pondelok 16. septembra 2013

Rimmel novinky - jeseň 2013

Ahojte!!!
Dnes som si pre vás pripravila taký menší prehľad noviniek, ktoré si túto jeseň pre nás prichystal Rimmel. Veľmi som sa potešila viacerým novinkám, ktoré v priebehu víkendu naskočili na stránku rimmel.sk. Medzi novinkami je viacero skvelých vecičiek, z každého rožku trošku. Niektoré som ani vo sne nedúfala, že k nám dorazia, niektoré sú viac menej nejaká inovácia. 

Ako prvú som si zvonila fotku rúžov, pretože to je novinka, ktorá mi prišla aj na testovanie ako Rimmel Agentke :) Prišla mi krásna matná farbička, no dosť výrazná uvidíme, ako sa s ňou skamoším každopádne matné rúže boli novinkou vo svete už vlani na jeseň, a ja som veľmi preveľmi rada, že takto opozdene sa s ňou stretávame aj u nás. Rúže mám rada a tie matné asi najviac, v poslednej dobe som zostala nejako alergická na perleť a trblietky na perách. Navyše rúže z kolekcie Kate sa mi veľmi páčili, krásne hydratujú pery, nečakám žeby som bola sklamaná, uvidíme zatiaľ mám ruž doma asi hodinku, ešte som ho neskúšala nakoľko mám pred sebou obed-večeru. 
Lasting Finish Matte by Kate
Ako druhé si môžete všimnúť laky :)))))) Áno priznávam sa, som úchyláčka, tieto laky musia byť moje!!! Už čo by došli do drogérií a hneď vyrážam na nákupy. Áno, aj Gabriella Salvete mala podobné laky, dokonca sa odtiene ani veľmi nelíšia, ale ja neviem, vo svojom okolí som si limitovanú kolekciu Stars lakov akosi nevšimla, mám len jeden fialový, takže z Rimmelu si určite aspoň ten strieborný zaobstarám. Povrch drsnejšej pieskovej textúry sa mi veľmi zapáčil a nezunoval sa mi, dokonca aj teraz ho mám na nechtoch. Myslím si, že Rimmel týmto krokom nešliapol vedľa a viacero kočiek siahne po nových lakoch.
Space Dust - laky so špeciálnou textúrou
Riasenka Scandaleyes Retro Glam je viac - menej staršou novinkou, no na pultoch drogérií som si ju však zatiaľ nevšimla, ak ste zvedavé aká je riasenka, odporúčam vám prečítať si recenziu TU
Riasenka Scandaleyes Retro Glam
K riasenke Scandaleyes Retro Glam pribudla retro ladená linka vo forme fixky Scandaleyes Thick&Thin, za pomoci ktorej si budeme môcť nalíčiť ako tenkú, tak aj hrubšiu linku. Linka vyzerá zaujímavo, rada by som ju vyskúšala, nakoľko sa mi najlepšie kreslia linky práve s fixkami :)
Linka Thick&Thin  Scandaleyes 
Celkovo som veľmi prekvapená produktami Scandaleyes, nejako sa to na našom malom Československu zaplnilo škandalóznymi produktami. K riasenke a linke pribudlo dvojo tieňov verzia krémových tieňov v ceruzke a krémové tiene, ukryté v tube so špachtlivitým aplikátorom. 
Očné tiene v ceruzke Scandaleyes
Oboje sú vodeodolné, škoda že k nám nezavítali už skôr, našli by si v lete uplatnenie, ale ak bude upršaná jeseň, tak prídu vhod :) 
Krémové očné tiene Scandaleyes
Ako posledné si pre nás rimmel vybral inovovaný make up Stay Matte, na stránke sa zatiaľ nenachádza, ani v drogérkach som ho nevidela, v českom Rossmane je už na pultoch, zostáva len veriť a dúfať, že sa nestal sortimentom navyše, ako zopár iných. 
Make up Stay Matte
Páčia sa vám novinky, ktoré si pre tohtoročnú jeseň pre nás pripravil Rimmel? Brúsite si na niečo z ponuky zúbky, ak áno na čo konkrétne?

11 komentárov:

  1. Já už se nemůžu dočkat, až vše najdu ve stojanech d rogérce. Přes eshop se mi to nechce kupovat, protože chci vidět ty odstíny real.
    A hned jak to bude v prodeji, tak si hlavně koupím oba stíny, fakt nebudu čekat, jestli nám to někdy časem zašlou na testování nebo ne. Protože stejně vím, že by mi poslali špatný odstín (jako vždy u všeho) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Konečne matné rúže od Kate Moss,toľko som čakala...úlne mám teraz super náladu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juuu..konečne sa dostanú aj sem tie rúže... tak dlho na ne čakám ... ešte kebu prišla aj tá jarná kolekcia som maximálne spokojná. :)

    ZAZAlovelife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jej teším sa najviac na tie matné ruže :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som z nich tiez najviac nadsena, ale aj tie laky sa deru na prvenstvo :) ale ruze som chcela uz od vlanajsku :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zaujímavé novinky, tuším zasa moja peňaženka zaplače:D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sebrala bych ti všechny ty laky! Fakt skvělé novinky.:)

    Book of beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nie som moc na trblietavé laky na nechty, ale veľmi ma oslovil ten krémový a v podstate všetky.. krásne si ich viem predstaviť na vianoce/silvestra :)

    OdpovedaťOdstrániť