nedeľa 4. novembra 2012

TOP 5 RIMMEL blogeriek

Ahojte! 
Pred nejakým časom moja kamoška a kolegyňka z Rimmel stránky Zuzka uverejnila na svojom blogu článok, v ktorom predstavila Rimmel Agentky a ich blogy, na ktorých prezentujú rôzne kozmetické produkty. Veľmi ma nadchla táto myšlienka, a preto som sa rozhodla uverejniť podobne zameraný článok. Nebudem však predstavovať všetky RA, nakoľko sa len málo venuje samostatnému blogu a len hŕstka z nás sa tomu plne venuje. Nevidím preto zmysel predstavovať niekoho kto napíše jeden článok za mesiac, ktorý koniec koncov viete nájsť aj na rimmel stránkach :)
1. SpaceSusi
Pod touto prezývkou sa skrýva super holka menom Zuzka, píše rôzne recenzie na kozmetické produkty, ktoré okrem iného nemá zatriedené len podľa značky, ale taktiež aj podľa hodnotenia od super až po sklamanie. Už len týmto označením sa nebojí dať najavo svoj názor a preto jej články považujem za veľmi pravdivé. Pri každom článku okrem iného nájdete hodnotenie od 1-10, plusy a mínusy, zhodnotenie vzhľadu a praktickosti používania produktu.  Zuzka je veľmi úprimné a vtipné žiena a najviac charakteristické sú pre ňu jej čechoslovakizmy.
2. RedBlackWhite-Nelka
Na starom rimmel webe známa ako BabikaPetka, a doteraz ju inak ako Peťkou ani nenazvem. Petronela má spomedzi z nás RA asi najznámejší blog a vôbec sa tomu nečudujem. Jej obľúbené farby sú biela, čierna a červená, ktoré sú charakteristické aj pre vzhľad jej blogu. Taktiež miluje zebry, čo môžete vidieť aj podľa jej  profilovej fotky :) Peťka je veľkou milovníčkou vôní, Gosh kozmetiky, potrpí si na svoje vlasy a líčenie očí. Takže ak vás zaujímajú články, či recenzie zamerané na tieto témy u Peťky si prídete na svoje. 
Veronika so svojím blogom patrí medzi špičku, aspoň čo sa môjho osobného pohľadu týka. Má vždy veľmi prepracované články, a vo väčšine z nich využíva svoje skúsenosti vo farmaceutickom priemysle. Takže má v oku, čo sa v ktorom produkte na čo používa a aký význam, tá ktorá látka v kozmetike má. Tie, ktoré možno poznáte jej blogy z rimmelu určite viete, že je to profík na prácu s programami :)
4. LadyEL
Lenka má tiež blog zameraný prevažne na kozmetické recenzie, sem - tam si ako svoju modelku pre fotky prizve sestru, v čom sa cítim veľmi blízko k nej. Keďže aj mne sestra veľmi často asistuje, hlavne čo sa nechtov týka. Ale späť k Lenke :) Jej články sa veľmi príjemne a ľahko čítajú, vždy sa v nich dozviem všetko potrebné. 
Anjelicicekk alebo Katka je asi z najaktívnejších Rimmeliek, o čom svedčí aj jej výhra v Shoppingu- o ktorom sa dočítate na jej blogu. Katka sa venuje prevažne kozmetickým recenziám alebo nail artu. 
Katka je mladé žiena, ktoré svoje postrehy uverejňuje na svojom blogu, ale vlastní ešte jeden svoj súkromný, ktorý priznám sa navštevujem ešte radšej. Je to taká jej forma denníka, postrehov a zážitkov, ktoré sa dejú okolo nej. Ak ste zvedavé určite si pozrite jej druhý blog a jej naj.
Poznáte niektorí z týchto blogov? Navštevujete ich pravideľne a rady sa k nim vraciate tak ako ja? Alebo sú pre vás veľkou neznámou? Dúfam, že vás blogy zaujali a prečítate si niektoré ich recenzie.

10 komentárov: