štvrtok 24. januára 2013

Double Effect make up + púder s reliéfom čipky

Ahojte,
po dlhej dobe som sa rozhodla dať dokopy recenziu na čipkovaný púder a make up & bázu 2 v 1 od Dermacolu. Priznám sa oba produkty dokážu človeka nadchnúť už len na pohľad. Veď sa pozrite na krásny povrch púdru, takéto ozdôbky a iné krasotinky ja veľmi môžem. Som totiž ten typ človeka, u ktorého aj obal dosť dokáže zavážiť a prikloniť sa na stranu kúpy. Podobne je na tom aj Double Effect make up, ktorý zase púta pozornosť praktickosti vlastniť dve vecičky v jednom obale, dokonca aj za cenu jednej :)
Tak sa teda bližšie pozrime na zúbok týmto produktom určeným pre krajšiu tváričku.


Kompaktný púder s reliéfom čipky
Kompaktný púder s dekoratívnym reliéfom čipky zvýrazní prirodzenú krásu tváre. 
Ultra ľahká textúra perfektne prilieha k pleti a zostáva nezmenená celé dlhé hodiny. Po nanesení vytvorí na pleti zamatovo matný povrch, jemný na dotyk. Obsahuje vitamín E, ktorý má antioxidačné účinky. So sviežou ovocnou parfemáciou.



Púder som si hneď zamilovala a to nielen vďaka jeho krásnemu vzhľadu, ten aj tak časom pominie, i keď púder už nejaký ten čas používam zatiaľ sa krásne ako tak drží takže čipkový povrch a teda púder celkovo dlhodobo vydrží, nemíňa sa ľahko. Čo poteší. Púder je kompaktný  a krásne si drží tvar, nepráši sa. 
Na pleť si ho nanášam klasickým štetcom, pekne mi pleť zahladí a zmatní. Púder okrem iného krásne vonia, ale to pre mňa vôbec nie je podstatné pri type takýchto produktov. 
Cena: Cena: 3,49 €.
Gramáž: 8 g.

Double Effect make up
Dlhotrvajúci hypoalergénny make-up s bázou vyhladí pleť a udrží tak matný, prirodzene vyzerajúci a svieži vzhľad. 
Hydratačná, stredne krycia textúra perfektne kryje nedokonalosti pleti a zjednocuje jej tón. Jednoducho sa aplikuje a tieňuje, perfektne priľne k pleti a nevytvára dojem nepriedušnej masky.
Vďaka bázi vyhladzuje a znižuje viditeľnosť pórov a vrások, zanecháva pleť hodvábne jemnú na dotyk.


Výrobky typu 2 v 1 mám veľmi rada, avšak pri tomto make upe som plnohodnote mohla otestovať len bázu, prečo uvidíte nižšie na zverejnených fotkách. Za bázu však môžem povedať, určite sa nebojte vyskúšať ju. Pleť krásne zacelý, vyplní jemné ryhy a vrásky, zaistí dokonalý povrch pre nanášanie make upu. 

báza
No, make up som si naniesla len raz a stačilo mi. Výrobok som totiž dostala na otestovanie a je vidieť, že človek na diaľku ťažko môže odhadnúť tón mojej pleti. Make up je na mňa príliš tmavý a aj v lete bude nevyužiteľný, preto používam len bázu. Čo som si však všimla na make upe je jeho redšia konzistencia, ľahko sa nanáša a rozotiera po tvári. Krycia schopnosť nie je bohvieaká, na to je make up veľmi ľahký, neupcháva póry. Takže ak máte bezchybnú tváričku, je to skvelá voľba pre vás. Make up len jemne podtrhne vašu krásu. 
Objem: 2 x 15 ml.
Cena: 9,92 €.

make up
make up po rozotrení
Máte s týmito výrobkami vlastnú skúsenosť? Tiež vás dokáže zaujať vzhľad produktu a dokopať vás k jeho kúpe? Vyhľadávate produkty typu 2 v 1?

9 komentárov:

  1. puder mam aj ja uz tretie balenie,je vyborny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pudr od dermacolu jsem měla, je super a krásně voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som zatial verna pudru od rimmelu stay matte ale kamoška ma tento a ma už asi aj 5 balenie :D chvali si

    OdpovedaťOdstrániť
  4. puder mam a cipka mi uz zmizla.. ja mam taktiez tmavy puder(vyhrala som ho), ale vyuzivam ho v lete :) ale u teba je vidiet, ze asi ani v lete sa tak velmi neopalis..:/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten púder je strašne krásny a zrejme aj dobrý ale stay matte :3
    mám rada tké dvojité veci alias 2 v jednom a keď je to tri v jendom :OOOO sttrašne praktické ;D škoda že ho máš tak tmavý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som mala od dermacolu mineralny sypky puder - najlepsi bol este ten uplne prvy s labutienkou. aktualna vynovena verzia je tiez fajn, ale ak by sa dala zohnat ta predchadzajuca, tak rozhodne idem do toho :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zvu vás na mou giveaway!!!
    http://thesimonablog.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pudr jsem si zamilovala, mám už druhé balení a nehodlám ho měnit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mám tento pudr a je výborný. Výrobky 2 v 1 nemusím, protože mi vždycky 1 dojde dřív :D

    OdpovedaťOdstrániť