sobota 28. septembra 2013

Dermacol: Satin make up base & Eye shadow base

Ahojte!
Dnes to bude o bázach. Priznám sa nejaký ten rôčik dozadu som asi ani netušila, že existujú nejaké tie bázy pod make up, očné tiene a podobne. Teraz s odstupom času si bez nich neviem svoje líčenie ani len predstaviť :) Samozrejme na trhu máme množstvo značiek ako aj želaných účinkov tej ktorej bázy. Keď som dostala možnosť spolupracovať so značkou Dermacol, vypĺňala som v dotazníku kolonku, ktorá sa týkala produktov, ktoré by som rada vyskúšala. Vybrala som si práve bázy. Prečo? Sama neviem, zo zvedavosti. Aké budú, ako u mňa obstoja. Keď chcete vedieť ako dopadla moja skúsenosť s nimi čítajte ďalej...
 Eye shadow base
Dlhotrvajúca báza pod očné tiene. Príjemné krémové zloženie zmatní očné okolie a dokonale ho pripraví na aplikáciu očných tieňov. Dlhodobo fixuje očné tiene a viditeľne predlžuje bezchybný vzhľad očného make upu. Zvyšuje priľnavosť očných tieňov k pokožke a udržuje ich na svojom miest nekonečne dlho. Zamedzuje zlievajiu tieňov v očnom záhybe. Ľahká silikónová textúra vyhladzuje očné viečko, vyplní vrásky a minimalizuje ich viditeľnosť. Zjemňuje pleť očných viečok. Zvyšuje farebnú intenzitu tieňov, sú jasnejšie a výraznejšie.
Objem: 7,5 ml
Cena: 3,79 €
Satin make up base
Odborníkmi na make up preverená a veľmi obľúbená zmatňujúca báza pod make up vyhladí pleť, vyplní vrásky a póry a zabráni usadzovaniu make upu. Zdokonaľuje tak jeho vzhľad a zvyšuje jeho odolnosť počas celého dňa. Pleť je matná, vyhladená a pripravená na aplikáciu make upu. Make up sa nebude počas dňa usadzovať v póroch a vráskach. Pleť bude pôsobiť pestovaným dojmom.
Objem: 10 ml
Cena: 6,50 €
Eye shadow base - podkladová báza pod očné tiene od Dermacolu - sa skrýva v tube, ktorá je veľmi praktická. Páči sa mi čierne, noo šedo-čierne balenie so zlatým a strieborným popisom na obale. Nanášanie je veľmi praktické a hygienické. Stačí jej veľmi malinké množstvo, výborne sa rozotiera, viečka krásne vyhladí a zjemní. Stačí jej naozaj máličko, takže balenie 7,5 ml vám vydrží dostatočne dlho. Treba si dať pozor na množstvo, keď jej dáte na viečko viac akoby sa drolila, tiene vtedy horšie priľnú na viečko, takže radšej uberte, respektiv vytlačené množstvo použite na obe oči. Čo sa týka balenia páči sa mi, že je balená v tube, oproti napríklad zoeváckej báze v kelímku. Báza podobne ako aj ostatné, ktoré som v minulosti vyskúšala, zvýrazní efekt a sýtosť očných tieňov. Nevydrží celý deň, čo ma trošku sklamalo tak na tých 5-6 hodiniek áno, takže na bežné líčenie som za, ale určite by som sa na ňu nespoliehala na dlhšie "trate". 
Satin make up base - vyhladzujúca báza pod make up, tak o nej som počula len samé chvály. Môj verdikt? Je bombastickáá. Ale začnime najskôr balením. To závisí od toho, aký objem má vaša báza, tá moja je ukrytá v tube, no dostupné sú aj objemnejšie verzie s pumpičkou. Balenie je krásne žensky nežné, podobne jemná a ženská je aj vôňa samotnej bázy pod make up. Čo sa týka vlastností ako som už v úvode načrtla, som veľmi príjemne prekvapená. Báza úplne super vyhladí pleť, nielen na dotyk ale aj na pohľad. Pleťje teda po použití bázy krásne vyhladená, báza ju krásne zmatní, hlavne čo sa týka mojej T-zóny. Konzistencia je taká géloidná, priehľadnej farby, podobne ako aj bázy pod očné tiene, stačí jej úplne málinko na celú tvár. Krásne sa rozotiera, vyhladí pleť úplne že nechápem. Make up vydrží vďaka báze podstatne dlhšie, navyše sa mi nezlieza do pórov, či jemných rýh, čo ma veľmi teší! 
***
Máte vo svojich kozmetických kufrčkoch, šuflíčkoch, či krabičkách nejaké tie bázy, ktoré vám pomáhajú udržať váš make up, či líčenie dlhšie vo forme? Aké vlastnosti vyžadujete od svojej bázy? Vyhladzujúce, matujúce, či rozjasňujúce? Máte skúsenosti s Dermacol bázami? Ste spokojné?

5 komentárov:

  1. Ja mám presne tú pod make-up akurát s pumpičkou a musím len súhlasiť. Dostala som sa k nej náhodou a som veľmi spokojná, ani neviem, či budem ochotná skúsiť inú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Satin base od Dermacol je naozaj úžasná! nedávno som si ju kúpila a vôbec som neočakávala, že bude až tak dobrá ako je :)

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Satin base používam už strašne dlho a je moja obľúbená :)
    LipstickJungle

    OdpovedaťOdstrániť
  4. satin base je super a tiez ma vzdy sokuje, ako malo jej staci na celu tvar :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som túto bázu pod makeup už skúšala a je naozaj perfektná, jemná :)

    Pozývam ťa na moju GiveAway - Rexona dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť