streda 11. januára 2017

Maybelline: Lash Sensational Luscious

Čo si ako prvé všímame na druhých ľuďoch? Vo väčšine prípadov sú to práve oči, ktoré nás prvé zaujmú. Hovorí sa, že oči sú bránou duše, taktiež vraj očami ťažko skryjeme svoju emóciu. Očami sa dá ale aj celkom slušne flirtovať. Preto je pre nás, nežnejšie pohlavie, celkom prirodzené, že sa chceme páčiť a dbáme o svoj zovňajšok. Už len jedna vrstva riasenky dokáže z nevýrazných mihalníc vykúzliť krásny vejár rias. Dnes sa spolu pozrieme na riasenku Maybelline - Lash Sensational Luscious s obsahom vzácnych olejov. 
Maybelline - Lash Sensational Luscious

Dodajte riasam hebkosť, objem a hustotu. Okúzlite neodolateľným pohľadom, ktorý vám vyčaruje nová riasenka Lash Sensational Luscious. Vzácne oleje dodajú vašim riasam pocit hebkosti. Precízna vejárovitá kefka nalíči aj ťažko dostupné riasy a dodá im objem a hustotu.
Balenie riasenky je štandardné. Čierne puzdro doplnené o metalickú ružovú v podobe popisov a obrázkov. Na zadnej strane je krásne vyobrazená kefka, takže si v obchode viete ako tak predstaviť, čo v sebe riasenka ukrýva. Vejárovitá kefka má tvar kužeľa, na jednej strane je teda zúžená, vďaka čomu sa s ňou skvelo líčia aj spodné riasy. Konzistentne je riasenka perfektná, má jemné krémové zloženie, ktoré krásne zaobalí riasy a dodá im potrebný objem.
Riasenka Lash Sensational Luscious od Maybelline má skvelé krémové zloženie, je mierne hutnejšia, vidieť jej konzistenciu na povrchu kefky. S riasenkou sa líči veľmi dobre, vďaka hutnejšiemu zloženiu získajú riasy na objeme. Okrem toho čierny odtieň dodá sýtosť vašim riasam, pokiaľ ich nemáte prirodzené výrazné tak ako aj ja. Riasenka okrem iného aj predĺži a podvihne riasy, ja som s ňou nadmieru spokojná.

2 komentáre:

  1. Řasenky od Maybelline jsou nejlepší a bezkonkurenční! Nevím přesně jaký je její název, ale vyhovuje mi ta žlutá varianta.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na túto som počula už veľa chváli :) pekný efekt rias ti spravila :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť