pondelok 20. augusta 2012

Fleur de Santé má ČERVENÝ NOS CLOWNDOCTORS

Dnešný príspevok, ktorý vám prinášam, nebude žiadnou recenziou na kozmetické produkty a ani nail artom. Príspevok je zameraný na oslavu dobrej veci.
Vedeli ste, že máme na Slovensku občianske združenie:
Fleur de Santé chce taktiež pomáhať a robiť radosť tým, ktorí pomáhajú a robia radosť iným. Preto nadviazali spoluprácu s občianskym združením Červený Nos Clowndoctors ... Pretože smiech pomáha.

Kto je Červený Nos?
Sú to zdravotní klauni, ktorí prinášajp radosť a siech deťom v nemocniciach, čím pomáhajú odpútať sa od strachu, napätia a úzkosti spojenej nielej s liečbou, ale aj s neznámym prostredím. 

Zdravotní klauni z o.z. Červený Nos Clowndoctors uskutočňujú pravideľné návštvevy hospitalizovaných detí na lôžkových oddeleniach v nemocničných zariadeniach, čím zlepšujú ich psychický, a tým aj celkový zdravotný stav.

Cieľom týchto návštev je priniesť dobrú náladu a smiech do nemocničného prostredia a pomôcť deťom odpútať sa od bolesti a traumy z toho, že nie sú vo svojom rodinnom a známom prostredí.

Červený nos Clowdoctors zahŕňa po celom Slovensku:
40 zdravotných klaunov a klauniek,
24 nemocníc a 1 liečebné zariadenie,
120 návštev mesačne,
30 tisíc chorých, ale veselších detí.

Viac sa dočítate na www.cervenynos.sk

3 komentáre:

  1. je to super akcia :) a je mile že si to uverejnila na blogu! <3 :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké dovědět si něco jiného, než o novém laku na nehty :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak červený nos poznám, pred rokom som bola v nemocnici a pred operáciou prišli rozveseliť deti. Kedže som vtedy mala 18, ležala som na detskej ortopédii a prišli nás rozveseliť. Boli veľmi milí a dokonca mám od nich aj červený nos na pamiatku :)

    OdpovedaťOdstrániť