utorok 31. januára 2012

Essence - Stampy Polish + Stampy Designs

Ďalšia vychytávka, ktorú som objavila a rada sa s ňou s vami podelím je Lak na pečiatkovanie od Essence a pečiatkovacia platnička / celoplošnááááá!!!! / :) Mala som pozitívne skúsenosti s platničkami rôznych vzorov, ale táto celoplošná, je jednoducho super:) Vždy sa mi triasli ruky pri kreslení vzorov, a takto je to oveľa jednoduchšie.
Pečiatkovací lak - Stampy Polish - je jednoducho super! Čím je iný od iných lakov? Používala som klasický čierny lak na pečiatkovanie, no po zotretí nadbytočného laku z platničky a odtlačení vzoru, bola farba na vzore skôr šedá, ako čierna. Tento pečiatkovací lak od Essence je iný :) Obsahuje totiž silnejšie farebné pigmenty, a tým zaručuje sýtejšiu farbu vzoru :) V ponuke je okrem čierneho laku aj lak biely a strieborný.
Objem: 5 ml;
Cena: 2 ,- Eurá.
Celoplošná platnička- Stampy Designs - tak po tejto platničke som veľmi dlho túžila a vďaka skvelej kamarátke ju mám :) Prečo som ju tak veľmi chcela? Pretože si pomocou nej raz - dva vykúzlim krásne nechty. Vzor na nechtoch je rovnaký, rovnomerný a nevýrazne výrazný, vďaka čomu sú nechty krásne. Navyše zvieracie motívy sú v móde :)
Počet vzorov : 5;
Cena: 2,- Eurá.
Ako prvý vzor som vyskúšala zebričku:)
Najskôr som si nechty nalakovala bielym lakom. Počkala som pár minútiek, aby mi základná farba dostatočne uschla. Potom som prešla na samotné pečiatkovanie. Na želaný vzor na platničke som naniesla pečiatkovací lak. Potom som rýchlym ťahom zoškrabla z platničky nadbytočnú vrstvu laku. A následne som odtlačila vzor na pečiatku ... A priamo z pečiatky na necht.
Potom som si za pomoci vatovej tyčinky a odlakovačala zmazala odtlačený vzor v okolí nechtov. Nechtíky ešte pretrela Top Coatom a tu je výsledok :)
Prikladám ešte jednu mozaiku, ktorú som našla v PC ;)

6 komentárov:

  1. aj ja som si konečne kúpila stampyho,ale ešte len sa učím s ním robiť :) skúšala som to s obyčajnými lakmi,ale plánujem si kúpiť aj tie práve určené na pečiatkovanie :)
    lu-cinda@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam stampy set už dosť dlho.. a hneď na prvýkrát mi to šlo bez špeicalnych lakov...Nechcem sa chvaliť len by som chcela povedať že vobec netreba tie špecialne laky ani cvik ale treba tomu dodať ladné ženské ťahy a jemnosť a nechtiky sa stanú dokonalými.. :) tothova.dia@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam len jeden peciatkovaci lak a to tento cierny od essence a kupila som si ho preto bo obycajny cierny mi po odtlaceni zostal skor tmavosedy ;( ale inak pouzivam bely obycajny z 39iny a nestazujem si ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jééj, krásne nechtíky :) :) a super doštička, ...juj, zavidím ti ti stampy set, u nás ho nemajú :/ ale verím, že niekedy sa k nemu dopracujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. u nas tiez nemaju, platnicku mi poslala kamoska z Bratislavy jej, ze ona si dokupi, dodnes ju nezohnala...lak som si kupila ja v Bratislave , ked som tam sla nejaje veci vybavovat

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé :) takéto niečo som dlho hľadala ale nevedela nájsť :)) Teraz už viem čo priložím v drogériách do nákupného košíku. Máš strašne pekný blog

    natasa.findrova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť