štvrtok 12. septembra 2013

EBALAY: Platinum Shiny Glitter Nail Polish

Ahojte!
Dnes tu mám  pre vás ešte jeden post, ktorý bude skôr obrázkový ako písaný. Uvidíte ako vyzerá na nechtoch lak značky-neznačky Ebalay, ktorý mi bol zaslaný na zrecenzovanie z kkcenterhk.com. Pripravila som si pre vás verziu deň a noc :) Teda lak na prirodzených nechtoch, aby ste vedeli, ako v skutočnosti vyzerá sám o sebe,  a potom ešte jednu kombináciu za pomoci laku Essence - 01 Gold Old Buffy (v plnej kráse tu), z upírskej kolekcie Vampire`s Love.
Odtieň 017 - objem 15 ml
Ako môžete vidieť lak je skupiny trbličových. Obsahuje biele a zlatavé hexagóniky /šesťuholníky/, ďalej biele paličky a modrofialové bodečky, ktoré sú však takmer neviditeľné. Ale v tej nočnej verzii nail artu dodávajú manikúre šmrnc. Čo sa týka laku, tak čakala som výraznejší záber trbličov na jeden ťah, to čo vidíte nižšie sú 2 vrstvy laku, pri ktorých som naháňala glitre kde-kade po flaštičke. Sýtosť a bohatosť sa žiaľ skrýva len za sklom laku. Čo sa týka trblietok, tak tie sa rady zachytávajú, predovšetkým vo vlasoch, pri odlakovávaní sa im zase páčia celé prsty a dlane, sú neodbytné a ruky treba dobre umyť po odlakovávaní. Tie, ktoré patríte k milovníčkam trblietavých manikúr isto dobre viete, čo za des, je takéto čosi dať dolu z nechtov. Čo ma prekvapilo, či skôr mala som to čakať, je nehorázny, ale fakt otrasný puch. Laky samé o sebe smrdia, ale som naučená na určitú intenzitu smradu. Toto je garancia čínskej kvality, či skôr nekvality. Ale na nechtoch, to kráse nič neuberá, no pri otvorenom laku netreba z hlboka dýchať, pre istotu :)
Tak a nechám prehovoriť fotky,...

VERZIA DEŇ
VERZIA NOC s oblými nechtami, nudila som sa...
Čo naň vravíte? Inak v eshope nájdete všeliaké čačky mačky na nechtíky, chceli by ste zľavový kód? Bol mi ponúknutý, poštovné je zdarma. Nabudúce sa môžete tešiť na inovované pečiatky, ale ešte som sa s nimi nenaučila robiť dvoj a viacfarebné kreácie.

3 komentáre: