streda 9. januára 2013

Max Factor products

Ahojky dievky moje :)
Dnes som sa riadne potrápila pri fotení, ale povedala som si, že lepšie to už asi nebude, sorry za nekvalitné fotky, no vyskúšala som fotiť dnu, vonku, rôzne réžimy a stále som nebola spokojná... Nervy mi pracovali na 500 %, ale rozhodla som sa dokopať to úspešne do konca! 
Tak poďme teda priamo na vec! Pripravila som si pre vás recenziu na pár produktov od Max Factoru, časom pridám aj ďalšie, ktoré doma vlastním. Dnes som sa rozhodla predstaviť vám korektor, púder, štetec na púder a ešte ceruzku na obočie, ktorá sa mi síce k ostatným produktom celkovo nezdá lahodiaca, ale neviem ako inak by som to zakomponovala. Tieto produkty mi poslala spoločnosť Max Factor na otestovanie. Produkty som pečlivo testovala vyše mesiaca, takže som vychytala všetky muchy a teraz sa vám pokúsim v skratke produkty predstaviť ako ich vnímam ja.


LOOSE POWDER - sypký púder /translucent/
Ultrajemný sypký púder pre profesionálny vzhľad.
Max Factor Loose Powder je jemný sypký púder, ktorý pomôže vytvoriť zamatovo-jemný a bezchybný vzhľad. Vďaka svojmu jemnému zloženiu pokožku nevysušuje a nepoškodzuje. Ľahko sa nanáša a zaručuje dosiahnutie profesionálneho vzhľadu kedykoľvek chcete vyzerať príťažlivo. Jemné zloženie pre dosiahnutie bezchybného vzhľadu. Jeden odtieň, ktorý sa prispôsobí všetkým odtieňom podkladového make-upu. Ľahko sa nanáša pomocou širšieho kozmetického štetca. Dierkovaný dávkovač bol vytvorený tak, aby odmeral presnú dávku púdru na jedno použitie.

Loose Powder je azda naj púder aký som kedy mala. Krásne sa prispôsobí a k pleti je veľmi jemný. Pokožka pôsobí na pohľad i dotyk hodvábnym dojmom. Keď som si pvýkrát naniesla púder na tvár, hneď mi padol do oka. Bolo jasne vidieť, že je to oveľa lepší produkt, aké som doteraz mala možnosť vyskúšať. Iné púdre sa mi akoby vtlačili do make upu a pri tých, ktoré mali hubku sa mi sem tam podarilo aj vytvoriť si tmavší fľak na tvári. No tento od Max Factoru je iný, svojim zložením skôr krásne obalí pleť. Priamo súčasťou balenia je labutienka, s ktorou sa veľmi príjemne manipuluje. Na pleť nanesie akurátne množstvo púdru, za čo vo veľkej miere môžeme vďačiť aj "sieťke" ktorá je umiestnená priamo nad púdrom, takže prepustí primerané množstvo púdru k aplikácii na tvár. 


POWDER BRUSH štetec na nanášanie púdru
Dokonale nanáša presné množstvo púdru na pleť, čím zaručuje rovnomerný a elegantný vzhľad. Je vyrobený z nadýchaných, prírodných, zaoblených štetiniek a je vhodný pre práškový, priehľadný a trblietavý púder alebo bronzing.

Štetec na púder som si veľmi obľúbila, používam ho častejšie ako labutienku, manipulácia s ním je pre mňa viac prirodzenejšia. So štetcom sa mi líčilo jedna radosť. K pleti je veľmi citlivý a jemný. Štetinky v sebe dokážu nabrať dostatok púdru, takže nemusíte šermovať od púdru k pleti, sem a tam. Čistenie štetca je bezproblémové.


EYEBROW PENCIL ceruzka na obočie /1 Ebony/
Zvýrazní obočie, vytvorí perfektný tvar a vylepší celkový vzhľad očí.
Eyebrow Pencil je perfektná ceruzka na obočie s praktickou kefkou. Pre dokonalý, prirodzene upravený vzhľad obočia jemnými ťahmi nakreslite požadovanú, ale prirodzenú líniu. Následne použite kefku, ktorou obočie upravíte.

Ceruzka na obočie nie je zlá, no už od začiatku sme si nesadli odtieňom. Viem, že ten sa na diaľku nedá vhodne zvoliť a zaslať, preto ani nebudem hodnotiť to ako moje obočie pôsobí čo sa z hľadiska vhodne zvoleného odtieňa týka. Napriek tomu môžem povedať, že ceruzka á dobrú akosť, nie je ani veľmi tvrdá ani mäkká. Dobre sa s ňou manipuluje, kreslí jedna báseň. Navyše je na vrchnáčiku umiestnený "hrebienok," ktorý umožňuje obočie po dokreslení upraviť. Táto kefka vám zjemní celkový vzhľad po dokreslení obočia. Po prejdení s kefkou sa výraznejší efekt zjemní a nepôsobí tvrdým dojmom. Ceruzku som darovala mamine a ja zostávam verná setu na obočie od Essence.


MASTERTOUCH CONCLEAR očný korektor / 306 Fair/ 
Tekutý korektor špeciálne na očné okolie.Nádherne precízny... 
Poskytuje dokonale precízne prekrytie drobných nedostatkov kedykoľvek a kdekoľvek to potrebujete. Špeciálne tvarované zakončenie umožňuje nanesenie presnej dávky korektora, ktorú na danom mieste potrebujete. Buďte dokonalá, buďte krásna... 
Korektor vyvinutý špeciálne pre očné partie. Vysoká krycia schopnosť a konzistencia, ktorá nezvýrazní vrásky. Prekryje nielen jemné vrásky, ale aj známky únavy a kruhy pod očami. Je neparfumovaný a na pleti nevytvára nepríjemný pocit – nesťahuje jemnú pokožku okolo očí. Farebné odtiene pôsobia veľmi prirodzene. 

Korektor je určený predovšetkým na očné partie. Ja som ho testovala na kruhy pod očami.  Stačí trošku pootočiť spodnou časťou, ktorá sfunkční korektor a vytlačí primerané množstvo do aplikátoru. Ním som si potom už len urobila také väčšie bodky pozdĺž oblúku pod očami /medzi kruhmi a lícom/. Potom som aplikátorom jemne rozniesla korektor a zapracovala ho do make upu. Následne len zafixovala púdrom. Vyzerá veľmi prirodzene na pleti. Pekne dokáže zamaskovať nedostatky a rozžiariť váš pohľad.

detail fotky
foto tváre
Produkty ma nesklamali, každý jeden čo som kedysi vlastnila od Max Factoru bol pre mňa zárukou kvality a spokojnosti na mojej strane.

5 komentárov:

  1. Mě ty fotky přijdou pěkné, to já bojovovala taky se světlem a přijde mi že jsou oproti těm tvým hooodně nekvalitní :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podle fotek vypadají produkty moc pěkně, ale já nejsem zrovna vyznavač těch sypkých pudrů, raději mám ty kompaktní. Ale recenzi jsem si přečetla ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som tiež mala jeden sypký púder a bol veľmi dobrý, myslím, že z Oriflame. Ale ani netuším kde som ho zapatrošila =/ Myslím, že by sa malo stále v Max Factore odrážať, že to nie je len drogériová kozmetika, ale pre filmový priemysel. Takže by mala byť kvalitnejšia.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. cítim sa zahanbená, že ja, čo som sa považovala za znalkyňu Max Factor-u, neviem, že ponúkajú aj sypký púder:))))Hanba mi...ešteže čítam blogy:)

    OdpovedaťOdstrániť