nedeľa 12. novembra 2017

Mary Kay Multimasking pleťová maska a očná maska

Pojem multimasking je relatívnou novinkou v kozmetickom svete. Jeho myšlienka je vskutku zaujímavá a nadchne vás. Každá pleť je iná, niečím výnimočná, no má svoje lepšie aj horšie dni. Aby nás pohľad do zrkadla tešil, je dobré poznať typ svojej pleti a dopriať jej presne to, čo potrebuje. Avšak jednotlivé časti pleti si často vyžadujú iný, no vždy citlivý prístup. Moja pleť je miestami unavená, miestami suchá, miestami mastná. Poviete si, jednoducho zmiešaná.
Presne to je aj úlohou radu Mary Kay Multimasking - dodať pleti to, čo potrebuje zmiešaním rôznych masiek na pleť. Každá časť pleti dostane masku presne určenú na oblasť tváre, ktorú má ošetriť. Dnes vám predstavím Mary Kay rozjasňujúcu masku a Mary Kay upokujujúcu očnú masku.
MARY KAY TimeWise rozjasňujúca maska pre suchú a zmiešanú pleť

TimeWise rozjasňujúca maska obsahuje jemné zloženie, ktoré zanecháva pleť jemnú, vláčnu a rozjasnenú, takže pokožka okamžite vyzerá žiarivejšie. Vytvorená je pomocou rozjasňujúceho komplexu MelaCEP™, ktorý bude čoskoro patentovaný. Táto maska obsahuje prírodné výťažky, rozjasňujúce účinky a dodáva celkovo príjemný pocit. Je perfektným riešením na unavenú, mastnú pleť, ktorá potrebuje rozjasniť.

* Po vyčistení tváre naneste pomocou končekov prstov rovnomernú, stredne silnú vrstvu masky na tvár a krk.
* Pre optimálne výsledky nechajte masku pôsobiť počas 10 až 15 minút.
* Veľké množstvo zvláčňujúcich zložiek zabraňuje maske úplne vyschnúť.
* Umyte alebo odstráňte teplou, vlhkou handričkou.
* Používajte dvakrát až trikrát týždenne.
* Vyhnite sa okoliu očí a pier.
Mary Kay TimeWise rozjasňujúca maska má balenie typické pre tento rad produktov. Jemne doružova sfarbená tuba s čiernym vrchnáčikom a popismi. Po otvorení vrchnáčiku a stlačení tuby na vás vykukne hutnejšia biela zmes. Maska na pleť je mierne parfumovaná, vôňa mi veľmi pripomína návštevu u kaderníka. 

Maska je vhodná aj pre alergikov a citlivú pleť. Bola som teda veľmi zvedavá, čo tá moja na ňu povie. Masku používam buď na celú pleť alebo na oblasť líc a čela. Pleť pôsobila po umytí masky veľmi oddýchnuto, bola rozžiarená, hydradatovaná. Na dotyk jemná, hladká, vláčna a predovšetkým vyživená. 

Oživte unavený vzhľad týmto chladivým, upokojujúcim gélom. Upokojujúca očná maska je vhodná na citlivú pleť okolo očí. Pokiaľ vaše oči často opúchajú alebo sú unavené, zamilujete si jej hydratačné účinky, ktoré prinášajú ochladenie a osvieženie.

* Výťažky zo zeleného čaju – zložka známa svojimi upokojujúcimi vlastnosťami. Pôsobí tiež ako antioxidant, ktorý pomáha chrániť pleť pred vplyvom voľných radikálov v prostredí.
* Výťažky z uhorky - sú známe svojimi upokojujúcimi vlastnosťami.
* Výťažky zo šípky – ich spevňujúce vlastnosti pomáhajú pleti vyzerať jemnejšie a hladšie.
Upokojujúca očná maska Mary Kay je umiestnená v priehľadnom kelímku a má modrastú gélovú konzistenciu. Pri aplikácii na jemné očné okolie príjemne chladí. Po použití je očné okolie badateľne jemnejšie, rozžiarenejšie, dokonca aj jemný opuch okolo očí je potlačený. Vďaka chladivému účinku, ktorý ma dokáže, takpovediac nakopnúť, sa cítim sviežo. Ak však očakávate nejaké extra zázraky v podobe vyhladenia vrások veľmi vás nepoteším. Vrásky sa mi zdajú na pohľad zjemnené, vypnutejšie, no očná maska nie je "zmizík," aby vám ich odstránila úplne. 
Multimasking ma zaujal svojou myšlienkou. Nikdy predtým mi nenapadlo použiť viacero masiek naraz. Vždy som sa skôr zamýšľala, ktorú masku použijem. Ešte som si v duchu myslela, či robím správnu vec, keď striedam viacero produktov a nepoužívam len jeden. 
Multimasking je skvelá inovácia v starostlivosti pleť. Vďaka použitiu rôznych masiek vieš ulahodiť každej jednej časti svojej pleti. Dopriať relax unaveným očiam, hydratáciu suchej pleti, aktívne vyčistenie problematickej T-zóne, či rozjasnenie mdlej unavenej pleti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára