utorok 7. augusta 2012

Wing Fling by Color Club

Ahojte!
Tento príspevok bude zameraný skôr pre lakomaniačky a iné milovníčky pekných, krásnych a upravených nechtíkov. Niekedy počas minulého týždňa mi prišiel domov balíček z moje šminky, obsahoval množstvo pigmentových práškov a ceruzku na oči, ale o tých až neskôr. Lak na nechty sme so sestrou museli ihneď odskúšať, keďže sestra mala "voľné" nechty, nalakovala si nechtíky ako prvá a lak má dodnes na rukách.
Na testovanie prišiel krásny ružový lak so zlatým shimmerom, ktorý však na nechtoch nie je skoro vôbec vidieť, i keď po stenách flaštičky sa hrdo ukazuje svetu.
Lak obsahuje klasický štetček, sestre sa trošku ťažšie naň zvykalo, keďže už skoro každá druhá značka lakov prichádza so zdvojeným, širším aplikátorom. Pri nanášaní laku na nechty nespozorovala žiaden ani len najmenší problém, len musela viackrát prejsť po ploche nechtu. Lak nekryje v jednej vrstve, čo však asi žiaden lak so shimmerom. Na bežné nosenie postačia dve vrstvy, no kvôli fotkám a blesku môžete na spodných obrázkoch vidieť vrstvičky až tri.
So schnutím laku nebol žiaden problém, aj napriek trom vrstvám uschol pomerne rýchlo, i keď tá tretia bola s časovým odstupom. Žiadne bublinky nevyšli na povrch, ani neskoršie ťuknutia nepokazili dojem krásne nalakovaných nechtov. Má dobrú výdrž, sestra ich má na nechtoch štvrtým dňom, zlúpnutý má trošku ukazovák, ktorý vždy ako prvý kazí dojem dokonalej manikúry.
Čo sa týka odlakovávania k tomu môžem za seba povedať, že dve vrstvy zídu raz-dva dolu, lak nenecháva zafarbené nechty a ani ich okolie.
Objem: 15 ml,
Cena: 129 Kč.
A teraz už nechám hovoriť fotky, tie hovoria za všetko. 
P.S.: 
1. Fotomozaika fotená vonku na slniečku.
2. Foto nechtoch fotené vo vnútri, na slnku sa mi nepodarilo zachytiť reálny obraz.

3 komentáre:

  1. moc pěknej lak :) tyjo nevíš kde sehnat ty holografické ?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj no pozrela som sa pre teba na stranke a nasla som tieto laky:
      odtien fashion addict dostupne 4ks http://mojesminky.cz/klasicke-laky/707-fashion-addict.html
      wild at heart 5ks
      http://mojesminky.cz/klasicke-laky/565-wild-at-heart.html
      worth the risque 6ks
      http://mojesminky.cz/klasicke-laky/698-worth-the-risque.html
      revvvolution 5ks
      http://mojesminky.cz/klasicke-laky/700-revvvolution.html
      fotky tychto oditenov pre lepsiu predstavivost mozes zhliadnut na Meganinom blogu http://nonekkidnails.blogspot.sk/2011/11/color-club-holographic-polish.html
      mozno tych holo oditenov maju aj viac niekde som nasla ze by ich malo byt 5 ale vsade vidim len tieto styri mozno snad tento je ten piaty http://mojesminky.cz/klasicke-laky/562-love-em-leave-em.html :-)
      snad som pomohla prajem pekny dnik

      Odstrániť