utorok 29. januára 2013

Éclat d´Arpége


Ahojte!
Dnes vám bližšie predstavím jeden voňavý darček, ktorý mi priniesol Ježiško. Je ním vôňa Lanvin - Éclat D'Arpége, po ktorej som poškulovala už dlhšie. Je to moja tretia "lanvinovka" a som na ňu nesmierne pyšná. 


Éclat d´Arpége je vôňa s nádychom ženskosti. Ženskosť je vyjadrením lásky, vášne. Ženskosť je symbolom značky Lanvin. 

Vôňa  Éclat D´arpége je dielom francúzskych parfumérov, ktorých cieľom bolo vytvoriť vôňu, ktorá vo vás prebudí emócie a navždy vás očarí. Skrýva v sebe odkaz pre porozumenie a lásku. Oživí vo vás emócie, nabáda vás k šťastiu. Už pri prvom stretnutí s vôňou si vás získa jej jemnosť, ale zároveň živelnosť. Milostný román medzi ženou a vôňou Éclat D´arpége nemá byť prelietavou aférou. Hlboko sa vryje do pamäte, zapamätáte si každý moment, zachytíte každý tón, každý akord. 

Zloženie vône:
Hlavalístky sicílskeho citrónu, orgovánová zeleň.
Srdcekvety wistérie, lístky zeleného čaju, kvety broskyne, červená pivónia, čínsky osmanthus.
Základbiely libanonský céder, pižmo, ambra.


Vôňa sa ukrýva v priesvitnej krabičke z priehľadného materiálu, je vsadená do priehľadných "držiakov" akoby sa vznášala uprostred balenia. 
Samotný flakón je v tvare gule, ktorej prednú stranu zdobí logo značky Lanvin - kresba Paula Irba, na ktorej sa Jeanne Lanvin skláňa nad svojou dcérou.
Prechod medzi rozpračovačom a flakónom zdobí upevnený trojprstenec.
Vrchol rozpračovača je tiež riešený efektne - osadeným ozdobným kameňom.
Vôňa, ktorú v sebe flakón ukrýva dáva naznačiť a vyniknúť svojou farbou zloženie vône: kvety orgovánu a wistérie.
Parfém ma lákal už dlhšiu dobu a rozhodla som sa pre jej kúpu na základe odporúčaní kamarátky. Samozrejme som si prečítala aj zloženie vône, ktoré ma zaujalo, pretože kvetinovo-ovocné vône veľmi môžem. 
Vôňa je veľmi zmyselná a jedinečná. Mám dojem, že mi zakaždým vônia inak :) Hneď po streknutí cítim citrusy, časom však už len veľmi jemnú, ale zato výraznú kvetinovú zmes vône. Najviac sa mi na vôni páči jej sviežosť a nevtieravosť. Vôňu na sebe necitím príliš dlho, avšak moje okolie ju vníma. Vraj ak vám vôňa sadne, samy ju nevnímate, zrejme je to pravdou :) Keď si napríklad na druhý deň čuchnem k oblečeniu cítim ju. Vydrží dlho, aj keď som čítala, že má slabú vydrž, dovolím si  však nesúhlasiť! 
Vôňa je nadčasová, vhodná pre každé ročné obdobie. Veľmi vhodná aj pre mladé devy ako aj dospelé ženy. Podľa mňa je vhodná pre nežné stvorenia, ktoré majú romantickú  a hravú povahu zároveň.


Vôňu nepoužívam bežne ani na denné nosenie, skôr si ju šetrím na zvláštne príležitosti, aby mi vydržala dlhšie, ale keď vidím aké super akcie na ňu zvyknú byť, tak ju asi začnem používa častejšie. Všimla som si totiž, že je práve na ňu super zľava. Cena len 24, 50 € za 100 ml Lanvin Eclat D'Arpege!!! Škoda, že táto akcia nebola aj pred Vianocami, keď sme ju objednávali pre mňa. 
Našla som si na nete video k tejto vôni, priznám sa keby sa mám rozhodovať podľa neho pre kúpu, asi by som si nekúpila. Reklama má byť podľa mňa atraktívne, sviežo a dynamicky spracovaná. To sa tvorcom reklamy spočiatku aj darilo, ale asi po desiatich sekundách sa na mňa len usmievala modelka a hádzala svoje naučené pózy. Veď posúďte samy...

Máte s Éclat d´Arpége vlastnú skúsenosť? Čo vravíte na vôňu vy? Tiež vás zaujala tak, ako aj mňa? Dúfam, že áno :) 
Ktoré vône od Lanvin by ste mi odporučili okrem Marry me! a Jeanne Lanvin? 

6 komentárov:

  1. no ja mám práve tie tri, ktoré aj ty :) tá couture fialová má hrozne slabú výdrž, aj keď nie je zlá. ale necítila som ju na ruke už po 10 minútach. za to ma láka ešte rumeur 2 rose (nie rumeur!), vonia jemne po ružiach, cítiť ju dlho a po čase sa rozvinie na čosi podobné Jeanne Lanvin. veľmi pekná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto som tiež dostala na Vianoce a neviem si ju vynachváliť. Je úplne fantastická! Ale príde mi strašne ľúto ju používať v zime, takže ju mám hrdo vystavenú a pripravenú na jar/leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to by mohol aj mne priniesť ježíšek ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super recenzia ;) ja neviem o voni tak pekne rozpravat... ale urcite je pravda, ze ked ti sadne tak ju vnima viac okolie ako ty. uz sa mi to stalo 2-3krat. zaujimave je, ze to boli dost rozdielne vone :) asi podla aktualneho stavu mysle, neviem... ale tiez som mala obdobie, ked som na sebe nezniesla absolutne ziadnu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Leaf Mulch Creation Your Vegetable Garden Can Reap The Benefits Of Good Quality Topsoil

    Feel free to visit my web blog ... cedarbury tree nursery
    Here is my blog post grafton tree nursery

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.

    Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it's rare to see a great blog like this one today.

    My homepage - ranger forum

    OdpovedaťOdstrániť