štvrtok 16. augusta 2012

BIODERMA GIVEAWAY

Dobré ránko!
Na mojich príspevkoch, ako aj na banneri vpravo, ste si mohli všimnúť, že spolupracujem so spoločnosťou:


Jednou z výhod tejto spolupáce je aj možnosť odmeniť vás, moje verné čitateľky :) A práve dnes nastal ten čas. Spoločne s Luckou, sme si pre vás pripavili Bioderma Giveaway. Jej cieľom je odmeniť 3 z vás jedným produktom podľa vlastného výberu. 

Podmienkou pre zapojenie sa do rozdávačky sú nasledovné kroky:
- byť mojim followerom cez GFC alebo Bloglovin / ak ním ešte nie si, trošku nižšie vpravo sa ním môžeš stať/,
- byť zo Slovenska alebo Čiech,
- kliknúť na "Páči sa mi to" pod týmto článkom.

Ďalším krokom je odpovedať na jednoduchú otázku:
"Aký produkt od Biodermy máš najradšej a prečo?"
 Ak žiadny nemáš alebo si ešte nikdy nevyskúšala žiaden produkt od Biodermy, tak ma zaujíma:
"Aký produkt by si chcela od Biodermy vyskúšať a prečo?"

+ Nezabudni napísať svoj mailový kontakt!
+ Nezabudni napísať, ktorý produkt by si chcela získať v prípade výhry! /Vybrať si môžete čokoľvek, okrem Matricia/.

Zapojiť sa máte čas do konca letných prázdnin
1. septembra zverejním výherkyne na svojom blogu, ktoré vyžrebujem pomocou lístočkovej metódy, možnože bude aj video, ak bude moja šarmantná asistentka natáčať :)

103 komentárov:

  1. momentálne mám najradšej ako inak, micelárku sensibio :) nikto ma nepresvedčí o tom, že nefunguje a podobne.. v prípade výhry by som si chcela vyskúšať hydrabio lait, jemné odličovacie mlieko, lebo sa blíži pochmúrna jeseň a moja pokožka bude citlivejšia, než doteraz
    veronika.bejdova163@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. splnene!:)
    No mala som možnosť vyskušať len radu hydrabio a zamilovala som si hydrabio miceralku <3
    a chcela by som vyskušať určite 500 ml micerálku ale zelenú :-)
    olalala dúfam,že vyhram:P:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Biodermy som ešte žiadny produkt neskúšala a chcela by som vyskúšať tú všade ospevovanú ružovú micelárku Sensibio, či je to naozaj taký zázrak :P Už som párkrát rozmýšľala nad kúpou, ale nie a nie sa k tomu dokopať.
    veronika.sovcikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám micelárku sensibio - růžovou a chtěla byc ji i vyhrát :-)
    vendulajustova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zial, este som neskusila ziadny produkt od Biodermy. Kedysi som chcela skusit tu zboznovanu micelarnu vodu, ale vzdy som mala problem najst sampon, ktory by bol najvhodnejsi pre moje vlasy, takze by som chcela skusit jednoznacne skor sampon Bioderma Nodé Fluide :)

    bfulierova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ešte som od Biodermy nič nevyskúšala, aj keď sa na to odhodlávam... :) rada by som vyskúšala Sébium Pore refiner na moje rozšírené póry...

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. paula.kulichova@gmail.com
    Určite by som chcela vyskúšať micelárku, a preto by som ju chcela aj vyhrať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Od Biodermy jsem ještě nic nevyzkoušela a tak bych chtěla vyzkoušet všude opěvovanou růžovou micelárku Sensibio. :o) Ze stejné řady bych pak ráda vyzkoušela dermální vodu a čistící pěnivý gel.
    Děkuji, skvělá giveaway. :o)
    jkopejtkova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj, od Biodermy nic nemám, ale chtěla bych vyzkoušet micelární vodu Sébium (zelenou), protože by mi mohla pomoct s mou pletí. :)
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, Biodermu používam dobré tri roky a hlavne micelárnu vodu Sensibio H2O a aj krém Sensibio AR. Rada by som ešte vyskúšala Sensibio Masku :)
    Ďakujem
    zemanova11gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ahoj, od Bioermy zatím nic nemám, ale láká mě něco vyzkoušet.. to rozhodně:) A jelikož teď sháním nějaké odličovací mléko, tak bych možná právě proto chtěla vyzkoušet Sensibio čistící mléko, které bych chtěla i případně vyhrát:)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. S produkty od Biodermy nemám bohužel žádnou zkušenost jednak proto, že jsem na její produkty normálně v drogeriích nenatrefila, a jednak proto, že je mi většina z nich finančně nedostupná.
    Co se případu výhry týče, ráda bych vyhrála konkrétně tento produkt: http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/582.html , což je Čistící (mecelární) pleťová voda Sébium H2O 500 ml, která by mi hodně pomohla v tom, mám opravdu dost mastnou pleť, aby mi zregulovala tvorbu kožního mazu a zamezila tak i případnému lesknutí pleti, což by mi hodně usnadnilo život :)
    Můj e-mail je: Sariiisek.M@seznam.cz
    Přes GFC tě sleduji jako: Sarah
    Jsem z: Česká republika
    Klikla jsem pod článkem na Líbí se mi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. sledujem ta :)
    užasna giveaway, biodermu mam velmi rada, a zatial som mala šancu iba vyskušat(vlastne ešte som stale v procese skušania) Bioderma sensibio miceralnu vodu :) A je skvele, som s nou naozaj velmi spokojna, nemam jej čo vytknuť, ked mi dojde pojdem do nej znova :) Bioderma je skvelá a tak rada by som vyskušala niečo nové od nej, momentálne mám zalusk na:
    http://www.bioderma-sk.sk/bioderma-sk-sk/eshop/4-1-SEBIUM-Mastna-pokozka/0/5/78-SEBIUM-AKN-FLUID-30ml
    Pathusqa-87@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj, zatial mam vyskusane 4 produkty. Zelenu a ruzovu micelarku- som s oboma spokojna, len zelena mi po kazdodennom cisteni trosku vysusovala plet, tak ju pouzivam len lokalne a obcas :)Krem Sebium Pore Refiner mi tiez pri pravidelnom pouzivani vysusoval plet a Photoderm MAX 50 je bohuzial na mna prilis tmavy...z toho vsetkeho vyplyva, ze vdaka Bioderme som zistila, ze moja plet nie je mastna resp. zmiesana, tak ako som si myslela :D ale zmiesana so sklonom k vysusovaniu ... celkovo mi teda najviac vyhovuje ruzova micelarka, ktora je odo dna co som si ju kupila, cislo jedna v odlicovacoch :) Krasne vsetko lahko a precizne odlici bez zacervenania a stipania :)
    Vyskusat by som chcela nieco z rady hydrabio-nejaky kremik alebo serum, pretoze sa blizi jesen a moja plet bude cim dalej, tym viac potrebovat hydrataciu.

    V pripade vyhry by som preto chcela ziskat Hydrabio Légère.

    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Mám od Biodermy miclear sensibio a je naprosto úžasná ,nemůžu si jí vynachválit ! :)))
    Vyzkouším ráda cokoli :))
    a.kikusek.a@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tak ja od Biodermy nemám zatiaľ žiaden produkt ale určite by som chcela od nich vyskúšať vraj výbornú micelárnu vodu sensibio alebo Hydrabio mlieko na čistenie pleti.
    V prípade výhry by som si priala asi tú micelárnu vodu sensibio, kedže v poslednej dobe zisťujem, že potrebujem naozaj kvalitný odličovač.
    alexandra.bilanska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Podmínky splněné. Jediné co jsem od Biodermi měla byla micelárka a jsem poměrně spokojená.

    Ráda bych vyzkoušela http://www.bioderma.com/cz/nc/produkty/co-je-nove/product/action/995.html

    chiarlottes@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Skúsenosti s touto značkou zatiaľ nemám, ale rada by som vyskúšala pleťovú vodu Sébium H20, pretože mám problémy so svojou pleťou. A aj v prípade výhry by som práve tento produkt chcela získať.
    matka89@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Vsetko splnene :) Zboznujem Sebium H2O - mam jej doma obrovske zasoby :)) Zo Sebium radu som vyskusala uz takmer vsetko a hodnotim na vybornu :)
    A rada by som vyskusala Node G - Sampon na mastne vlasy :)...keby sa podarilo :D
    spacesusi.blog@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Od Biodermy jsem ještě nic nezkoušela a láká mě vyzkoušet micerálka sensibio, která je všude vychvalovaná, jestli je doopravdy, tak úžasná, jak se o ní píše. angley@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  22. veľmi rada by som vyskúšala túto http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/582.html pretože som zvedavá, či by mi pomohla a či naozaj bioderma stojí za to a samozrejme preto, že si nemôžem dovoliť kúpiť niečo také drahšie keď to nemám odskúšané

    lola181@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Jeeej :)) Danííí, udělej losovačku s videem, prosííím (http://www.youtube.com/watch?v=Fuhd0LQnRHc) :DD Jinak sleduju přes bloglovin, s GFC moc nekámoším... O:)) Pravidelně používám micelárku Sébium (taková ta zelená, jmenuje se tak, žejo? :D) Ale té mám dostatečné zásoby, vyhrát bych moc chtěla Sébium AKN fluid, třeba mi konečně něco od těch potvor opravdu pomůže... Příp. e-mail: koridor100@seznam.cz :))

    OdpovedaťOdstrániť
  24. od Biodermy som nemala ešte nič a strašne rada by som vyskúšala Čistiaci a vyhladzujúci krém určený pre problematickú pokožku s akné čo by som chcela v tejto súťaži aj vyhrať .
    petra.fejova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Od Biodermy milujem Sensibio micerálku presne tak, ako ty :) je prosto dokonalá :) Ak by som u teba vyhrala, chcela by som vyskúšať čosi iné - na mastnú pleť (v poslednej dobe je nejaká mastná)- Sébium AKN Fluid.

    môj email: k.ondasova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  26. od biodermy mam viac produktov a milujem ich vsetky najviac teraz pouzivam kozmetiku pre moje deti Bioderma ABCDerm a co pouzivam ja kazdy den je miceralna vodu Sensibio, ale ak by sa mi podarilo byt medzi vybranymi, tak by som rada vyskusala Bioderma White Objective... pocula som na to samu chvalu, tak by som to teda rada vyskusala aj ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moj mail: kee.ty@azet.sk alebo katka.kapralova@zoznam.sk

      Odstrániť
  27. podmienky splnené :D
    od Biodermy nemám zatiaľ nič ,ale chcela by som vyskúšať micerálnu pleťovú vodu H2O 500 ml , pretože mám naozaj mastnú pleť :/

    mail : martina.hudecova21@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Od Biodermy mám najradšej kompaktný make-up Photoderm Max. Ak by som si mohla vybrať výhru, chcela by som vyskúšať krém na začervenanie Sensibio AR.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ahoj :) od biodermy som ešte nič neskúšala ale čítala som toho vela o micelárnej vode. Takže tú by som chcela určite vyskúšať :)
    mail - lucia.horemuzova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Pro mě je jasný favorit červená micelárka .. je prostě nejlepšíí a nikdo mi to nevymluví! :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Ahoj! Super giveaway, ja by som chcela ten sampon node vyskusat, strasne mi vypadavali vlasy, plus nove nerastli.. Takze asi tak :)

    zuzanalabudova1@gmail.com alebo labudova.kukdong@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Od biodermy jsem měla pouze jeden krém na ekzém, takže zatím nemám s čím porovnávat svůj nejoblíbenější :), ale ráda bych vyzkoušela všude vychvalovanou micelární vodu sensibio,
    sharisesis@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Od biodermy jsem zatím nikdy nic neměla, ale určitě bych chtěla vyzkoušet něco na vlasy :-)

    monikahruba@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Biodermu používam a milujem ju:-) Vyhovuje mi rada Atoderm, poznáme aj detské produkty a sme nadšení, opaľovacie takisto.
    Ak by som vyhrala, vyberám si niečo z rady ABCderm.

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Ja mám od Biodermy len jeden produkt a to matujúci krém,zatiaľ som ho skúsila len raz,ale nezadlo sa mi že by nejako zmatnil.Ale veľmi by som chcela skúsiť túto micerálku http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/582.html
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Čo používam od Biodermy neustále sú micelárne vody. Rôzne, ráno Sébium, večer Sensibio alebo Hydrabio, všetky sú skvelé. Tiež používam práve Biodermu ako jedinú značku opaľovacej kozmetiky, na tvár jedine fulid faktor 50+. Ak vyhrám, poteší ma micelárna voda Sensibio, samozrejme veľké balenie :-)
    Mailovú adresu dodám ak vyhrám, tu ju nemôžem napísať, lebo by mi začali chodiť spamy, ja si to odsledujem, ak by som vyhrala.

