streda 2. januára 2013

EYE SHADOW BASE

Ahojte !
Pred nejakým časom som vám spomínala bázy pod očné tiene a dnes vám prinášam recenziu na jednu z nich :) Na mysli mám Eye Shadow Base od Fleur dE Santé. Na mojej stupnici sa umiestnila na druhom mieste, v článku vám vysvetlím prečo.

Eye Shadow Base
Podklad pod očné tiene vám zaistí perfektný a dlhotrvajúci efekt nalíčených očí. Špeciálna formula znižuje viditeľnosť drobných vrások a zabraňuje rozmazávaniu. 


Báza pod očné tiene sa ľahko používa. Stačí spodnou častou pokrútiť aby sa uvoľnil prietok smerom k aplikátoru a môžte nanášať na očné viečko. Veľmi ľahko sa aplikuje a rozotiera svojim aplikátorom, ktorý je podobný ako u niektorých tekutých korektov. Dokonca aj farba či konzistencia mi veľmi pripomínajú korektor. 
Báza krásne zjemní a vyhladí povrch viečka, obalí ho jemnou telovou farbou. Schopnosť schnutia je celkom primeraná, neschne ani rýchlo ani pomaly, takže sa môžte vkľude líčiť, nemusíte na nič čakať ani sa ponáhľať. 
Ako som už spomínala báza očné viečko vyhladí a vyplní, vďaka čomu tiene pekne priľnú, nerozmazávajú sa a vydržia dostatočne dlho. Neviem vám presne odhadnúť čas, no zhruba tých 6 hodín určite - ja sa nezvyknem líčiť na "dlhé trasy." 
Báza je vhodná ako pod púdrové, tak aj krémové či penové očné tiene. Tiene, ktoré aplikujem na bázu sa mi nezmiešavajú, ale pekne držia na svojom mieste, nezhlukujú sa mi ani do nepríjemnej linky medzi pohyblivou a nepohyblivou časťou viečka.
S bázou som veľmi spokojná, no nie je vhodná na líčenie, ktoré obsahuje len linku a špirálu. Báza nezvýrazní sýtosť tieňov ako niektoré iné bázy, či primery pod očné tiene. Preto ju nemám na prvom mieste. Celkovo ju však hodnotím ako výborný produkt, ktorý vám pomôže pri líčení.

Objem: 2,2 ml.
Cena: 7,99 ,-

4 komentáre:

  1. Báze vypadá zajímavě, ale úplně nejlepší také není... Možná se po ní podívám. :)
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bázy nejako moc nepoužívam.. mala som kedysi dávno-pradávno jednu z Avonu, ale žiadna sláva to nebola


    PS: Pozývam ťa na moju tretiu GIVEAWAY:
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2013/01/46-giveaway-3.html

    S pozdravom Zuzana Stanko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani ja moc nepoužívam bázy a očné tiene len fakt výnimočne, vždy si vystačím len s linkou a špirálou :)

    Pozývam na Guveaway :)

    http://spwfashion.blogspot.sk/2013/01/unusual-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť