piatok 20. januára 2017

Oriflame: Paleta očných tieňov Giordani Gold Luxury

Zbožňujem multifunkčné produkty a táto skvelá paletka z dielne Oriflame z radu Giordani Gold je famózna. Zahŕňa v sebe šesticu očných tieňov, púder, lícenku a dva lesky na pery, k tomu ešte zopár aplikátorov na líčidlá. Skvelé, k dokonalému líčeniu chýba snáď len riasenka :)
Paletka sa hodí na rôzne príležitosti, stačí si ju hodiť do kabelky a hocikde sa viete nalíčiť bez problémov a bez zbytočného kvanta líčidiel. Vždy keď niekde cestujem, balím si prevažne vzorkové balenia, alebo takéto viac v jednom produkte, ktoré mi šetria miesto v batožine. Okrem toho je paletka navrhnutá tak, aby ste si rôznou kombináciou líčidiel dokázali vykúzliť krásne líčenie.
Samotné balenie paletky Giordani Gold je také skvostné ako asi všetky tieto produkty, krásne čierne prevedenie, doplnené o zlaté doplnky. Celá paletka bola ešte vložená v zlatistej krabičke. Žiaľ, tú som zahodila skôr, než som stihla nafotiť produkt. Balenie paletky je z vrchnej časti krásne posiate čiernymi flitrami, spodná časť je v matnom čiernom prevedení.
Tieto dve časti predeľuje čierny zips so zlatým behátkom, na ktorom nájdeme logo značky. Vo vnútri paletky sa ukrýva šestica očných tieňov, dvojo leskov na pery, púder a lícenka, trojica aplikátorov a pod vrchnáčikom je zabudované zrkadielko. Všetko pod jednou strechou :)
Ako som už spomenula v úvode článku, paletka obsahuje aj zopár štetcov, či aplikátorov, ktoré nám pomôžu pri líčení. Ide o štetec na lícenku / púder, ďalej obojstranný aplikátor na nanášanie lesku na pery a taktiež obojstranný penový aplikátor na nanášanie očných tieňov.
No, povedzme si na rovinu, nie sú to nejaké extra pomôcky pri líčení, najmä čo sa očných tieňov týka. Napríklad taký štetec Giordani Gold je oveľa, oveľa lepší. Tento penový aplikátor nedokáže tak skvelo nabrať tiene a preniesť ich na očné viečko. Štetec na púder či lícenku je vhodný len na nanášanie lícenky, veď si len predstavte nanášať s týmto mini štetčekom púder na celú tvár. Ale pri použití lícenky sa skvelo hodí. Aplikátor na nanášanie lesku je vynikajúci, krásne naberie dostatok lesku a skvelo sa ním líči. Takže tieto aplikátory sú tak 50 na 50, no keď to tak zhodnotím, pri líčení očí vždy použijem radšej sadu štetcov, ako aj pri líčení tváre.
V paletke sa nachádza šestica očných tieňov v matnom čiernom a bielom prevedení a v trblietavom striebornom, ružovom, fialovom a tmavo-modrom prevedení. Ďalej sa v paletke ešte nachádzajú púder a lícenka. Púdrik je skôr pre svetlejšie tipy, na zimu celkom vhodný. Lícenka je v tehlovom odtieni, je veľmi prirodzená a krásne rozžiari tvár a dodá jej zdravý nádych. Okrem týchto líčidiel však nájdeme v paletke aj dva lesky na pery - krémovejší pastelový broskyňový lesk a sýtejší trblietavý ružový lesk. Mne skôr vyhovuje ten prvý variant.
Samotná paletka je krásna, trošku mi však chýbajú moje milované zemité očné tiene, aspoň jeden taký keby v nej bol, bola by som nadmieru spokojná. Paletka má v sebe zabudované kvalitné produkty, veď samotná rada Giordani Gold z Oriflame je zárukou spokojnosti. Trošku zbytočný sa mi javí biely odtieň, namiesto neho mohol byť v paletke naozaj nejaký zemitý odtieň. Paletku som si zamilovala a často sa ňou líčim, okrem bieleho očného tieňa a púdru používam všetky líčidla, ktoré paletka obsahuje.
Lesky na pery sú krásne sýte, krémové, skvelo hydratujú pery. Lícenka je primerane pigmentovaná, po použití zanechá krásne nalíčené líčka, tvár získa zdravý vzhľad. Čo sa týka očných tieňov, taktiež sú vynikajúco pigmentované, neprášia sa a dajú sa aj krásne medzi sebou kombinovať.

1 komentár: