nedeľa 12. januára 2014

Hugo Boss: Boss Woman

Ahojte!
Mám tu pre vás jednu voňavú recenziu :) Vždy, keď som si objednávala vône očami som zablúdila aj medzi kategóriu Hugo Boss, ale vždy som sa len pokochala a nechala to tak a zablúdila do iných vôd. Neviem prečo, vždy ma niečo k tejto značke lákalo, ale vždy som to nechala len tak plávať. Pamätám si, že môj brat mal cca 10 rokov dozadu parfum tejto značky. Neznášala som, keď sa niekam chystal von a zasmradil celý byt, šľak ma z toho tráfal, až raz... Raz si kúpil vôňu Hugo Boss, a ja som sa do tej vône zamilovala, sem tam som si tajne k nej čuchala :) Vtedy mi nevadilo, keď sa prehnane navoňal, skôr som zhlboka dýchala a nasávala krásnu súhru esencií tejto vône. Pred nejakým časom som si opäť objednávala parfum pre seba a rozhodla som sa, dať na svoj nejaký vnútorný nutkavý pocit a vybrala som si aj na základe recenzií vôňu, ktorá by sa mi mohla páčiť a že sa mi aj páči a ešte ako!
***
Boss Woman je sebaistá, zmyselne nežná moderná vôňa, ktorá je plná energie, aspoň toľko sa o nej píše :) Vystihuje ducha novej doby, pričom jedinečne stelesňuje dokonalú rovnováhu medzi minimalizmom a zmyselnosťou. Hugo Boss - Boss Woman je vôňa, ktorá má štýl, je rafinovaná, sebavedomá, zrodená z úspechu. Jej inšpiráciou je moderná a sebaistá žena. Sebavedomie a jemná zmyselnosť vône Boss Woman má razanciu a zmysel pre štýl, presne to, čím je moderná žena taká úžasná.

Boss Woman by sme mohli zaradiť medzi kvetinovo-ovocné vône. Parfém je navrhnutý pre sebavedomú a modernú ženu, ktorá vie čo chce a odhodlane si kráča za svojim snom. Hugo Boss - Boss Woman je jemná a neuveriteľne zmyselná vôňa, ktorá je vhodným doplnkom pre každú ženu, ktorá sleduje trendy. Dámsky parfém Boss Woman sa nám vo svojom úvode predstaví ako ovocný koktail plný vhodne zvolených ingrediencií, ako je pomaranč, mandarínka, ananás, kiwi a mango. V romantickom srdci vône vás opojí zmyselný kvet ylang - ylang, frézie kosatca a mučenky. Podmanivosť vône sa zakladá na tónoch vanilky mošusu, bieleho texaského cédrevého dreva a santalu.
Zloženie Hugo Boss - Boss Woman:
Hlava: pomaranč, mandarínka, kumquat, ananás, kiwi, mango.
Srdce: kvet mučenky, ylang-ylang, frézia, kosatec.
Základbiele texaské cédrové drevo, santalové drevo, vanilka, mošus.

Flakón vône sa nesie v jemných čistých líniách, presne tak na mňa pôsobí aj vôňa. Flakón je v tvare ploského polkruhu  okrem červeného nápisu WOMAN ho nezdobí absolútne nič. Trošku prekvapene som sa dívala na flakón a čudovala som sa prečo je nápis napísaný odzadu, a potom mi to doplo, ono sa to číta z druhej strany :) No človeka prekvapia všeliaké veci, no nie? Vrchnáčik vône je takej metalickej hnedo-šedej, sestra tvrdí, že platinovej farby, no táto sa v mojej palete farieb nenachádza :D Na vrchnáčiku sa však nachádza vystúpené logo značky.
Ako som už spomínala Boss Woman na mňa pôsobí veľmi jemným a čistým dojmom, je veľmi príjemná a nevtieravá, dokonale čistá, elegantná neskutočne ženská a rafinovaná. Pôsobí na mňa decentným dojmom, no zároveň tajomne, proste famózna, nádherná. Krásne vystavaná kompozícia vône, jednoducho okúzľujúca. Navyše vás poteší svojou výdržou :)
***
Poznáte vôňu Boss Woman? Získala si vás podobne ako aj mňa? máte skúsenosti s ostatnými dámskymi parfumami tejto značky? Odporučili by ste mi nejaký konkrétny? Ak áno prečo?

4 komentáre:

  1. dámskych Hugov vôbec nepoznám, ale pánske parfémy zbožňujem, priateľ mal No.6, Hugo, Red, brat mal čierneho Huga a Bottled Night a všetky boli perfektné!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určitě skvěle voní..:)
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nepoznám túto vôňu , ale určite musí byť skvelá :) :)
    BellesFleus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nepoznám túto vôňu , ale určite musí byť skvelá :) :)
    BellesFleus

    OdpovedaťOdstrániť