pondelok 6. augusta 2012

Lak na nechty Bourjois Paris 1 Seconde

Po dlhom predlhom čakaní mi minulý týždeň konečne prišiel lak na nechty od Bourjois Paris :) Zapojila som sa totiž do súťaže  s tématikou letné resp. prázdninové nechty, ktoré som vám predstavila aj u mňa na blogu, boli to námornícke nechty a tešila som sa, že zaujali odbornú porotu :)
Po takmer dvoch mesiacoch mi konečne dorazila domov obálka až z Čiech :) A v nej sa ukrýval lak, ktorý má nádhernú cukríkovú pastelovú farbičku.
Nezaváhala som ani sekundu, a lak som musela hneď odskúšať. Lak mám na nechtoch od štvrtku, dnes mi začal trošku schádzať z nechtov. Inak vydrží obstojne. Čo sa týka schnutia, určite neuschnú nechty za jednu sekundu, ale do minúty určite. Neviem presne, nestopovala som to :) Lak je krásne pigmentovaný, postačí jedna vrstva, ale neviem ako by to bolo pri perleťových odtieňoch, tam budú potrebné asi dve vrstvy. Lak je lesklý, navyše jeho gélová textúra zaručuje, že nie je nutné pretrieť nechty ešte Top Coatom.
Objem: 9 ml,
Cena: 7,80 €. / Vo Fann/
Nechty nie sú dokonalé viem o tom :) Ale na vine nie je lak, mala som cca pred tromi týždňami "gélovky", takže ten špatnejší povrch som mala už predtým, a nie je to tým, že by sa nechty odtláčaním či obúchaním zošpatneli.

3 komentáre:

  1. pkená farba, na mňa moc ružová ale sedí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento ružový lak je krásny :) Ja mám 3 tieto laky a ten štetček je super, veľmi dobre sa mi s ním narába :) Ale tá výdrž nie je nič moc, mám rovnakú skúsenosť ako píšeš :) Yudi

    OdpovedaťOdstrániť