pondelok 6. augusta 2012

Kvalitná kozmetika

Ahojky kočky, dnes by som vám rada bližšie predstavila e-shop kvalitná kozmetika. Komunikáciu so zákaznikmi rieši Lenka, ktorá je veľmi milá a priateľská osôbka. E-shop je prevažne zameraný na predaj dekoratívnej kozmetiky, na výber máte množstvo značiek menej i viac známych :)
Ja vám dnes bližšie predstavím dva produkty, ktoré si môžete v tomto e-shope zakúpiť.
Mangové telové mlieko
Je veľmi jemné k pokožke, nezanecháva mastný film, ale pokožka je vláčna a mäkká a hebká na dotyk. Telové mlieko veľmi krásne vonia, aj pár hodín po použití. Je veľmi vhodné aj po opaľovaní, čo môžem potvrdiť, keďže som sa pred pár dňami slnila a moja pokožka si teraz vyžaduje väčšiu starostlivosť. Telové mlieko Jericho, ktoré je zložené z minerálov  Mŕtveho mora a výťažkami z rastlín, dodáva mojej pokožke kvalitnú opateru, po všetkých stránkach. Moje nohy od kolien nadol vždy pôsobili suchým dojmom, no teraz sú krásne jemné a hebké. Trošku mi však prekážalo, že telové mlieko sa ihneď nevsalo do pokožky a musela som ho kvalitne rozotierať po svojom tele... o to dlhšie však vydržal na pokožke pocit vláčnosti a hebkosti.
Objem: 300 gramov,
Cena: 9,40 €.
Priznám sa, že je to moja prvá skúsenosť s touto kozmetikou a veľmi milo ma prekvapila. V prvom momente ako som otvorila puzdierko, som sa zľakla, že tiene budú až moc matné respektíve, že sa budú veľmi rozpíjať, keď použijem mokré líčenie. Ale nič také sa nestalo, tiene sú veľmi dobre pigmentované, ľahko priľnú k viečku a skvele sa znášajú aj s inými tieňmi iných značiek.
Chýbal mi v balení aplikátor, ktoré však nezvykne byť súčasťou mono tieňov, takže to nepovažujem za mínus. Absenciu aplikátora však vynahradilo zrkadielko. 
Gramáž: 2,5 gramu,
Cena: 9,25 €.
Freakshow

Pre lepšiu predstavivosť pigmentácie a priľnavosti odtieňa vám prikladám foto líčenia :) 
Použité produkty:
Báza pod make up Rimmel Fix & Perfect - použila som ju ako na celú tvár, tak aj na očné viečko,
Tiene Urban Decay - Freakshow,
Tiene Catrice - C01 -Fairy Dust,
Špirála L`oréal Paris - Lash Architect 4D,
Make up Max Factor - Smooth Effect, Natural 50.

2 komentáre: