piatok 3. augusta 2012

Riflové šatočky po druhé

Prednedávnom som vám spomínala ako som si prostredníctvom rôznych bazárov a inzerátov hľadala a nakoniec aj vydražila riflové šaty Stradivarius :) Ak ste o tomto príspevku nepočuli, nevideli a ani ho nečítali,  ale by ste veľmi chceli, tak si ho môžte pozrieť tuna :)
Ako som spomínala šaty som si vydražila na MMA v piatok večer prostredníctvom tretej osoby :) V sobotu som sa skontaktovala so slečnou, ktorá aukciu realizovala, peniažky som jej uhradila a čakala som na poštárku. tá moje tajné prosby vyslyšala v utorok ráno, keď sa miesto zvončeku ozvalo Zimovíííí ste doma??? Ihneď som utekala vonka pri bráničku a tešila sa, že prišiel balík :) Akonáhle som ho rozbalila na tvári sa mi rozlial blažený výraz. Boli to moje očakávané šaty! Musela som si ich hneď obliecť. Samozrejme hneď spraviť pár momentiek kamoške, ktorá ich chcela vidieť a požiadala ma o foto. Fotky, ktoré som  si svojpomocne pocvakala a zložila do koláže rada ukážem aj vám :)
Zozadu som sa neodfotila, pretože by som musela byť iná gymnastka či ohybná čudáčka :) Takže šnurovačku ktorú vidíte, siaha asi do rovnakej šírky aj na chrbte. Šaty majú vzadu zips, od krížov smerom nahor, siahajú po kolená a vzadu v strede sukne je asi 5 centimetrový rozparok :) 
Na fotkách možte vidieť ešte visačky, ktoré som pre istotu neodstrihla, ak by mi náhodou nesadli, aby som ich predala niekomu inému. No ale to nehrozí, šaty som si zamilovala na druhý, tretí, hádam už aj 50krát. Mojej sestre sa tiež veľmi páčia a momentálne sledujeme 2 aukcie, ktoré končia v pondelok večer, a dúfame, že si vydražíme aj druhé, aby sme mohli chodiť za "dvojičky," ktoré aj v skutočnosti sme :) Ale rovnaké oblečenie nepreferujeme, keďže máme rovnakú veľkosť máme spoločný šatník, takže využívame túto výhodu vo forme väčšieho množstva oblečenia :)
Šaty som si hneď na ďalší deň ako mi prišli obliekla aj na brigádu a zožali veľký úspech, chlapi sa za mnou otáčali :) Čo ma trošku aj zahanbilo, ale aj potešilo a táto miska váh prevážila. Kolegyňa mi ich päť minút chválila a ja som sa až červenala a nebolo to tým ostrým slnkom, ktoré mi pálilo do tváre :)

9 komentárov:

  1. jeeeej fakt su uzasne a sedia ako uliate :) aj ja ich chcem! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekne su :) len sa mi zda ze ti trochu tahaju na bokoch, ale pokial netlacia tak fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie saty su krasne, nuz, ale treba mat na ne supe postavu.. samozrejme ty mas, mne by tak nesadli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super psotavu nemam, mam vacsie boky a aj brusko rano ploche a vypijem pohar vody uz sa vypuci:) samozrejme maskrty o 10ej vecer mu nepomahaju:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och o tych maskrtach viem svoje.. :D Vydrzala som dva tyzdne bez nich plus styri tyzdne cvicit 30 day Shred a pomohlo, 2-3 cm sli dole, tak teraz veselo pokracujem :D

      Odstrániť
    2. no cvicit na to som ja moc leniva ale uz som vazne premyslala ze by som mala daco so sebou robit ;)

      Odstrániť
  5. krasne saty :) riflovina je nesmrtelna takze oplati sa mat takyto kusok doma ;)

    http://jungleoflipstick.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie saty su super!!! ako z guessu :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne šatky :) Závidím :) Yudi

    OdpovedaťOdstrániť