streda 25. júna 2014

Sally Hansen: Fuzzy Coat

Ahojte!
Opäť tu mám jeden lakovací post. Predstavím vám v ňom dva laky, či vlastne Top Coaty od Sally Hansen. Jeden som vyčančala s kamarátkou, druhý som si objednala v návale radosti po zistení, že www.parfums.sk zaradil do svojho portfólia aj produkty tejto americkej značku, ktorá sa stala akýmsi priekopníkom v starostlivosti o nechty a expertom na nechty z vyše 50 ročnou tradíciou! Značka Sally Hansen totiž vznikla v roku 1958, vtedy sa narodila aj moja mamka, ktorá je pre mňa číslo jeden podobne ako je Sally číslom jedna v USA, čo sa týka starostlivosti o nechty.
Ako môžete vidieť mám teda doma dva Fuzzy Coaty / ružový som si objednala a tyrkysovo-žltý som vymenila s kamarátkou, už ani neviem za čo :) Vtedy sa mi lak veľmi páčil, jej až tak nie a slovo dalo slovo a výmena sa uskutočnila. Vtedy boli Fuzzy Coaty takou novinkou v DM, neviem prečo som vtedy nesiahla po ďalšom, vždy som sa pri nich pristavila a obdivovala, páčila sa mi aj čierno-biela kombinácia, no nejako ma to už prešlo. Ako prvú kombináciu som si zvolila pastelový modrý lak od Rimmelu - 60 Seconds by Rita Ora, v odtieni 873 Breakfast in Bed. Na obzvláštnenie manikúry som vtedy siahla po Fuzzy Coate v odtieni 500 Fuzz Sea. Neskutočne sa tieto laky k sebe hodia, krásne splynú, dopĺňajú sa. Myslím, že Rita by kľudne mohla spolupracovať aj so Sally Hansen, čo poviete? 
Po prvej skúsenosti  v kombinácii lakov Rimmel - 60 Seconds a Sally Hansen - Fuzzy Coatu som si povedala, že skúsim aj druhú kombináciu v podobe ružového pastelového laku od Rimmelu - odtieň 203 Lose Your Lingerie, na ktorý som naniesla jednu silnejšiu vrstvu Sally Hansen - Fuzzy Coat, v odtieni 100 Wool Lite. Táto kombinácia mi už neprišla taká skvelá, Fuzzy Coat splynul s podkladovým lakom, nevynikol na jeho povrchu, to však nič nemení na tom, že sa mi Fuzzy Coat sám o sebe veľmi páči!
Keďže som sa na blogu už vyjadrovala o lakoch, ktoré pre Rimmel navrhla speváčka Rita Ora, budem sa skôr venovať charakteristike Fuzzy Coatov. Jeden mám doma čerstvo asi dva týždne, druhý vyše roka, takže viem posúdiť vlastnosti lakov  z dlhodobejšieho hladiska. Keď je lak nový naberie sa na štetček menej "paličiek" , je skôr priesvitnejší, keď chcete aby Fuzzy Coat naplno vynikol je potrebne naniesť aspoň 2-3 vrstvy. Ja som si ich naniesla ihneď po sebe, nečakala som, kým jednotlivé vrstvy uschnú. Snažila som sa otrieť štetček o hrdlo flaštičky aby som sa zbavila priesvitnosti a nabrala len ozdôbky. Lak dlhšie schne je potrebné s tým rátať, nie je to len množstvom vrstiev, ktoré som na necht naniesla. Pretože druhý Fuzzy Coat, ktorý mám doma vyše roka, je už skôr taký viac plný ozdôb, ubudlo dosť s priehľadnej časti laku, takže sa na jeden záber naberie viac ozdôbok a postačí bohate jedna vrstva pre krásne pokrytie nechtu. 
Výdrž laku závisí od toho ako dostatočne ho necháte zaschnúť, mne vydržal na jednom nechte asi 5 minút :) Potom som si dopriala čas. Treba si nájsť dostatok času, nelakovať v zhone, trpezlivosť ruže prináša! Čo sa týka odlakovávania, myslím si že vás neprekvapí, že je trošku obtiažne. Situácia je podobná ako pri trbličových lakoch, lak zíde, paličky pretrvávajú :) Treba si naniesť väčšie množstvo odlakovaču na vatový tampón, trošku pritlačiť na necht a nechať pôsobiť pár sekúnd, potom stiahnuť pritlačený tampón po nechte a ešte odlakovať pár zbytkov, ktoré zostanú. Celkovo hodnotím laky ako veľmi podarené, mám rada všetko, čo je niečím iné, zaujímavejšie a presne takéto sú aj Fuzzy Coaty. Krásne oživia manikúru, upútajú okolie. Je dobré vopred si asi premyslieť aký podklad zvoliť pod Fuzzy coat, ako vidíte v prvom prípade je výsledok pekne zladený, v druhom prípade efekt zanikol a splynul s podkladovým lakom. No s kúpou laku som spokojná, odtieňovo si ma veľmi získal a v kombinácii s tmavším podkladom určite krásne vynikne. 
***
Páčia sa vám laky na nechty, ktoré sú niečím iné, zaujímavé? Patríte k tým, ktoré sa pri nich pristavia a len obdivujú alebo si ich aj kúpia a prezentujú? Máte skúsenosti s Fuzzy Coatom alebo všeobecne so Sally Hansen lakmi? Súhlasíte s tvrdením, že sú jednotkou, čo sa týka starostlivosti o nechty?

9 komentárov:

  1. Moc hezké, v kombinaci těch 'střapatých' laků ty Rimmelácké vypadají mnohem lépe :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie laky od Rimmel-u vyzerajú naozaj dobre :)

    http://mimainspire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. laky od rimmelu su krasne velmi tie druhe ma akosi neočarii:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Modrý rimmel mám a úplně jsem si ho zamilovala ♥
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Asi vyskúšam, a aj tie Rimmel sa mi veľmi páčia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ružový FUZZY COAT je krásny, jemný. zamilovala som sa ♥
    http://thelifeofromi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čaute chlapci, chcel by som sa veľmi pekne poďakovať spoločnosti LAPO MICRO FINANCE, ktorá mi poskytla pôžičku na lekárske ošetrenie môjho chorého dieťaťa. Som veľmi rád, že som dnes stretol LAPO. Ak potrebujete súrnu pôžičku, kontaktujte ich e -mailom: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť