pondelok 21. januára 2013

APOCALIPS - Lak na pery

Ahojte :)
Veľmi rada blúdim svetom internetu a striehnem a číham na kozmetické novinky. Niečo čo je vo svete už aj známe a niečo čo by som rada na našom trhu uvítala. Pred časom som takto podobne našla aj pre mňa totálnu novinku "laky na pery." No zistila som, že už sa nejaký ten čas predávajú napríklad od Yves Saint Laurent. 
Apocalips Lip Lacquer v sebe spája to najlepšie z leskov na pery a rúžov v novom prelomovom vzorci - zvodná krémovej textúry, ktorá je plná čistých farebných pigmentov, ktoré dodávajú bohatú farbu a fenomenálny dlhotrvajúci lesk počas celého dňa. Rozjasnite svoje pery a pridajte im dlhotrvajúci lesk a hydratáciu, ktorú zaručujú zložky ako vitamín E, makadamiový olej a shea maslo. Emolienciá /zmäkčujúce látky, ktoré ukľudňujú kožu, vyhladzujú a hydratujú ju/ - dodávajú lakom schopnosť udržať vhlkosť a antioxidanty pomáhajp napraviť poškodenia suchých pier a poskykutujú taktiež anti-aging výhody.


Ako môžete vidieť na hornom obrázku aleta odtieňov je vskutku rozmanitá, od nude, pastelových až po odvážne červené či ružové tóny. Mne sa veľmi páčia Nude Eclipse a Luna. V predaji by mali byť od 23. januára v Anglicku, snáď sa na tieto laky na pery môžme tešiť časom aj my :)
Na Youtube som našla aj video z nakrúcania reklamy s ikonickou modelkou Kate Moss k tejto horúcej novinke od Rimmelu, ako aj samotnú reklamu a už sa teším kedy ju začnú vysielať aj v telke :) 



Počuli ste už o lakoch na pery? Zaujali vás vo všeobecnosti alebo aj konkrétne tieto od Rimmelu? Mňa veľmi je to niečo nové a osviežujúcejšie pre kozmetický trh.

4 komentáre:

  1. videla som laky, ktoré chystá essence, vyzeralo to veľmi efektne. uvidíme, ako to bude vyzerať na perách. rimmel ma prekvapil, krásne obaly, nikdy by som to na nich nepovedala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ich videla u jednej anglickej bloggerky, tak som zvedavá kedy budú u nás. Určite jednému neodolám =D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tomu říkám pořádně svěží vítr zafoukaný do kosmetických vod. Perfektní, těším se, až ho vyzkouším. ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť