nedeľa 20. januára 2013

Gosh: Black Ink + Click`n Conceal

Ahojte!
Dnes by som vám rada bližšie predstavila 2 produkty značky Gosh, ktorá si ma časom stále viac a viac získava. Predovšetkými očnými tieňmi, ale o tých inokedy :) 
Dnes sa zameriam na ceruzku v klasickej čiernej farbe a tekutý korektor. 


Gosh Velvet Touch Eye Liner Waterproof - Black Ink
Očná ceruzka s jemnou konzistenciou, jednoduchou aplikáciou a mimoriadnym efektom. Hladká jemná kvalita linky umožňuje jednoduché tónovanie pomocou štetca alebo aplikátora. Vodeodolná a veľmi trvácna, obsahuje vitamín E a jojobový olej. Bez obsahu živočíšnych a minerálnych olejov. Neparfumovaná. Dobrý stav ceruzky zachováte pomocou kozmetického strúhadla GOSH.


Ceruzka sa krásne kĺže po viečku, nezáleží, či máte nanesené očné tiene alebo nie. Týmto si ma veľmi získala, niektoré ceruzky sa na tieňoch akoby zasekli a je nutné nimi viackrát prechádzať po jednom mieste, čo pre mňa netrpezlivého človeka nie je čosi príjemné. Medzi jej ďalšie klady by som zaradila výdrž a nerozmazávateľnosť. Často sa totiž pozabudnem a zvyknem si trieť oči, keď som unavená. Síce sa v momente spamätám, ale niekedy to vie narobiť riadnu šarapatu. Velvet Touch sa mi to však našťastie nikdey nestalo :) Ceruzka sa odličuje celkom v pohode, ale to zrejme zavisí od toho, čím sa odličujete, takže ak máte kvalitný odličovač, aj vodeodolná ceruzka je preňho hračkou. 

Cena: 6,50 €.
Gramáž: 1,2 g.
Gosh Click’n Conceal - 01 Light
Korektor vysokej kvality s hladkou, vláčnou konzistenciou. Jemný štetec, vďaka jedinému kliknutiu aplikuje korektor na dokonalé maskovanie problémových miest a škvrniek, pričom pleť zanecháva sviežu a bezchybnú.
Korektor Click´n Conceal môžete aplikovať pod oči pre redukciu opuchov a tmavých kruhov. Má omladzujúci efekt, obnovuje a vyhladzuje pleť. Je ideálny pre hydratáciu a ochranu jemnej pleti v okolí očí. Preukázateľne zlepšuje pružnosť a pevnosť pleti.


Korektor má veľmi prirodzený odtieň a vysokú kryciu schopnosť. Jeho použitie je veľmi jednoduché, v podstate stačí stlačiť spodnú časť, ktorou sa vytlačí dostatočné množstvo pomedzi štetinky. Potom stačí už len aplikovať pod oči a rýchlo rozotrieť. Prečo rýchlo? Niekedy sa zvyknem s líčením viac hrajkať a trvá mi to trošku dlhšie než zvyčajne. Vtedy sa korektor stáva na vzduchu hustejším, a tým pádom sa aj tažšie rozotiera. Čiže je nutné korektor veľmi rýchlo zapracovať do líčenia, kým je ľahko rozotierateľný, inak nevidím žiadnu vadu respektíve negatívnu stránku. 

Cena: 9 €.
Objem: 2,9 ml.
Odtieň: 01 Light.


Pridala som ešte foto líčenia, v ktorom som použila jednak Black Ink, ako aj Click`n Conceal od Goshu. Ako sa vám páčia oba produkty? Máte s nimi aj osobnú skúsenosť? Ak áno zhodneme sa v názoroch na tieto produkty?

6 komentárov:

  1. korektor od nich zatiaľ nemám, ale so všetkými ich výrobkami ktoré som mohla doteraz vyskúšať som bola veľmi spokojná :) tento by sa mi pod oči veru zišiel :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ceruzku mam a je dost kvalitna, je vidno rozdiel v cene pri nej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten korektor vyzera perfektne...objektivne - je lepsi ako ten Rimmel Match Perfection? :)...ale zasa je min. dvojnasobne drahy, co?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. krytie lepsie ako MP ale konzistenciu ma zase MP lepsiu

      Odstrániť