sobota 21. júna 2014

Dermacol: Neon Rainbow limitka!

Ahojte!
Slniečko sa nám dnes sem - tam schováva za mraky, možnože aj preto som si zvolila takýto výrazne farebný lakovací post pre dnšný deň. V priebehu týždňa sa mi totiž dostali do rúk mini laky na nechty od Dermacolu, ktoré podobne ako vlani, aj tento rok sú limitkou .... takže šup do drogérky ak si chcete niektorí z 11 odtieňov ukoristiť!
Limitovaná kolekcia neónových lakov NEON RAINBOW

Pestré farby limitovanej kolekcie NEON RAINBOW rozžiaria nielen vaše nechty, ale možno aj celý deň. Laky sa ľahko, rovnomerne nanášajú a perfektne priľnú k nechtom. Zaschýnajú veľmi rýchle. Kolekcia obsahuje desať reflexných farieb, z toho dve s trblietavým efektom a jednu transparentnú farbu s väčšími trblietkami. Laky NEON RAINBOW odporúčame používať najmä na umelé nechty. Ak máte prírodné, použite pred aplikáciou neónového laku ochranný podlak, napr. Dermacol Spevňujúci lak s kalciom, ktorý najprv ošetrí povrch vašich nechtov a zabezpečí ich ochranu. Pre dosiahnutie sýteho efektu nanášajte dve vrstvy laku.

NEON RAINBOW odporúčaná cena: 1,49 eur / 5 ml.
Z 11 dostupných neóniek máte možnosť vidieť u mňa na blogu tri z nich. Dve neónky sú ozaj reflexné farbičky - vo farbe oranžovej a zelenej :) Vďaka Dermacolu si tak môžete zaobstarať reflexné prvky aj na vaše pazúriky! Do tretice ma Dermacol príjemne prekvapil transparentným lakom, ktorý v sebe ukrýva množstvo šupiniek v ružovom a v striebornom prevedení. Strieborné šupináče sa efektne odrážajú takže pôsobia tak trošku holograficky.
Rozhodla som sa predviesť vám laky všetky spolu naraz, pretože podľa mňa tak viac vyniknú. Kombinácia dvoch neónových lakov, kombinácia nude & neon, kombinácia nude a efektného trblietavého nadlaku je opakom nudy. Nudy, ktorú počas leta nechce zažívať žiadna z nás! 
Dermacol neónky sa ukrývajú v mini flaštičkách o objeme 5 ml, čo je celkom postačujúca verzia, keďže by po neónkach siaham minimálne. Nehodia sa totiž na každé ročné obdobie a nie vždy mám chuť na výrazný nail art. Možnože vám aj toto moje predstavenie neóniek, teda nail art, ktorý som si pre ne zvolila nepríde veľmi výrazný, ale je to také nechtové prevedenie môjho vkusu :)  Rozhodla som sa pre kombináciu nude & neon. Nude lak v tomto prípade nahradil podlak, ktorý by som určite použila aj keby nám to sám výrobca - Dermacol - neodporúčal. Neónové laky sú sýto pigmentované, takže by vás nemalo prekvapiť nepríjemne sfarbenie nechtov po odlakovaní. Takže kočky, podlak! Bez neho určite neodporúčam lakovať neónky na vaše prírodné nechty. V mojom prípade som tak trošku zamenila podlak za nude lak, v kombinácii s ktorým neónka krásne vynikne, dodá nechtom zaujímavý kontrastný vzhľad, no nepôsobí pritom ako päsť na oko. Podobne aj transparetný lak s trblietkami krásne oživí nude lak a vaše nechty hneď pôsobia živším dojmom. 
Netreba sa báť experimentov letnému nail artu sa predsa nekladú žiadne medze. 
Čo sa týka odtieňov, tie sú na leto ako stvorené, ale aké sú ich vlastnosti? Krásne sýte farby, pri oranžovej kľudne postačí aj jedna vrstva, pri zelenej farbičke odporúčam dve vrstvy. Ale to nie je nič strašné, zvyčajne si totiž nechty lakujem v dvoch vrstvách! Je potrebné naniesť podlak, ako som už spomínala, nadlak nie je nutný, ja som ho volila kvôli zjemneniu prechodu medzi nude a neón lakom. Lakuje sa s nimi celkom dobre, bála som sa mini flaštičky a mini vrchnáčiku, ale mám dosť malé ruky, takže mi do ruky celkom vhod aj padol a bez problémov sa mi lakovalo aj so štetčekom ktorý je taký normálny úzky. 
Výdrž je celkom obstojná, vydržali mi cca tri dni, no lúpanie hrachu im dalo červenú :) Stalo sa mi síce, že sa mi trošku na ukazováku odštiepilo z laku, ale tak / dve vrstvy nude, dve vrstvy oranžovej neónky a jedna vrstva Top Coatu, plus k tomu nejaka fyzická záťaž, s tým treba počítať.../ dolakovala som a fičali sme spolu ďalej :)
Aký je áš vzťah k neónovým lakom? Siahnete po nich v letnom období, alebo vás ich žiarivá farba necháva absolútne chladnou? 
Ja mám neónky rada, uprednostňujem ich na svojich nohách, kedy ich nechám vyniknúť samé o sebe. Čo sa týka neóniek na mojich rukách vtedy volím rôzne kombinácie nail artov, niečo v tom štýle ako som vám dnes odprezentovala. 

7 komentárov:

  1. Všechny laky z kolekce vypadají nádherně! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neonové barvy nemám moc v oblibě, ale myslím, že na nehtech vypadají moc pěkně :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neónové farby nemusím, teda aspoň nie na nechtoch, ale ten s trblietkami je veľmi pekný :) asi sa po ňom porozhliadnem :)

    http://fairytaletea.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neonky mám v létě moc ráda a tyto se Dermacolu vážně povedly. A mimochodem moc hezká manikúra, myslím, že se budu inspirovat.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  5. http://typicalgirllondon.blogspot.cz
    krásná kombinace laků a barviček :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. juu pekne pekne :) ja mam namiesto toho trblietkoveho ruzovy :) este som ich neskusala, ale mama si uz dala ten oranzovy a je to teda peckaa ;) a bola som ich pozerat aj v obchode a tam sa mi pacil ruzovy s takymi fialkovými glitrami...a k neonkam - ja ich mam velmi rada a sem tam po nich siahnem aj v zime ;)

    OdpovedaťOdstrániť