utorok 14. augusta 2012

Bandeau plavky

Ahojte kočky!
Cez víkend má byť podľa meteorológov opäť slnečné počasie. Neviem ako vy, ale ja osobne sa už veľmi teším a rada by som vybehla aj niekde za vodou. Chuť slniť sa vo mne umocňuje aj fakt, že mi minulý týždeň došli domov nové plavky, vlastne len ich vršok, zo stránky http://www.usafashion.cz/.
Keď som dostala na výber z množstva tovaru, nevedela som, čo konkrétne si mám vybrať. Nakoniec moja voľba padla na tento nádherný vršok Victoria Secret Heart. Snáď vám ako foto na postave postačí modelka, pretože moje miery zrovna modelkovské nie sú :)
Bandeau plavky som túžila mať už pekných pár rokov dozadu. Vždy mi neskutočne prekážali biele, neopálené časti na mojom dekolte, ktoré ma akoby obmedzovali v tom, čo si v horúcich dňoch obliecť, aby som nevyzerala ako blázon.
Často som sa slnila u starkej na garáži v maminých starých červených Bandeau plavkách, ktorých ročník výroby spadal niekde na prelom 70-tych či 80-tych rokov :) Avšak stačil deň intenzívneho slnenia sa niekde pri vode a biele pásiky sa ukázali znovu, a ťažko sa ich dalo opaľovaním zmazať.
Preto som veľmi rada, že bandeau v týchto časoch prežíva boom. Tento rok som si už kúpila jedny bandeau plavky, ale myslím si, že každá správna baba má rada na výber z väčšieho množstva, takže fakt, že už bandeau plavky doma mám, mi neovplyvnil môj výber.
To, že je to len vršok, mi neprekáža, pretože práve tento strih sa mi neskutočne páči a príde mi praktický. Vršok je bielej farby takže podľa mňa nepokazím nič, ak si k nemu oblečiem hocjiaký jednofarebný spodok. Mám doma hnedý, fialový a dokonca aj žltý spodok plaviek, ktorý má navyše na opasku zlatú aplikáciu, ktorá sa krásne hodí ku kovovým aplikáciam na vršku.
Plavky majú jedno odjímateľné ramienko, ktoré sa môže, ale aj nemusí nosiť okolo krku. Ja ho nosiť nebudem :) Ak ste ten typ, čo sa šantí a blázni vo vode, radšej si ho nechajte :) Srdiečko, ktoré je umiestnené medzi prsiami, je dosť ťažké, takže sa môže stať, že v kombinácii s vodou by pri vynáraní z vody mohlo prísť k menšej nehode, o ktorú nestojíme :) Čo však nehrozí je, že by napriek bielej farbe vršku došlo k presvitaniu látky a to vďaka jemnej výstuži. Ale späť k ramienku, na výber sú dve veľkosti, je len na vás, ktorú si vyberiete. Čo sa týka zapínania plaviek na chrbte, tam máte na výber až 3 možnosti voľby. Preto nehrozí, že by vám plavky nesadli. 
Plavky sú nádherné, priam až snehobielej farby. Moje klasické biele pozadie pod fotkami, pôsobilo až príliš ošumelo, ale je tiež pravda, že na farebnejšom podklade krajšie plavky vyniknú. Srdiečko je krásne zdobené kamienkami, na pocit v rukách dosť ťažké, ale na postave veľmi krásne zvýrazní dekolt. Victoria Secret ponúka viacero variant týchto vrškov: kvietok, kotva, či iné ozdoby.
Pre lepšiu predstavu ešte prikladám detailnejšie foto srdiečka a zapínaní.

4 komentáre: