piatok 3. augusta 2012

Match Perfection Blush

Mám veľmi rada produkty Match Perfection od Rimmelu, nespomínam si presne, s ktorým produktom som prišla po prvýkrát do kontaktu, ale každým jedným ďalším som si zvykla viac a viac na túto radu. Mám doma klasický make up, krémový make up, púder, bázu pod make up, korektor. O to väčšia radosť vo mne prevládla, keď som sa dozvedela, že lícenka, ktorá má v sebe 3 odtiene, umožňujúce namiešať si presne taký odtieň, aký chcem prichádza na náš malinký slovenský trh. 
Nie som z tých, ktoré si farbia líčka, sem - tam, párkrát som si ich namaľovala, keď sme išli s babami von, ale prišli mi moc výrazné. To s touto lícenkou od Rimmelu nehrozí, farbí veľmi jemne a decentne, takže sa nemusíte báť, že to s líčením preženiete. Som bledá tvár, v lete sa trošku opálim do tváre, ale skôr mi viac vystúpia pehy. Nerada preto zvýrazňujem črty bronzerom, príde mi to príliš umelé pre môj typ pleti. 
Lícenka je preto pre mňa ako stvorená. Čo ma však veľmi prekvapilo, že mám najtmavší z dostupných odtieňov, konkrétne 004 Dark / Medium a ja poznám oveľa snedšie typy dievčat, tak neviem, či by u nich obstála. Lenže lícenka obsahuje Smart-Tone Technológiu, ktorej tajomstvo úspechu sa skrýva v prepojení farieb, ktoré sa dokonale prispôsobia líniam tváre a podtrhnú tak prirordzenú krásu. Musím s týmto tvrdením súhlasiť, mne sa lícenka prispôsobila a jemne mi zvýraznila lícne kosti. Nepodarilo sa mi však kvalitne zachytiť nejaký viditeľný rozdiel na fotke, tak ma prosím ospravedlňte, že ju tu nemáte :)
Čo ma však veľmi prekvapilo bola drobivosť produktu, ktorú si môžete všimnpť aj na fotke. Pri iných produktoch / napr. bronzer, púder, či iné lícenky/ ešte nestretla. Veľmi jemnými ťahmi prehádzam štetcom po povrchu, keď sa líčim, ale i tak sa povrch lícenky drobí a práši. Taktiež mi chýba aj aplikátor či štetček, neviem síce, akým spôsobom by som vyriešila jeho umiestnenie v balení. Keď sme už pri balení, veľmi sa mi páči efekt troch koruniek, no pri drobivosti lícenky sa tento efekt raz - dva stratí. Veľmi oceňujem závity po bokoch spodnej časti, ktoré zabránia otvoreniu lícenky a nehrozí teda, že sa vám celá rozpráši do taštičky :)
Cena: 5,49 €.

3 komentáre:

  1. ako nápad je to skvelé, mozaikové lícenky zväčša nedávajú priestor namiešať si vlastný odtieň, ale tá drolivosť ma zatiaľ odrádza

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa strašne páči ten design ale ja sa zase pri mozaikových bojím toho že kým v každej farbe namočím štetec aby to bolo rovnomerné tak ho budem mať na štetci moc veľa, ale neviem no :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá to fajn ale nemám moc rada mozaiky :) pekný blog:)

    OdpovedaťOdstrániť