: cca 3,50,-


Musím sa priznať, že prvý dojem pri stretnutí s pleťovou vodou nebol dvakrát príjemný. Pleťová voda mi prišla domov v balíčku na otestovanie, okrem nej boli v balíčku ďalšie dva produkty, ktoré vám predstavím neskôr. No produkty boli každý zvlásť zabalený v potravinárskej fólii, ale i tak bolo všetko mokré  a flaša s pleťovou vodou najviac. Vrchnáčik vôbec netesní a tým pádom by som si pleťovú vodu nikdy nebrala so sebou na cesty. To je však jediná nevýhoda. 
Ak vynechám rozbalovanie balíčku, tak môj prvý kontakt s pleťovou vodou spočíval v otvorení a oňuchaní. To je pre mňa typická vlastnosť, i keď viem, že sa to v  obchodoch nepatri a tam sa to snažím regulovať. No radšej siaham dozadu v regáloch :) Keď som pleťovú vodu otvorila a ovoňala, prekvapila ma príjemná svieža vôňa, ktorá mi veľmi pripomínala čistiaci gél, ktorý bol tiež zložený s výťažkov z uhoriek.
Nikde na obale som sa nedočítala, či je pleťová voda vhodná aj na oči a ich okolie. Tak som s malou dušičkou prikladala tampón k oku, ale nič zlé sa nedialo. Našťastie, takže klobúk dolu. No nebolo by od veci uviesť túto informáciu aj na obal. Často si čítam popisy produktov a hlavne pri pleťových vodách skôr siaham po produktoch, kde je uvedené, že sú vhodné aj pre citlivé oči, respektíve kde nie je uvedené "vyhýbajte sa kontaktu s očami."
Pri aplikácii na pleť a aj očné okolie sa na tampóne veľmi šikovne zachytávajú šminky či iné nečistoty. Trošku ma prvé razy prekvapil lepivý pocit na tvári po jej očistení pleťovou vodou. No asi po dvoch minútach tento pocit zmizol a pleť zostala príjemne ošetrená, jemná a hladká na dotyk.
Máte osobnú skúsenosť s pleťovými vodami od Dermacolu? Alebo uprednostňujete skôr čistiace mlieka? Ja mám najradšej micelárne vody, a potom pleťové vodičky.

5 komentárov:

  1. mám pleťový krém od téhle kolekce, je super

    OdpovedaťOdstrániť
  2. škoda že sa tak vylieva ale inač musí byť fakt fajn ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je velmi fajn, pokial stoji na policke, nemam ziadnu vytku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám micelárku od DC, je aj na oči teda a najprv keď sa s ňou odličujem je v pohode a potom po chvíli je to štípanie očí neopísateľné, najradšej by som si ich vtedy vyrezala von.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som verná micelárke od biodermy a asi ju už nepustím z ruky, všetky odličovače ma v očiach štípali a s touto sa mi to nikdy nestalo.
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť