utorok 31. januára 2012

Kozmetika z radu make up - Fleur de Santé

Mesiac sa s mesiacom zišiel a nadišiel opäť raz čas, bližšie vám predstaviť prírodnú kozmetiku Fleur de Santé, tentokrát z radu Make up.
Na testovanie mi prišiel hnedastý balíček v zložení:
* Mono očné tiene - Matt chocolate
* Rúž na pery - Rosewood
* Lak na nechty - Beige gold
Osobne mám veľmi rada hnedasté tóny v líčení a myslím, že ani tohtoročnú jeseň s nimi nič nepokazíme. Poďme teda testovať :) Ako prvé si zoberiem na paškál očné tiene.
Sú veľmi kvalitné, raz - dva priľnú k pokožke oka, páči sa mi na nich najmä matnosť, ženské oko posôbí tajomným dojmom. Tiene vydržia v pohode cca 10 hodín, jemne sa zlievajú do nechcenej čiarky v strede oka, ale po použití bázy pod očné tiene, vydržia dokonale odrána do večera :)
Ďalší výrobok v poradí testovania bol lak na nechty.
Je veľmí jemný a nenápadný, no pekne kryje v jednej vrstve. Ja však radšej upresdnostňujem dve vrstvy, aby krásne vynikla aj farba odtieňa v tomto prípade laku Beige gold, taka bronzovo- zlatá perleť.
Na laku oceňujem veľmi jeho metalický odtieň, nejedna zažiarime. Lak je kvalitný, vydržal mi 5 dní, potom som zatužila po zmene. Nezlupuje sa ani neodtláča, kvalitne zaschne v priebehu pár minút.
Keďže som mladá baba najviac som sa obávala rúžu, vôbec ich totiž nepoužívam. No myslím si, že ani rúžom dievča nič nepokazí, vydrží dokonca dlhšie ako lesk a nemám tendenciu si ho zlízať. :)
Odtieň Rosewood je krásny ružovo-hnedý rúž, svojím zložení krásne vyplní pery, ktoré získajú objemnejší odtieň. Pery dokonca aj vyhladí, čo som sama citíla aj videla pri pohľade do zrkadla, mám totiž popraskané pery a pri iných výrobkoch určených na pery sa mi popraskanie ešte viac zviditeľní, no pri rúži od Fleur de Santé som bola milo prekvapená.

Kozmetika Fleur de Santé ma ani dnes nesklamala, vyskúšajte a budete milo prekvapené.

1 komentár: