streda 29. februára 2012

Hĺbkovo čistiaci gél so samozahrievacím efektom

Na istej webovej stránke som našla možnosť prihlásenia sa do testovania sa hĺbkového čistiaceho gélu so samozahrievacím efektom značky Nivea. Preto som neváhala a ihneď poslala e-mail so svojimi údajmi a stručným textom, prečo ma táto ponuka zaujala. Odpoveď mi neprišla žiadna, na stránke som videla ohlasy iných záujemkýň, aké sú šťastné, že im prišla kladná odpoveď. Tak som si len smutne pomyslela, nič to, snáď nabudúce budem mať viac šťastia. Aká len bola moja radosť keď ma doma čakala obálka bez odosielateľa, so žiadnym sprievodným listom, ale zato s produktom, o ktorý som sa hlásila ;)
Nivea Visage Pure Effect Hĺbkovo čistiaci gél so samozahrievacím efektom bol vyvinutý špeciálne pre starostlivosť o problematickú pleť. Bojuje proti nedokonalostiam pleti bez toho, aby ju vysúšal.
Ako vlastne funguje? Čistiaci gél sa sám zahreje, keď sa dostane do kontaktu s navlhčenou pleťou, a tým pomáha otvoriť póry. Účinnejšie tak bojuje proti pupienkom a čiernym bodkám.
Postup použitia sa dá zhrnúť do týchto pár bodíkov:
* aplikujeme na navlhčenú tvár,
* vysušíme si ruky a vytlačíme malé množstvo gélu na končeky prstov,
* jemne vmasírujeme na tvár po dobu 20 - 30 sekúnd.
Dôležité je vyhnúť sa kontaktu s očami a nakoniec dôkladne opláchnite.
Má antibakteriálne zloženie s výťažkami z magnólie pôsobí hlboko v póroch a pomáha predchádzať vzniku nových nečistôt. Je nekomedogénny - neupcháva póry. Výsledkom je tak hĺbkovo vyčistená pleť, ktorá je hladká a viditeľne čistá. Vhodný pre denné používanie.
Na testovanie tohto produktu som si vyčlenila myslím dostatočne dlhý čas a to dva týždne ;)
Po tejto dobe môžem len skonštatovať, že som veľmi príjemne prekvapená s vlastnosťami a hlavne účinkami čistiaceho gélu.
Používala som ho pravidelne každý jeden deň a budem ho používať aj naďalej ;)
Moju pleť krásne prečistil, dodal jej svieži vzhľad.
Naozaj pôsobí samozahrievaním , čo som zostala príjemne prekvapená...Totiž bola som zvedavá a hneď ako mi prišiel domov som utekala do kúpelne ešte s obálkou v ruke...No keďže je vonku dosť chladné a mrazivé počasie, takisto chladivý bol aj účinok na mojej pleti.. Bŕŕŕ... Na druhý deň však už príjemne hrial, po jemnej masáži, zmytí zvyšku gélu a vysušení bola moja pleť krásne hladká na dotyk. Vôbec nepôsobila sucho a napäto ako pri iných produktoch.
Trošku som zostala zaskočená na druhý deň po použití, na tvári sa mi objavili dva nepekné pupáčiky, hoci som vôbec pred spaním nemala pocit, že ich ráno môžem uvítať pri pohľade do zrkadla...
Myslím, že aj toto je dôkaz toho, že Nivea samozahrievací gél naozaj pôsobí účinne a uvoľňuje a prečisťuje póry až do hĺbky.

3 komentáre:

  1. Moc hezká recenze, určitě se po gelu mrknu v drogérii :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s the only thing that can tell you with any assurance that a project can move ahead and make money.
    Try and keep all of your tools and items organized in a neat way.
    If you choose an activity that the both of you enjoyed together, this will aid remind your ex of how
    pleasurable it was spending time with you, bring back the good
    days.

    My web blog: mining

    OdpovedaťOdstrániť