piatok 10. augusta 2012

EQUA Flaša

Myslíte ekologicky? Správate sa zodpovedne k životnému prostrediu?
Dnešný príspevok bude tak trošku z iného súdku ako ste u mňa zvyknuté. Rada by som vám predstavila spoločnosť MojaEqua a jej super flaše :)
MojaEqua /spojenie slov EKO a AQUA :)/ prišla na trh s ekologickými flašami, ktoré sú snahou k čistejšiemu a zdravšiemu životnému prostrediu.
Vedeli ste o tom, že:
* ľudstvo vyhodí ročne okolo 1,5 milióna PET fliaš?
* že na výrobu týchto  PET fliaš sa spotrebuje ročne  takmer 178 miliónov litrov oleja?
* že z predaných fliaš sa recykluje len 20 % ?
Equa prináša EKO zmýšľajúcim ľuďom krásne, nápadité a kreatívne flaše, ktorých životnosť je až 10 rokov!
Flaša je vyrobená z ekologických a zdraviu neškodných materiálov, ktoré neobsahujú Bisfenol A / spôsobujúci alergie a niektoré formy rakoviny/. 
Ak aj vy, podobne ako tím spoločnosti MojaEqua rešpektuje životné prostredie, usilujete sa redukovať odpad a udržiavať čistejšie životné prostredie, tak neváhajte a kúpte si EQUA flašu, navyše tým podporíte 10timi %  ekologické organizácie.
Pred pár dňami mi prišiel domov vytúžený balíček, ktorý v sebe skrýval túto chutnučkú EKO flašku. Žirafkový motív sa mi veľmi páči, je tak trošku detský, ale v každom z nás sa skrýva kus dieťaťa. Vždy keď   počujem alebo vidím žirafy, spomeniem si na svoju animátorskú kariéru a mojich 18 detičiek, ktoré si vybrali ako maskota práve Žirafu :) 
Odkedy mám doma EKO flašu je mojou vernou spoločníčkou, pomáha mi dodržiavať pitný režim a ja vďaka nej chránim naše životné prostredie. A tento pocit vo mne vyvoláva spokojnosť i radosť zároveň. 
Flaša je veľmi praktická, môžemu ju zobrať kdekoľvek so sebou a vďaka jej skvelej dizajnu púta pozornosť, a tak podnecuje zároveň aj rozhovor na pálčivú tému ochrany životného prostredia.
Z flaše sa veľmi dobre pije, keďže hrdlo je dostatočne veľké, navyše sa aj ľahko napĺňa, odšróbovaním hrdlovej časti flaše, alebo aj kľudne cez hrdlo, za pomoci lievika.
Fľaša je vhodná aj pre horúce nápoje / káva, čaj/ čo som zatiaľ neotestovala, ale ak sa tak stane, rada vám dám vedieť! V tomto ročnom období totiž uprednostňujem studené čaje, ktoré pijem už len zo svojej flaše :)

Pri písaní tohto príspevku mi robila spoločnosť moja EQUA flaša. Máte aj vy tú svoju? Alebo vás zaujala, tak ako pred časom aj mňa a zaobstaráte si ju? Máte doma iné EKO produkty, ak áno aké?
Objem: 0,6 L,
Cena: 9,95 €.

7 komentárov:

  1. moja sestra má nejakú a zdá sa mi že je EKO ale ona je s takým filtrom :) ale táto je zlatá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. z tej fľaše sa ten štopeľ odkrúca? alebo sa len zatláča? a nestalo sa ti, žeby z nej vytieklo? ďakujem za odpoveď

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. odkrucaju sa oba aj ten spodny veliky aj ten mensi iba na pitie :-)

      Odstrániť
    2. a drží to dobre? nestalo sa ti žeby sa z toho vylialo? lebo mám o ňu záujem :)

      Odstrániť
    3. drzi neboj sa, niekedy to tak zatiahnem ze to neviem otvorit :)

      Odstrániť
  3. ahoj, moja dcera mala tento typ flase, len s motivom monsteriek. flasa je super, len ma zopar podla mna nedostatkov. aj horny vrchnak aj ten pod nim sa otacaju rovnakym smerom, takze ak spodny vrchnak zle zatiahnete, odkrutite vlastne oba a v ruke zostane flasa bez pitky. je pravda, ze flasa netecie, ale nikdy neviem pokial ju mozem zatiahnut a to bol mozno aj dovod preco nam pod vrchnakom kolmo praskla. takze z pohladu ekologie sme za 3 tyzdne flasu museli vyhodit. napriek tomu zvazujem, ze ju kupim opat.

    OdpovedaťOdstrániť