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Ja som od Biodermy ešte nič nevyskúšala pretože je to na mňa drahá značka...a veľmi by som chcela vyskúšať micelárnu vodu sensibio :) pretože ju každý obdivuje :) tak dúfam že sa pošťastí :)
    petushqa.8@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Měla jsem od Biodermy pleťovou vodu a chtěla bych vyzkoušet Nodé S Šampon, četla jsem na něj recenze a vypadal slibně! :)

    MartiRezaninova@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  39. všetko som splnila :)
    moj naj produkt je zafarbeny opalovací krám, spf 50. nemám teraz pri sebe tento produkt ale určite vieš ktorý myslím :) v lete ho používam namiesto make upu, pleť mi krásne zjednotí :) a okrem iného ma aj chráni proti starnutiu a pod...

    a kedže s týmto produktom som spokojná, ešte by som si prosila photoderm max make up :) svetlý odtien :)
    alamahapalamlaa@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  41. splněno
    žádný produkt jsem zatím neměla, ale moc ráda bych vyzkoušela a to micerálku, protože se o ní všude píše samá chvála, tak bych chtěla zjistit jestli je to o ní pravda
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  42. sleduju tě a článek jsem lajkla:-)
    no od biodermy jsem ještě nikdy nic nevyzkoušela, ale ráda bych zkusila peelingový gel pro mastnou pleť Sebium:-)
    maruska.benatska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Všechny podmínky splněny :)
    S Biodermou zatím zkušenosti nemám, ale ráda bych vyzkoušela tolik opěvovanou micelární vodu Sensibio, mám hodně citlivou pleť a málo co mi sedne :)

    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Mám moc ráda hydratační řadu - pleťový krém a sérum, pak je taky docela fajn sérum na rozšířené póry ze zelené řady, u těch micerálek je to jedno, kupuju si červenou, protože jsou na ně nejčastěji akce:)

    kdyby to náhodou vyšlo přála bych si hydratační pleťovou masku:) zapletalova.kristina@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  45. SKvelá súťaž! Sledujem ťa cez GFC pod menom zuzana grajciarová :)
    Mala som možnosť vyskúšať Sébium Moussant a úplne mi vyhovoval. Tomu by som sa veľmi potešila, keby som ho vyhrala, pretože mám mastnú pleť a tak by sa mi veľmi hodil ;)
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  46. splnené:)
    vyskušala som sebium pore refiner a chcela by som ho aj vyhrat:)
    luciam28@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Podmienky splnené :)
    Od Biodermy mám najradšej rad Sébium, z ktorého som už vyskúšala skoro všetko. Najlepšie výsledky však u mňa mal Sébium AKN krém. Takže ten by som určite rada aj vyhrala, keby sa podarilo :)
    linkinzuzka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  48. S Biodermou nemám bohužel ještě žádné zkušenosti, ale zaujalo mě toto, protože mi poslední dobou hodně padají vlasy. http://bioderma.cz/bioderma-node-vlasy-a-pokozka-na-hlave/bioderma-node-oral-56-kapsli

    A v případě výhry bych si určitě vybrala právě toto:)

    OdpovedaťOdstrániť
  49. S Biodermou mam v podstate dobre skusenosti, micelarka Sensibio je v mojej kupelni stale :)
    Ak by som naaaahodou vyhrala, nebudme skromna a chcem Matricium :)
    viacstylu@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Od Bioderny zatím nic nemám a ráda bych vyzkoušela micelárku sensibio,kterou bych si i přála vyhrát :)
    crazy.metal.girl@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  51. od Biodermy som zatiaľ nemala možnosť vyskúšať žiadny produkt ale rada by som vyskúšala ružovú micleárku Sensibio :)
    tekelyova.m@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Zkušenosti nemám žádné,Bioderma je na mě moc drahá,ale chtěla bych hrozně moc vyzkoušet něco z řady Bioderma Nodé S,protože mám zničené vlasy a nebo třeba kapsle Nodé Oral a jino dalších skvělých věcí :D :)
    reieva@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Podmínky splněny! Biodermu jsem neměla šansi zkusit, protože je pro mě moc drahá.

    kristenhugs@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  54. rada by som vyskúšala Sensibio Déo Anti-transpirant roll-on :)

    sunriseofmylife787@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Nejradši mám Sébium Pore Refiner, protože je to pro mě jako malý zázrak :) a chci vyzkoušet peelingove Sébium Sérum, jenže na něj pořád nemůžu ušetřit :D
    beauty.or.beast.blog()gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Zkoušela jsem zatím jenom růžovou micerálku a musím říct, že je oprávněně tak slavná a oblíbená. Jelikož mám problematickou pleť, nejradši bych něco z té řady Sébium, třeba ten peelingový gel.
    smidova.lucie(zavinac)gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  57. Zkoušela jsem micleární vodu sébium a peelingový gel a obojí mi dost vyhovuje, protože to nemastí, je to hypoalergen (a já jsem alergická na takovou tunu věcí, že je to pro mě takový malý zázrak :D) a moc hezky to voní. Taky se mi při používání micleární vody tak šíleně nemastí pleť a dost se zlepšila i její kvalita.

    1: kaja.kubinova@seznam.cz
    2: nevím, docela mě zaujalo sensibio mléko, sensibio deo antiperspirant (roll-on i ten ve spreji), nebo Nodé S šampon, tak asi jedno z toho... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo a blog sleduju pod svým twitter účtem twitter.com/blackwhite_fool

      Odstrániť
  58. V případě výhry by mě velmi potěšil produkt Sébium AKN Krém, jelikož jsem si vzorek tohoto krému vyzvedla v lékárně a hodně mě nadchl. Určitě ho také všem mohu doporučit :).
    s-wea@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Zatím jsem vyzkoušela jenom micelárku Sensibio. Nechala jsem se nalákat po tom, co jsem o ní neustále četla na blozích a není zase tak špatná. Neskáču z ní ale do stropu jak většina blogerek. Chtěla bych v případě výhry zkusit její zelenou kolegyni Sébium, nebo AKN fluid.

    chrisgirl05@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  60. sledujem cez gfc.
    este ziaden produkt od biodermy som nemala tu cest vyskusat :)
    ale rada by som krem na suchu plet
    dayelegant@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  61. od Biodremy som neskúšala ešte nič ale strašne rada by som vyskúšala tú veľmi ospevovanú micerálnu pleťovú vodu H2O 500 ml ktorú by som chcela vyhrať v tvojej giveaway
    petra.fejova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  62. všetko splnené :)
    od Biodermy žiaľbohu nemám žiaden výrobok, ale jednoznačne, by som chcela vyskúšať HYDRABIO SÉRUM

    timej007@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Ahuj :) Od Biodermy jsem vyzkoušela vzorečky krémů ze zelené a červené řady, ale žádné celé balení jsem nikdy neměla.

    Ráda bych vyzkoušela Bioderma Hydrabio čistící pěnu :)
    respectka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  64. asi jako většina všechny micelárky mám ráda a tak bych chtěla do zásoby 500ml sensiobio micelární vodu :))

    sleduju přes gfc)

    kunikovam@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Sledujem :)
    S Biodermou nemam zatial žiadne skúsenosti...no čitala som mnoho článkou ktoré boli kladné :) Určite čoskoro niektoré produkty vyskúšam..v prípade ak vyhrám by som rada vyskúšala Hydrabio čistiaci peeling pre citlivú pleť.

    slavkawasserrabova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Od Biodermy jsem zatím žádný produkt nevyzkoušela. Ale ráda bych vyzkoušela micelární roztok Sensibio H2O a to proto, že jsem na ní slyšela samou chválu ;)
    Kdybych vyhrála, chtěla bych vyhrát tuto micelárku Sensibio H2O 500ml.
    Tinka.linka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  67. nejraději mám zelenou micelárku která mi už dochází takže by se hodila nová :D
    greenballx@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Straasne by som chcela vyskusat micelarnu vodu ked ju vsetci tolko ospevuju:D
    babacova.barbora@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  69. - sleduji tě pod GFC - Kristýna Kišelová :)
    - žádný produkt od Biodermy jsem zatím neměla ale hrozně mě láká vyzkoušet Sébium pore refiner - myslím,že by mi to mohlo pomoci s mými roztaženými póry ;)

    lady.kiminka@seznam.cz
    + Přála bych si jako výhru toto:
    http://www.bioderma.com/cz/nc/produkty/co-je-nove/product/action/995.html

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Ahoj,
    tak od Biodermy bych chtěla vyzkoušet Sebium Pore Refiner,protože mám strašný oroblém s póry :) Nebudu ti psát slohy, takže prostě a jednoduše takto :)

    ZZimova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  71. od Biodermy jsem zatím nic nevyzkoušela, ale už dlouho něco plánuju zkusit :) Nejvíc mě zaujala micelární voda Sensibio H20, tu bych taky chtěla vyhrát.

    v.kusalikova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  72. od Biodermy jsem zatím zkoušela jen micelární vodu Sébium H20 a byla jsem s ní spokojená, tudíž bych ji chtěla znovu :)
    petamezlikova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  73. S Biodermou žádné zkušenosti zatím nemám.. Ale líbila by se mi sada Nodé na poškozené vlasy nebo nějaký deodorant. :)

    kejmii3@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  74. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  75. -sledujem cez GFC :)
    -dala som "páči sa mi to"
    -som zo Slovenska :)
    -nepoužívam žiaden produkt od Biodermy, ale chcela by som vyskúšať pleťovú vodu, pretože som čítala už veľa recenzii a každý si ju pochvaľuje :)
    a taktiež ak by sa na mňa usmialo šťastie, chcela by som vyskúšať osobne tú micelárnu vodu - http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/582.html
    -môj email: veronika.zorska@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  76. Môj najobľúbenejší produkt od značky Bioderma je micerálna voda Sensibio H2O, pretože vôbec neštípe a odstráni aj vodeodolný make up. Nalákala ma na ňu teta asi pred rokom a odvtedy sa odličujem len s ňou :-) Som spokojná so všetkými mojimi produktami tejto značky, chcela by som vyskúšať peelingový krém z rady hydrabio

    OdpovedaťOdstrániť
  77. Od Biodermy jsem ještě žádný produkt nevyzkoušela ale určitě bych chtěla vyzkoušet Atoderm krém, který bych také chtěla vyhrát.
    lovagrova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  78. Od biodermy jsem ještě nic nezkoušela ale ráda bych zkusila velice populárni micerální vodu Sensibio H2O, rozhodne se nebráním podívat se po dalších produktech a vyzkoušet tak něco třeba i pro mou problematickou pleť :)

    f-way@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Ahoj, práve na dovolenke testujem Sensibio H2O, zatiaľ spokojenosť :-) rada by som vyskúšalo kadečo, ale teraz asi najviac hľadám nejaký dobrý šampón na vlasy, ktorý by mi vyhovoval. Pavlína

    adamko2006@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  80. Asi nebudu moc originální, i já bych si přála sensibio micelárku. Od Biodermy ještě nic nemám a podle všech těch ohlasů je toto malý zázrak:)
    fromlastto1st@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  81. Od Biodermy jsem nevyzkoušela ještě nic. Ale chtěla bych pleťovou vodu Sensibio H2O, na kterou jsem četla spoustu kladných recenzí :)

    denisa.brezinova15@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  82. Zdravím!
    Podmínky jsem splnila ;)
    Měla jsem tu čest vyzkoušet sensibio H2O, byla super ;)
    Kdybys mě vylosovala, ráda bych zkusila http://www.bioderma.com/cz/nc/produkty/co-je-nove/product/action/1745.html, protože moje pleť teď vypadá, jako kdybych se o ni nestarala rok, nic mi nepomáhá, tak bych to ráda vyzkoušela ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  83. zdravím podmínky jsem splnila
    protože jsem ještě od biodermy nic nevyskoušela tak bych chtěla něco na pleť mám jí smíšenou až mastnou
    např nějaký peling nebo čístící vodu,čistící gel

    konici000@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  84. ahoj podmínky jsem splnila
    protože jsem od biodermy ještě nic neměla tak bych chtěla vyskoušet tenhle produkt NodéOral Intenzívna výživa vlasovej pokožky a vlasov

    PavlinaSlatinska@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prosimtě tenhle email je špatně
      tenhle je dobře
      PavlinkaSlatinska@seznam.cz

      Odstrániť
  85. ahoj podmínky jsem splnila
    protože jsem nic od biodermi neměla tak bych chtěla vyskoušet NodéOral Intenzívna výživa vlasovej pokožky a vlasov

    PavlinkaSlatinska@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  86. mám jeden produkt ale ten nestojí za zmienku takže by osm chcela vyskúšať micleárnu vodu od B. a aj ju vyhrať

    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  87. S výrobkami od biodermi ešte skúsenosti nemám ale strašne by som chcela vyskúšat vynachválenú ružovú sensibio H2O ktoru chcem taktiež aj vyhrat :D
    Majushqa14@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  88. S vyrobkami od biodermi nemam skusenosti a momentalne nemam akosi ani financne prostriedky na ich zakupenie ( zaciatok , skoly , internat atd ... asi ako kazdy student) . Moja kozna lekarka mi pred casom odporucala vyskusanie miceralnej pletovej vody na citlivu plet , no akosi som sa stale nedostala k jej kupec , coz je smutne .... Pocula som na tento produkt iba same chvali na vacsine blogov a rada by som vedela ci su tie chvali aj opodstatnene , ak by sa mi to overilo , tak by som si urcite skusila nasetrti aj na zvysok z tejto rady , ved kvalita je kvalit a kvalite zopoveda aj primerana cena ....
    Chcela by som vyhrat : Čistiaca micelárna pleťová voda na citlivú pleť. H2o

    moj mail je : m.dercova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  89. Ahoj, všetko splnené do bodky a ešte...
    z výrobkov som vyskúšala zelenu čistiacu pleť. vodu a bola som s ňou spokojná, ale ak by som si mohla vybrať rada by som vyskúšala Sebium Pore refiner:) http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/advices/993.html
    ...a ďakujem za giveaway:)...snáď z motyky vystrelí:)))
    maria.cabalova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  90. Od Biodermy jsem zatím zkoušela jen vrorky z časopisů, ale láká mě Sébium Pore refiner, které bych i ráda vyhrála :-)

    lucie.martinakova@email.cz

    A zvu i k sobě na Giveaway :)
    http://estrella-2012.blogspot.cz/2012/08/1-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  91. Od Biodermy mám ráda klasiku, růžovou micelárku a pak ještě krém ze stejné řady. A co bych strašně moc chtěla vyzkoušet, je Hydrabio čisticí pěna :)

    spicedchocolate(at)seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  92. Sleduji, jsem z ČR :)
    Od Biodermy jsem zatím vyzkoušela jen všem známou micerálku Sensibio, ale na cestě už je i Sébium :) ráda bych k ní vyhrála kamaráda, Sebium Pore refiner :)
    vendisek44@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  93. Takisto sa pridávam k ruzovej micerálke :) zatial som mala celú zelenú radu a na zimu chcem vyskusat tu ruzovu. Kozmetiku Bioderma mam velmi rada, velmi dobre vyhovuje mojej pleti :)

    miselinka12@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  94. Já bych chtěla vyzkoušet Micerálku Sensibio nebo Bioderma PHOTODERM AUTOBRONZANT. Za jednu z těchto věcí bych byla nesmírně šťastná :)

    Cathyna.freedom@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  95. používám micelárku růžovou je skvělááááá

    surovych.lucie@seznam.cz ♥ :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  96. Som sama s dvoma deťmi a žijeme len z mojej výplaty 700-800eur mesačne a keď zaplatím všetko bude tam asi 100euro mesačne. Potreboval som úver Čítal som o úvere od ženy menom Laura, požiadal som o 30 000 EUR na zlepšenie svojho života, čo bolo zatiaľ najlepšie rozhodnutie. Bolo mi schválených 30 000 EUR. Splácanie začnem budúci mesiac. Ak potrebujete úver, verte mi, najlepší kontakt na spoločnosť je uver.spolocnosti@yahoo.com . Sú čestnou spoločnosťou.
    ivana fullova

    OdpovedaťOdstrániť