piatok 4. mája 2012

BIODERMA: Hydrabio H2O a Hydrabio Riche

Túto dvojicu mojich každodenných pomocníkov som si veľmi obľúbila a rozhodla som sa, že vám ich dnes bližšie  predstavím.
Hydrabio H2O - hydratačný micelárny roztok, ktorý obsahuje Aquagenium pre citlivú a dehydratovanú pokožku. Stimuluje schopnosťkožných buniek v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky. Micely, ktoré sú tiež súčasťou komplexu, jednoduchým krokom dokonale očistia a odstránia make up z tváre a očí. Pleť tak nadobúda pocit sviežosti, je pružná a žiarivá. Pleťová voda Hydrabio H2O je veľmi jemná k pleti a nedráždi oči. Jej zloženie je hypoalergénne a nespôsobuje tvorbu komedónov. Použitie je veľmi jednoduché: stačí navhlčiť vatový tampón a očistiť si pleť a očné partie.

Hydrabio Riche - hydratačný krém na dehydrovanú pokožku. Hydrabio Riche je výživný krém, ktorý obsahuje patentovaný komplex látok, pozitívne stimuluje hydratáciu buniek pokožky. Ovplyvňuje  hĺbkovú hydratáciua udržuje hydratáciu i na povrchu pokožky. Patentovaný prírodný komplex D.A.F. komplex zvyšuje prah tolerancie pokožky. 
Hydrabio Riche je vhodné aplikovať ráno a večer na pokožku tváre a krku, najlepšie po vyčistení Hydrabio mliekom alebo Hydrabio H2O. Bohatá a svieža textúra krému môže byť použitá ako podklad pod make up.
Hydrabio H2O a Hydrabio Riche sa stali mojimi vernými spoločníkmi, používam ich denno-denne a som nadmieru spokojná. Moja pleť pôsobím zdravším sviežim dojmom a vôbec nie je suchá ani napätá. Čo veľmi oceňujem je i to, že Hydrabio H2O je vhodná aj pre očné partie..nemám rada, ak je pleťpvá voda len pre tvár a na oblasť očí musím používať nejaký iný produkt určený extra pre oblasť očí. A čo by som ešte vyzdvihla je príjemná nevtieravá jemná vôňa Hydrabio Riche.

2 komentáre: