utorok 31. januára 2012

Essence- Matt Top Coat

Rada by som vám bližšie predstavila matujúci lak od Essence- Matt Top Coat. Už podľa názvu je jasné, že sa jedná o povrchový lak a dokonca matujúci. V čom skvie tajomstvo? Ide o to, že nie každý lak je dostatočne matný, a preto prišiel Essence na trh s lakom, ktorý svojím zložením obsahujúce matujúce zložky, ktoré odstraňujú lesk a trblietky z tvojho laku na nechty. Jednoducho nanesieš svoj lak na nechty, nechaš uschnúť, následne pretrieš krycím povrchovým lakom Matt Top Coat a získaš prekvapujúci výsledok.
Matt Top Coat je skvelé riešenie hlavne pre nás maniačky, ušetrí nám nielen peniažky, ale aj miesto v šuflíku / tam skladujem laky na nechty ja:) /.
Matt Top Coat je priehľadnej no zato nie čírej farby. Jedným či dvomi ťahmi pretrieš raz dva jeden necht. Čo sa týka schnutia je prekvapujúco rýchle a aj matný efekt je takmer okamžitý :)
Objem: 8 ml

Ako to teda funguje? Najskôr si nechty nalakuješ lakom na nechty v želanom odtieni. Necháš dostatočne uschnúť, a potom pretrieš Matt Top Coat / odporúčam nepečiatkovať, iba ak už na matné nechty - pretože Matt Top Coat zotrie vzor, keďže pečiatkou sa použije iba veľmi jemná vrstva laku/.
A tu už máme výsledný efekt.. Čo vy na to? Ja som nadmieru spokojná :)

4 komentáre:

  1. mňa by zaujímalo koľko stojí tento top coat :) ?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky Lizzy stal cca 2 Eura, neviem uz presne, no mam dojem, ze Essence ho vyradil z ponuky tovarov

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Matt top coat milujem,z obyčajného laku dokáže vykúzliť neobyčajný :)))

    lu-cinda@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten lak top coat, vyzera super, škoda že ho už stiahli z predaju :/ ...je až nepochopitelne, ako niečo na pohlad obyčajne, môže urobiť niečo také krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť