štvrtok 12. septembra 2013

Rexona: Maximum Protection

Ahojte! 
Dnes tu mám pre vás pár slov o produktoch, ktoré vás zachránia v nepríjemných situáciach :) Veď to poznáte, potíme sa všetci, nemusím sa o tom dopodrobna rozpisovať :) Stačí, keď máte trošku naponáhlo, napríklad sa ponáhlate na autobus /to je moja najčastejčia činnosť, po ktorej si uvedomujem, ako som sa zapotila/. S novinkami od Rexony, ktoré mi boli ponuknúté na zrecenzovanie som bola príjemne prekvapená. Cítim ich krásnu vôňu neustále okolo seba a cítim sa naozaj chránená...
Rexona Women Crystal Clear Diamond poskytuje ochranu proti bielym škvrnám na oblečení. Má krásnu výraznú, no najmä dlhotrvajúcu vôňu. Jej zloženie je bez alkoholu, takže si ju môžte aplikovať aj po holení. Priznám sa v poslednej dobe som používala predovšetkým ochranu v spreji, neviem prišlo mi to také najrýchlejšíe riešenie, streknem a idem :) Môžem len potvrdiť, že Rexona v spreji nezanecháva biele škvrny. Nedráždi moju pokožku, ktorá je v tejto oblasti veľmi citlivá. Používam ju klasicky vo vzdialenosti cca 15-20 cm. Veľmi sa mi páči tvar spreju, ktorý je tak trošku zúžený, vďaka čomu super padne do dlane. Čierne balenie s aplikáciou fialovej čipky je krásne a trendy.
Crystal Clear Diamond
Okrem antiperspirantu v spreji som mala možnosť vyskúšať aj dva deodoranty z radu Maximum Protection. Nižšie vám ich predstavím oficiálne a pod fotkou sa môžete tešiť aj na reálne informácie, ktoré som nadobudla počas používania týchto krásavcov.
 
Rexona Maximum Protection
Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu zaručujú antiperspiranty Maximum Protection 2x účinnejšiu ochranu v porovnaní s najpredávanejším antiperspirantom a chránia vás aj vo chvíli, keď sa potíte nadmerne, alebo vám bežné antiperspiranty nezaberajú. 
Účinnosť všetkých antiperspirantov zaisťujú aktívne antiperspiračné látky, ktoré pri kontakte s potom a vytvárajú na pokožke ochrannú vrstvu, ktorá zamedzuje poteniu. 
Nové antiperspiranty Maximum Protection obsahujú vďaka špeciálnej technológii TRIsolidTM väčšie množstvo tejto aktívnej zložky než bežné antiperspiranty, a vďaka tomu je Rexona neuveriteľne účinná a poskytuje lepšiu ochranu proti poteniu po celých 48 hodín! 
Technológia TRIsolidTM navyše obsahuje mikrokapsuly, ktoré veľmi účinne bojujú proti nepríjemnému zápachu a hydratačnú zložku, vďaka ktorej sú antiperspiranty Maximum Protection obzvlášť šetrné taktiež k pokožke v podpazuší. Na dosiahnutie maximálneho účinku aplikujte Maximum Protection do podpazušia pred spaním. Počas odpočinku sú totiž potné kanáliky najmenej aktívne a zložka TRIsolidTM tak môže lepšie preniknúť do pokožky.
Clean Scent
Oba produkty sú si veľmi podobné, takže som si rozhodla okomentovať ich spoločne. Medzi novinky patria Sensitive Dry, Clean Scent a ešte Everyday Fresh, ktorý vám teda logicky zaručuje sviežosť, ale to kažopádne každý jeden z menovaných :) Antiperspiranty sú navrhnuté v tvare vysúvacieho sticku, avšak nie sú tuhé, ale krásne krémové. Konzistencia mi veľmi vyhovuje nakoľko mám z nej pocit, že sa rýchlejšie vstrebe do pokožky. Účinnou radou od strany výrobcu je aplikovať si dáku antiperspirantu už večer pred spaním, aby sa nám počas spánku deodorant krásne dostal do pokožky a chránil nás počas celého dňa. Skúšala som jedno aj druhé, obstáli na výbornú. Ak som si anteperspirant aplikovala ráno, tak ma počas dňa sprevádzala krásna vôňa, aj po prá hodinách. No lepšie som sa cítila, vtedy keď som sa s ním už zobudila. Vtedy bola vôňa prakticky už na nulovom bode, ale ochrana zostala a trvala, aj po sprche. Podobne ako pri spreji, je prá vecí, ktoré stoja za to spomenúť: krásna vôňa, ktorá sa rozvinie akoby časom, dlhotrvajúca ochrana, pocit hydratácie, tolerancia citlivej pokožky, nezachávajú biele škrvny.
Keby si mám z týchto dvoch krásavcov vybrať len jedného zvolila by som si Clean Scent, nakoľko mi jeho vôňa viac imponuje, príde mi to taká klasická čistá vôňa, ktorá nikoho neurazí, je príjemná, nevtieravá a svieža. Sensitive Dry mi zase viac imponuje svojim zovňajškom, nakoľko sa netajím tým, že fialová je moja farba :)
Sensitive Dry
Akú účinnú ochranu používate pred potením vy? Na, ktorý produkt sa môžete spoľahnúť za každých okolností. Aká forma antiperspirantov vám vyhovuje? Tá v spreji, roll-on, či klasické sticky krémové alebo tuhé?

4 komentáre:

  1. Tiež milujem fialovú! Ja veľmi často používam Rexonu v spreji, ale už dlhšie chcem vyskúšať maximum protection, tak snáď sa podarí :) Negatívnu recenziu som na ňu ešte asi ani nevidela.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. clean scent mám tiež, chcela som sa síce tomu rexona šialenstvu vyhnúť, ale v akcii za 3€ sa nedalo odolať :) páči sa mi vôňa, akoby som si naniesla detský púder. úplne v pohode ma ochráni, keď si ju dám pred spaním. vyhovuje mi aj to, že je krémová, lebo osobne dávam prednosť guľôčkam pred sprejmi alebo tuhými antiperspirantmi. tiež mám rada garnier minerals, nesklamali ma ani v lete počas skúšok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já nevím nemám s pocením problém takže to nepotřebuju

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Koupila jsem si teď ten Maximum Protection taky, tak uvidím, jeslti budu spokojená, potřebovala bych to. Mám fyzické aktivity hodně a tak by mi to pomohlo ;)

    OdpovedaťOdstrániť